PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

To teraz możemy pisać do woli 309 pokoju :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Serial jest spójny i ma oglądalność to jeśli na siłę nie zaczną go udziwniać, to mogą jeszcze pociągnąć...

Marg_

No dokładnie najważniejsze to mieć pomysł na scenariusz, chyba wiesz o co mi chodzi ? ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Oni odeszli od konwencji oryginału :D Bo ten jest inny... z resztą nawet już mają więcej odcinków... przynajmniej z tych odcinków które ja widziałam,a jakby nie patrzeć którąś serię widziałam :D

Marg_

Ogólnie dużo tych tureckich seriali jest na podstawie koreańskiej dramy, kiedyś nawet o tym nie wiedziałam,mała prywata Stoch wygrał w Zakopanem, musiałam to napisać ;D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Słyszałam,słyszałam nie dało się nie słyszeć :D

Nom,ale mi się pokoik w wersji tureckiej bardziej podoba :D

Marg_

A ta drama koreańska jest na youtube ? podasz tytuł ? ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Fated to Love You
ta koreanska bardziej mi sie podobała, niż tajwańska :D

Marg_

Widzę że obeznana w koreańskich dramach ;) ekłam sobie szybko na serial, azjatycki typ urody nie jest w moim stylu,ale kto wie może by mi się spodobało ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

kochana ale tam jest dużo takich, nieszczęśliwych seriali...ktore dobrze sie nie koncza

Marg_

no słyszałam ze koreańskie nie kończą się zbyt dobrze ;/ ale powiem ci że ja to lubię czasami popatrzeć na smutne zakończenia, w końcu to coś innego niż oklepany happy end, wolę czasem jakąś odmianę nawet jeśli ma być smutno

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja na satelicie miałam kiedyś programy, na którym były właśnie te seriale... jeden był z tłumaczeniem na angielski, a drugi był w rodzimym :D To na ilosc seriali,ktore sie tam pojawialy to prawie wcale happy endu... glowni bohaterowie zawsze gineli

Marg_

A koreański Pokoik jak się skończył ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Dobrze,ale wcześniej strata dziecka rozwód

Marg_

A poroniła czy urodziła martwe ? ;/

ocenił(a) serial na 5
kisma

wpadła pod samochód

Marg_

Jeny ale ty mi tutaj hardkory przedstawiasz ;/ Przeglądałam na szybko filmiki z koreańskiej dramy to żadnego dziecka nie widziałam to teraz wiem dlaczego,ehh, za dzieciaka miałam kiedyś zamiłowania do bollywoodu ;) z tymi zakończeniami tez tam różnie bywało

ocenił(a) serial na 5
kisma

dokładnie :D
bollywood a tam pare filmików lubię :D

Marg_

No u mnie tez parę by się znalazło, pamiętam taki jeden że on się zakochał ale był śmiertelnie chory ;/ Wracając do Pokoika to smutna była ta scena w restauracji gdzie L i O przyszli sobie pogadać, no ale Onur to mnie tam wkurzył wie że dziecko jego i te wciskanie pieniędzy mógł by sobie darować, chociaż nadal rozumiem obie strony, przyznam ci się że dawno tak nie miałam, zazwyczaj stoję po jednej stronie, bo na drugiego bohatera to patrzeć nie mogę ,więc duży plus tego serialu ;) I przyszła P a biedna Lale za nimi szła przykro mi się zrobiło, a co będzie dalej ;/ Pelinisu och ty lafiryndo ;D

ocenił(a) serial na 5
kisma

To początek, jeszcze nie wiedzą,że się kochają, to Onur chce zabezpieczyć siebie i swoją przyszłość... tak,co by nie było,że inaczej się umawialiśmy :D Uwierz mi,później jeszcze będą z tego wszystkiego kłopoty :D
A ja sobie przeglądam scenki z 23 odcinka :D

Marg_

Fajny jest ta Filiz , chce chłopowi dać trochę baklavy żeby ją uniósł w łóżku, czy się mylę ? ;D :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Filiz jest bombowa :D

Marg_

ja też lubię babeczkę a ten szuszfol jej nie chcę :D :D Lale Onur i Filiz the best, a coś czuje że za nią jeszcze kiedyś zatęskni ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Erol ?

