PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

To teraz możemy pisać do woli 309 pokoju :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Obejrzałam sobie dziś kilka odcinków i zrobiłam sobie mały ranking moich ulubionych postaci drugoplanowych :D
1 babcia Ismet
2 ex aequo Filiz i Yildiz, no uwielbiam Yildiz :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

heja ja właśnie lukam na 18 odcinek z przerwami co prawda, ale już jestem prawie na końcówce :)

babcia rządzi u mnie też,
potem Filiz.... no i Szadi zaczyna mi się podobać w swoich tekstach....

a najśmieszniej wygląda Erol i Betul jako matka i syn.... hahhaha matka młodsza od syna.... nie sądzisz....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Bo aktorka grająca matkę jest raptem 10 lat starsza czy nawet nie :D

Sorry jeszcze mam małą sprawę z telefonem, zaraz się odezwę

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Właśnie gdzieś czytałam, że ona ma chyba coś koło 40 tki hahahha a syna prawie 30 latka....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No chyba 10 lat różnicy jest :D

Też oglądałam ten odcinek i się śmiałam jak mało kto :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

w 18 podobał mi się Onur hahaha:))) punktował Lale na początku odcinka oj punktował a potem hasło w kawiarni sernik przyszedł i po romantyzmie ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

wiedziałam,że romantyzm padł nawet bez tłumaczenia :D
ale Onur ją punktował jak w 17

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj tak i dobrze , bo Lale momentami jest nie do zniesienia i ciąża ją nie tłumaczy..... a teraz psycholka pelinsu..... wytrzeszcz oczu i nic więcej.... kiedy Onur się w końcu na niej pozna.....

a i jeszcze podobała mi się scena na łóżku w ich pokoju.... Lale zamyka oczy i czeka na pocałunek a tu Onur ją znowu punktuje.... hahaha i to jej w myślach... " dlaczego powiedziałam, żeby mnie nie całował"
Samet i jego hasło Panie Onur z miłością panu do twarzy hahahha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Coś czuje o tym pocałunku będzie 19 bo ją cmoknie na końcu :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

A tak ona mu wtedy powie pocałuj mnie a on na szczęście okaże się świetnym facetem nie analizuje tylko bierze się do roboty ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Mnie bawi, to nawiązanie tej sceny do tego,że spotkali się kiedy ona rozstała się z tym narzeczonym :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

mnie też to bawi.... patrz los chciał ich połączyć i ich połączył hahaha Turcy chyba to uwielbiają ;) tez standard ;)

zdecydowanie wolę scenę jak onur usadza byłego narzeczonego w tym kurorcie ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Noo, ale ciekawa jestem jak ta cała scena będzie się prezentować :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

nie czytałam kiedy znowu będzie odcinek jak za długo coś poradzimy czyż nie???

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nawet nie wiem,czy coś napisały... bo bardziej się skupiłam na tym,że są dwa :D a ludzie pytali o inne

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahhaa dobre jesteśmy tak się cieszymy z 2 odcinków, że nawet nie sprawdziłyśmy co z kolejnym :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

autentyk nie sprawdziłam... a później już walka z telefonem się zaczęła
Ludziki drogie ile ja piszę :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

19 odcinek Pokoiku jest w trakcie synchronizacji.

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

No dobrze,że Cię mamy :D Od czasu do czasu coś tam napiszesz, to i coś przeczytasz :D Bo ja zazwyczaj sprawdzam tylko przypięty post :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

No zmienili przypięty post :D
Jak dla mnie to na plus bo przynajmniej przejrzyście jest :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Ja jak się skupiam na jednej rzeczy nic więcej nie widzę :D
Ale przejrzę i zobaczę o czym piszesz :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Dzięki za info :)
O to może będzie niedługo :) widzę, że prace nad tłumaczeniem pokoiku nabierają tempa ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

I bardzo dobrze :D Zaczynają widzieć jaki to super serial jest :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dokładnie czyli powoli i mozolnie dogonimy bieżące odcinki....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No to zawsze jest kawałek do nadgonienia :D A my i tak mamy mase do analizowania :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Oj mamy, mamy skończyłam 18 odcinek jutro pewnie znowu na niego luknę zwłaszcza na początek ;)))
a teraz idę już spać ;)

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie tak :D trzeba sobie o nim popisać :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A jeszcze oglądałam 17 i rozterki Yildiz :D uwielbiam ją i jej rozwidę się z nim, cierp firket :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahhaa Yildiz jest dobra....
a w 18 odcinku po telefonie i dyskusji z Fikretem... on zasypia a ona mówi chyba coś takiego jakbym miała twoje podejście byłabym chuda jak patyk.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

dokładnie :D No Yildiz jest bezkonkurencyjna

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahha Marg Ty widzisz jak my tu analizujemy każdą scenę hahaha;) i pomyśleć, że kiedyś tak analizowałam kiralik oczywiście do 23 odcinka...

