Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
super :D Włosi zrobili taki gif :D
a zauważyłyście jak Ayaz/Serkan ma tu nisko opuszczone spodnie ? :D chyba że po prostu pępek ma tak wysoko hahahaaha :D
we Włoszech KM jest bardzo pppularne :D
Taka jest moda.
Ja się zawsze śmieję jak ktoś ma nisko opuszczone spodnie jak skejt,że ma narobione w galoty ha ha
Hello ;))))
Właśnie zaczynam wieczór turecki ;)))
na przystawkę GF.... a potem zobaczę;)
Ja dziś oglądałam GF i Silę :))
Ja tez mam wieczór turecki z nowym odcinkiem KPA :))))
hahaha jak skończę GF to albo pójdę spać... albo jeszcze coś obejrzę może iliski skończę... albo klasę wyższą ;)))
dokładnie a ponoć jest "wspaniały" 53 kiralik.... może spojrzę...e nie chce mi się dziś...
Siostra a my to złośliwe wiedźmy jesteśmy ;)))) taki cuuuuuudowny serial, a my takie nieznające się ... na pomysłowości Meric....
Ha ha My mamy inne poglądy na świat.
Przeżywanie od nowa tej historii jakoś mnie nie kręci.
Już sam początek jest podobny do 1 odcinka I serii ,bo Defne idzie przez miasto i coś tam do siebie mówi :))
Ja mam tylko jedno pytanie.
Czyje to dziecko?
Jedni mówią ,że DefOm ,bo Defne usypiała go do snu, a jedni co jest bardziej prawdopodobne to bratanek.
To jest bratanek. Ot, fakt w odcinku troche to dziwnie wygladalo,jakby moze i to dziecko mialo lozeczko w pokoju defne...ale nihan trzasnela przy obiedzie,ze jako jedyna w tym domu karmi piersia to musi jesc
To chyba jest Iso dziecko Serdara i Nihan.... a fani ponoć pisali, że Defne była w ciąży, ale poroniła.... nie wiem, jak obejrzę odcinek się wypowiem...
dokładnie ;))) jak obejrzę to nie omieszkam wyrazić swojego zdania tylko nie wiem kiedy to nastąpi,, bo na razie nie mam parcia zobaczyć
Dobranoc ;)
Ja jak siie moje przypuszczenia potwierdzily,to jakos ma chec mi odeszla,ot widzialam z angielskimi subami wystarczy mi
Powitać ;))))
Właśnie lukam na GF..... i kiralik jest, ale jakoś nie mam dziś ochoty do oglądania...
No coz ja oblukalam z eng,to jakos szczegolnie nie musze z pl.
Jedynie co bym mogla z pl, to coz tam nie mam dostepu do grupy xd i muzze z tym zyc, jakie to smutne xd
No ten odcinek mam xd i serio nie mam jakiegos szczegolnego parcia co by go zobaczyc. Wolalabym miec dostep do innej grupy,ale coz nie posiadam tam wejscia;) to nie ma co wyc xd
Ale co tam hihi
Pamietajcie dzis az tak dlugo z wami nie siedze
Dzis jadlamp przez caly dzien glukoze,co by moj musk dzialal a ja papy nie darla caly dzien
To jezzcze troche i ide niestety,coz praca
Dziewczyny udostpniły już kiralika ale nie ma się co martwić bo jutro dadzą na fanpage :)
wiem dostałam :D
szukam zdjęcia o odpowiednio małym rozmiarze
które Ci się podoba?
http://www.ensonfragman.com/wp-content/uploads/2013/09/Berk-Hakman-6-150x150.jpg
http://www.televizyondizisi.com/wp-content/uploads/2009/08/Berk-Hakman-00001-200 x200.jpg