Marg_

no ten Erol raczej nie wygląda na chętnego ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

No oglądaj no :D ciekawie będzie :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

https://www.youtube.com/watch?v=1RahI6Iznb8

ocenił(a) serial na 5
Marg_

https://www.youtube.com/watch?v=r9HUE8aOBG0

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej ;)
Fajne zapodajesz filmiki ja właśnie lukam na 18 śniadanie i takie tam...jeszcze musze luknąć na ten romantyzm ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A cieszę się,że się podobają

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

https://www.youtube.com/watch?v=t4x7467m3Os

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

https://www.youtube.com/watch?v=e76v4ROiFb4

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

tak w temacie 18 odcinka :D
https://www.youtube.com/watch?v=Oig4MSmZpW8

Marg_

ok jutro przygotuję postusia, i eknę na filmiki, na razie spadam, trzymajcie się :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Jak mi napiszesz, gdzie jesteś, to z toba oglądne :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Mamusia jest najlepsza, nie ma to jak po zrobieniu przez Lale śniadanka :D ta musi zawsze coś dodać...

ocenił(a) serial na 5
Marg_

W tym tempie już niebawem posądze się o rozdwojenie jaźni, bo zacznę ze sobą pisać

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej :)
Sorry wczoraj filmweb mnie wykończył... bo ładował się niemiłosiernie długo.
Obejrzałam kolejny raz 18 - sceny z Onur Lale, bo te mnie najbardziej interesują :)
Onur ma świętą cierpliwość do zagrywek Lale.... no i dalej ją punktuje hahhahaa;) scena na łóżku już o niej pisałam, jak ją w policzek pocałował ;)
Scena w kawiarni tez jest super ... sernik, tort i romantyzm się skończył ;) no i ten tekst teraz wierzę, że za mną tęskniłaś skoro nie jadłaś słodyczy ;) hahhaa dobre... w ogóle ta scena mi się podobała przede wszystkim dlatego, że z jednej strony gadali o ważnych sprawach, ale nie było takiego napięcia i świetnie wrzucane były teksty żartobliwe....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Lale w tym odcinku, troche jak dziecko... bo onur, niby jakas wizje kresli a ta znow swoja zagrywka juz widzialam jak go normalnie strzela...jednak fakt onur ma anielska cierpliwosc,do jej humorkow....I w tym odcinku tez fajnie jak punktuje,mysle,ze od czasu do czasu trzeba lale wypunktowac... scena z tortem,sernikiem i romantyzm padl fajnia bo faktycznie rozmawiali o waznych sprawach ale z zartem chyba bylo im to potrzebne...nie wiem jak ty,ale jak uwielbiam scene z nowym doktorkiem...znow nam onur zazdrosny jest :-)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja :)
A scena z nowym doktorkiem super hahaha jak widziałam minę Onura padłam ze śmiechu...

Mnie zresztą się podoba jak Onur marszczy brwi jak lale zaczyna się nakręcać ;))) hahahha

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Okey, małe podsumowanie po odcinku :D Heh, znów muszę go jeszcze raz przejrzeć... Bo naprawdę wyciskacz łez, smutny Onur, smutna Lale... Jednak odcinek naprawdę fajny :D

Doktor Onur, jako prawnik Lale w trakcie rozwodu... mózg Onura jest naprawdę płodny w sny.... ale jak się na koniec chłopak zmotywował do działania https://pp.vk.me/c604628/v604628807/2bd5c/3yUSikXyRTM.jpg :) a zwiastun odcinka jaki fajny https://www.youtube.com/watch?v=q_gJxWLs8SQ scena końcowa jest the best :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Onur z tym zarostem wygląda świetnie. :D
A zwiastun spoko Erol jakiego plaska dostał, ajć :D
Onur w tym niebieskim sweterku miodzio wygląda :D
I z tego co zrozumiałam to Onur się wprowadził do Lale i śpi na podzłodze, znaczy odkupuje swoje "winy"...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

A jej się to podoba :D I to jak...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Zauważyłam, chociaz chyba trochę jej go szkoda było że on na tej podłodze, jak się kładł to taką zżednięta minę miał :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

A Lale się śmieje, no jak przeżyje noc na podłodze będzie miał pewnie wybaczone

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Pewnie tak, ale do końca nie wiem o co im poszło...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

O to,że skłamał w sprawie umowy... gadałam z dziewczyną która zna turecki i napisała,że wcześniej w serialu padło zdanie,że Onur anulował tę umowę przedślubną

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Znaczy, że powiedział Lale, że anulował umowe, a wcale tego nie zrobił, dobrze zrozumiałam?

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Dokładnie tak :D i teraz mamy dramę :D

Marg_

Ekłam sobie szybko na 32 odcinek i była jakaś końcowa scena gdy Onur z Lale kłocą się w sądzie, wiesz o co kaman ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Kochanie ogladaj porzadnie... doktor onur adwokatem ? To byl sen Onura, chlop ma zdecydowanie plodne pomysly w snach. To zaden rozwod, tylko sen a po nim bardzo urocza scenka