PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

To teraz możemy pisać do woli 309 pokoju :D

Marg_

Aha,dzięki oglądałam na szybkim janku, teraz obejrzałam pożądnie, faktycznie fajna scenka Onur i zarościk fajna sprawa, ale jakiś zmęczony mi sie wydał :) Onur będący adwokatem, też byłam zdziwiona ale póżniej nie dopatrzyłam, w sumie to serial więc wszysko możliwe jak w brazyliadzie :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

No a jak ma nie byc zmeczony,jak w odcinku ryczal,bo sie zalamauje ze go ukochana zostawila xd...a jeszcze taki koszmar, to kto by to przezyl

Marg_

Wiem, wiem stwierdzam tylko fakty :p ranking 5,90 znowu Ks wyprzedziło, w sumie to się nie dziwię ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ranking to maja dobry,jeszcze troche w socialu maja malo,ale ogolnie niezle sobie radza

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej ;) jestem :)
jakie odcinki teraz przeglądasz :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

jezdem :D
22 teraz a za chwilę pewnie 23
a później pewnie coś z literkami

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a takie buty niestety wieści nie ma na razie od mojej MI :)
może jutro coś będzie :)

a 23 i cudowne urodziny Onura ;)
a wydaje mi się, że o tej umowie , że niby ONur ją anulował powiedział lale po " urządzaniu" domu jak pili kawę na huśtawce takie mam przeczucia...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

też mi się tak wydaje, bo ta osoba, która prowadzi na fb te strone o no309 dla ludzi z angielskim tak pisała :D
tak urodziny są urocze :D bombowe

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Choć zanim ja dopadnę do urodzin to jeszcze chwila :D
Ja jeszcze dziś czytałam, co tam rosyjscy fajni pisali pod odcinkiem :D co o fragmencie :D i jak to Onur, bez Lale do domu nie wraca :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a i dlatego mieszka teraz w domu matki lale a to ciekawe...
sorry za opóźnienie... domownicy poczuli potrzebę dyskusji ze mną ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

hahaha, no moja matka rodziecielka jest chora, to dziś nie miała potrzeby rozmów :D

no dlatego będzie spał pod nogami żony :D bo wiesz ten koszmar go zmotywował... przecież nawet na końcu odcinka się uśmiecha :D znaczy zadowolony z pomysłu i tego,że to Lale otworzyła

ocenił(a) serial na 5
Marg_

tak myślę dziś oglądając te odcinki, czemu oni nie zamieszkali w tym domu co go oglądali w 22 odcinku..

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj tak koszmar bardzo go zmotywował, a widać, że Lale już mięknie.... hahhaa;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

no mi się go szkoda robiło jak go widziałam.... chyba coś jest w tej ich pierwszej rozmowie tłumaczone,czemu tego nie anulował... przynajmniej tak zrozumiałam... to już pewnie z tą wiedzą mięknie :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

heh, przeskoczyłam troche i mam fluidy kiedy Lale przybywa rano do biura Onura i pojawia się ta dekoratorka

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha najpierw lale nie chce pocałować Onura a potem strasznie zazdrosna hahaha dobre to dobre...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

dokładnie :D
tak się pojawiasz i znikasz,że nie mogę ci od razu odpisać

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahah no dziś mam takie pojawiam się i znikam jak murzyn na pasach ;)
Niestety na dziś muszę kończyć pogaduchy...
Mój kręgosłup zarządził łóżkowice ;)

Dobranoc pokoik na noc :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Te zdjęcia z kolejnego odcinka są super :D
https://pp.vk.me/c604628/v604628431/2a429/uYZ7NfMYaJ8.jpg rośnie ten mały, teoretycznie miesiąca nie ma,ale głowę mocno trzyma :D sorry, zboczenie zawodowe
https://pp.vk.me/c604628/v604628431/2a441/ugWKeXpbgxE.jpg też bym mogła mieć taką zmywarkę :D
https://pp.vk.me/c604628/v604628431/2a411/8RqvGGbKFvo.jpg czyżby mamusia u drzwi stała ?
https://pp.vk.me/c604628/v604628431/2a419/m9Tsds4jNUg.jpg
https://pp.vk.me/c604628/v604628431/2a409/VFyZmohA4Xg.jpg

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha dobre nie tylko to Twoje zboczenie zawodowe, tez jestem zdziwiona, że już trzyma główkę... ci reżyserzy nie zwracają na takie szczegóły uwagi...

oj zdjęcia rewelka ;) zmywarka super i chyba w kwestii mamusi masz rację;) trzeba przed kobietą poudawać szczęśliwą rodzinkę ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wiesz pewnie bardziej dlatego,że jednak znalezienie takiego maluszka, maluszka jednak trudne jest... a już takie większe koło 3 miesiąca prościej :D to już się nie ma co dziwić,że główkę trzyma sam i pomoc "tatusia" mu nie jest potrzebna :D

