Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
trochę mi zeszło z tym wstawianiem :D
musiałam trochę poeksperymentować i zmniejszyłam Serkana hahhhaah :D żeby się wszystko pomieściło, bo za pierwszym razem jak wstawiłam, to za szeroko to wszystko wyszło i się forum rozszerzyło,
Tadam proszę bardzo Berk pierwszy od prawej :D:D
na specjalne Twoje życzenie Siostro :D
http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/sezon-na-milosc-tv-puls-2014, 30576-17310.html
Piękny Siostra masz podpis ;)))))
Jaki ten Berk Boski ;))))
Miłego dnia ;)))
Do zaś ;)))
właśnie jest po oglądnięciu kiralika z polskimi napisami :)
w końcu się dowiedziałam jak wylądował długopis u Defne :)
Bo ja oglądałam odcinek na żywo w zeszły piątek
i na półce w gabinecie Defne został długopis Omera
Hello u mnie dzis pieknie cieplutko, az chce sie zyc. Sloneczko swieci udanego dnia dziewczyny. Odezwe sie pozniej jak bede po pracy
Hej hej :D
u mnie te cieplutko... do tego taki przyjemny, ciepły wiaterek... taką jesień to ja rozumiem ;DDD
miłego czwartku ;))))))
Witajcie ;)))
U mnie też słońce i wiaterek halniaczek przyjemniaczek ;)))0
Miłego dnia Siostry ;))))
I do zaś ;))) może do wieczora ;)
Jako filmwebowy statystyk uprzejmie donoszę, że we wszystkich wątkach kiralikowych napisałyśmy już 25 217 komentarzy ;)))) hahaha, że prawie 80 % nie na temat kiralika to już inna sprawa ;))))
Do miłego zaś ;)
Kochana jak się bardzo mocno uprzemy, to dopasujemy każdą wypowiedz do tematu kiralika,hahaha.
Luźne skojarzenia, zawsze będą :D
hahaha masz rację.... zaczęłam oglądać 53 odcinek kiralika.... jakiś pierwsze 15minut... i może dziś skończę ... nie wiem... coś nie wzbudza nadmiernego entuzjazmu... we mnie ten odcinek....
no ten post będzie o kiraliku hahahaha zaczęłam oglądać mam 15 min zobaczone, ale teraz oglądam GF.... jakoś bardziej mnie ciekawi GF , mimo, ze zamęczam odcinki GF po turecku już kolejny raz ;)))
Hello ;)) stwierdziłam, że dawno nie podawałam ilości postów ;))
No cóż Berk czeka na plaży, albo jachcie ;)))) a jaki zamyślony ;)
no tak i myśli..... Vanesso moja księżno gdzie jesteś???? czekam i czekam....
i ma zamiar dzwonić do Ciebie..... a tu plażą pomyka Vanessa w zwiewnej sukience z torbami, bo zacumowaliście w Monte Carlo i wyskoczyłaś kupić parę rzeczy ;))) przede wszystkim seksownie ......... hahhahaa pachnące perfumy, bo wieczorem..... w poświacie księżyca.... do Berka wyjdzie Vanessa ubrana...... w .............zapach ;)
hahhhahahahaahah Margoargo po raz kolejny zapodałaś genialną poetycka wizję :D Brawo !!!
masz zapędy poetyckie siostro :D
ahhaha wena się uaktywnia ;))) albo za dużo czytałam romansideł hahahahhaa;)))
pewnie, że się inspiruję ;)))) hahaha a udaje mi się ;)))nie zawsze, ale...
właśnie w tle oglądam GF.... dzisiejszy odcinek....jaki ten Engin Kerim coraz fajniejszy ;)))
A zakochana jestem w tym Enginku ;))) jaki on fajny.... oprócz tego, ze przystojny, seksowny to jeszcze wysoki można założyć 11 cm szpile :))))
widziałam wczoraj gif od słoneczko, jak Engin szykował się na randkę z Tobą :D
jaki podenerwowany :D:D
pomyślał "żeby tylko w tych szpilach nie była wyższa ode mnie, bo jak będę przy niej wyglądał? "
hahhhaha :D
Spoko raczej myślał..... oj jak ona seksownie wygląda w tych spilach........hmmmm mam nadzieję, że w nich zostanie ;))))
Ja tez jestem po GF.
Kerimek jest słodziutki :))
Ja w tle ogladam dzisiejszą Silę :))
a będzie coraz słodszy.... jak ta fatmagul go sprowadza do parteru żal patrzeć.... a jaka zaczyna być zazdrosna o Kristen ;)
Trudno nie zrozumieć Fatmy.
Dużo przeszła.
Tak to prawda dziś na nią patrzyła jakby chciała ja zabić ha ha
Oczywiście, ze trzeba ją zrozumieć, ale dokłada Kerimowi z nawiązką....
hahaha to było dobre.....jednak zaczyna coś kiełkować ....
no tak ;))) a potem będzie 48 odcinek ło matko to dopiero 96 polski, apotem będzie 62 czyli 124 polski, a potem będzie od 74 ..... czyli 154 polski ..... żyć nie umierać ;)
w 48 Fatma pierwszy raz powie Kerimowi kocham cię, a 62 pierwszy raz się pocałują tak naprawdę ;)
a w 74 noc poślubna i płaczący Kerim, a w 78 zaraz na początku scena z domku prawdziwa noc poślubna ;)
oj jest ;))) i całe mnóstwo scenek, kiedy już Fatma się do Kerima przekonała....
Narobilaś mi smaka tymi scenkami.
Teraz ja je przegladałam.
Meyrem wyjdzie za mąż za tego adwokata Kadira co się pojawił w wczorajszym odcinku :))
I nawet pieseczek był.
Jaki piekny ten pocałunek :))
hello ;)
u mnie dziś także piękna słoneczna ciepła pogoda :D przepiękna pogoda, jestem zachwycona :D jak lato :D
aż chce się żyć, od razu człowiekowi weselej :D
tak powinno być przez cały rok. Po co ta dołująca jesień i zima ??? :D:D
ale zrobiłam odkrycie, turcy zrobili nawet Słodkie kłamstewka ale chyba się nie przyjęły bo tylko 13 odcinków a w amerykańskiej wersji jest 7 sezonów :D
Gosilek masz super zdjęcie Barisa w avku :D
już kilka miesięcy temu MArgoargo mi je pokazywała oraz ta reklamę barisa z butami :D
super ta fotka, hahahah Baris pod pantoflem :D
no kozackie :D
te też fajne
http://www.listal.com/viewimage/9604558
http://www.listal.com/viewimage/9604559h
akurat mi wpadło pod ręce jak zobaczyłam że został mężczyzną roku 2015 magazynu GQ