powiem Ci pogodzenie Defne i babci....w 20 sekund i ten cały komitet.... normalnie żenada....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widziałam, widziałam :D

Cieszmy się tym co mamy :D

Sorry, cały czas support :D

Marg_

Ja teraz drugi odcinek oglądam, rozmowa O i L na początku jak mu o ciąży powiedziała z jednej strony teksty Onura były przykre, no ale z drugiej strony rozumiem że ma wątpliwości co do dziecka, w ogóle się nie znają więc skąd on ma wiedzieć czy to jego i czy go na dziecko nie chciała złapać ,jak Onur powiedział że zajmie się to sprawą to miałam takie wrażenie że Lale na ślub liczyła ;) ta jej matka to jednak wstydu nie ma, rozumiem że dziecko ale nie każdy z tego powodu chcę się żenić, w ogóle olała to że on ma dziewczynę , najlepiej hop siup niech przeżuci się na Lale ;D Nie lubi tej P, ie wiem jak się pisze jej imię ;D no ale oni tez ja postawili w kiepskiej sytuacji

ocenił(a) serial na 5
kisma

No taka trochę komedia omyłek... No nie ma się co dziwić, widzisz dziewczę które ostani raz widziałeś 3 miesiące temu i ona twierdzi,ze jest w ciąży właśnie z tobą... zważywszy,że ty masz kasę,a ona widać nie koniecznie... A co do Songul to się przygotuj, bo ma kobiecina wejścia nie raz...

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Młoda masz filmik :D
https://www.youtube.com/watch?v=7-y4tlkTE94

Marg_

dzięki za filmik, Byłam tez zaskoczona że babcia się ucieszyła z będzie miała wnuczka, jak tak do niego podeszła to myślałam że mu plaskacza zasadzi, ale jednak nie ;D widać że tej P nie lubi, no ale się nie dziwię ,następna która jest chętna na pieniążki, chociaż jak by spojrzeć z drugiej strony to Onurek tak samo chętny, z miłości się przecież nie żeni ;D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Onurowi bardziej zależy na tym, co by firma jednak w rece Erola nie trafiła.. plus Yilidiz,która truje o majątku :D Na początku tej drogi bym go nie skreślała, choć takie pieniądze są na pewno dobrym powodem do tego by je zdobyć...

Marg_

U mnie Onura na razie na plus, chociaż patrzę na to wszystko z boku i staram się każdego zrozumieć nawet tą Pelinisu ;D Erol to taki nieporadny życiowy laluś ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja na początku nie byłam uprzedzona do Pelisun... ona z czasem zaczęła mnie wkurzać... a teraz chcę ją na stos :D

Marg_

Bym zapomniała, siostra Lale zwolniła się z pracy, czy ona ma coś w ogóle w głowie ? Takie tam wszystkie porządnickie ale na kaskę też chętne, oprócz Lale, która jest bardziej zażenowana tym co jej matka odp.... ;D ale żeby nie było że narzekam to serial na plus wiem że to komedia i trzeba na wszystko patrzeć z przymrużeniem oka ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Lale później zachowuje się jak potłuczona :D Naprawdę ja czasem to monitora gadałam Lale ogarnij się, bo zaczynam wątpić,czy ty aby na pewno masz jakiś olej w głowie

Marg_

Żal mi Lale ta mówi że nie chce ślubu a te swoje, :D money , money, Onurek też nie zadowolony , Erol i Filiz jak potoczy się ich związek ? ;D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Erol i Filiz tam jest ciekawie :D Z reszta ja Filiz uwielbiam :D jej teksty wymiatają a jak jeszcze mówi do Pelisun bulimik :D

No, a ty byś była zadowolona z powodu zmuszania do ślubu ?

Marg_

wiadomo że nie, o to mi chodzi że gadasz do nich jak do ściany ;/ Mnie to śmieszy jak chcą Filiz do dziecka namówić ja tam odnoszę wrażenie że Erol się jej boi, więc nie wiem jak by do tego mogło dojść ;D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Erol, to ja na ten czas traktuje jak zło konieczne

Marg_

haha, ale tez ją lubię,z tym bulimik tez dobre, ja to zauważyłam że Pelisun jest chuda na górze ale grubsza na dole, taki typ sylwetki, ale ogólnie ładne dziewuszysko ;) no ale jak dla mnie Lale ładniejsza ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

No może i Pelisun ładna,ale taka wredna

Marg_

no wredna, wredna, wiadomo ile planują odcinków ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Na ten czas, jeszcze nie doczytałam :D

Marg_

Przeglądałam kiedyś rankingi,widziałam że serial dobrze się trzyma,w środę silna konkurencja, widziałam teraz że nawet KS wyprzedził