Coś mi się wydaję,że z udawania bardzo szybko wrócą do bycia szczęśliwą rodzinką... a ten nieszczęsny kontrakt jakoś anulują,albo coś

ocenił(a) serial na 8
Marg_

tak masz rację mało kto zgodzi się , żeby miesięczne niemowlę grało w serialu ale mogli chociaż pokazać protowi jak ma trzymać dziecko, żeby wydawało się młodsze. Jakby mu podtrzymywał główkę to byśmy się nie czepiały :)

zdaje się, że będzie pogodzenie a potem znowu drama.... jak to w tureckich serialach długo szczęśliwie na duupie nie posiedzą ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No może i trzyma a takie zdjęcie na interenty dali :D tego nie wiadomo jeszcze przecież... ale fakt, ja zawsze tak ma,że jak widzę małe dziecko to zawsze skomentuję,czy dobrze trzymane czy nie :D

chyba powinnyśmy się przyzwyczaić,ze tam musi być wesoło i smutno :D no ale myślę,że ze dwa odcinki będą takie słodziaśne a później pelisun z erolem i betul znów coś wymyślą, co by znów się działo... no ale cóż będzie fajnie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

może tak być , że akurat takie zdjęcie dali.

No zobaczymy co to trio wymyśli... ale zdaje się, że czarny koń czyli Szadi im psuje szyki... hahaha bo za każdą ich porażką chyba on stoi, tak mi się wydaje.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Chyba tak,bo przecież Szadi chyba nie koniecznie chce,żeby jego bratanek był szczęśliwy... kiedy Betul, coś tam próbowała stworzyć...
przecież jakby nie spojrzeć Yalidiz ma może jakieś pomysły,ale jednak na tę chwilę nikogo nie skrzywdziła
a ta trójca no cóż... Szadi jest naprawdę dobry w tym co robi

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Muszę się ogarnać
"bo przecież Szadi chyba nie koniecznie chce,żeby jego bratanek był szczęśliwy" miało brzmieć "bo przecież Szadi chce żeby jego bratanek był szczęśliwy" a dużo myśli na sekunde

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spoko wiem o co Ci chodzi. Mnie się podobają zagrywki Szadiego, a z pelinsu wychodzi psychopatka po całości już chyba nawet betul nie ma nad nią władzy....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

mnie prawdę powiedziawszy interesuje o czym pelisun z onurem gada w trakcie ostatniego odcinka kiedy dzwoni do niego...

no nad pelisun nikt nie ma władzy, jak tak dalej pójdzie to jeszcze wszyscy rykoszetem dostana od jej pomysłów

ocenił(a) serial na 8
Marg_

heja :)
Kochana niespodzianka czeka na privie privów ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hej,dzieki ;) uwielbiam takie niespodzianki :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Proszę :)
A ja wysyłam gołębie pocztowe w sprawie 32 :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

cieszyc sie bardzo

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Do mojej MI :)

Margoargo

Dawno mnie nie było w temaciku, ale ostatnio miałam naprawdę słabą wenę że nawet Icerde nie chciało mi się oglądać ;) Jestem w połowie 3 odcinka tak na szybko spotkanie Lale i Onura od koniec 2 odcinka w tej restauracji, aż żal mi się zrobiło tej Lale każdy tylko hajs ma w głowie, lubię ją bo widać że jej się w dupie od tego wszystkiego nie poprzewracało jak niektórym... Widzę że będzie nowy wątek Nergis i Sameta, niech zgadnę on pewnie będzie udawał bogacza ;D co prawda wątek oklepany ale zobaczymy jak się rozwinie, oczywiście niczego nie skreślam :) Te potrącenie Nergis wyglądało bardzo relanie,podobało mi się, niedługo wrócę z kolejnymi wypocinami :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Przejrzałam fragment 34 odcinka i czyżby czyżyk, się jednak pogodzą ? i coś sie wydarzy :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja ;)
Dzięki za info o odcinku nr 19 :) oglądam tylko mi schodzi, bo ciągle ktoś mnie odrywa....
Mam nadzieję, że dziś skończę ;)
hahaha rozwaliła mnie scena pelinsu, Sebnem i betiul i pelinsu mówi, że Onur nie kocha Lale.... oj ślepa psychopatka.....
tutaj jak nic pasuje scena z kiralika kiedy Omuś usadził Fikret Gallo ;))) hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Gołębia wysłałam :D Odcinek obejrzany później relacja,bo padam na pyszczek

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja;)
gołąb dotarł.... dziś wieczorem poleci dalej ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No to się ciesze :D teraz mus resztę przejrzeć chyba :D

Widziałaś 19 ? Yalidiz mnie dziś rozśmieszała, ją sie da lubić :D Lubię ją :D

A z odcinka 33 najlepsza końcówka jak się na siebie patrzą :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

heja ;)
Jeszcze nie do końca obejrzałam 19 tkę, bo ciągle zycie realne rzuca mi kłody pod nogi hahaha;)

Yalidiz spoko.... zaczyna mnie wkurzać matka Lale..
zobaczę na końcówkę 33 odcinka, bo strasznie szybko ostatnio przeglądałam

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Mnie Yalidiz rozbawiła po tym jak Onur wrócił z kolacyjki i to jej naszła mnie ochota na coś słodkiego :D i jak to Fikret powiedział, jesteś zdenerwowana jesz, szczęśliwa jesz :D zdecydowanie drugie dziecko by im się przydało :D wzieli by się do roboty, pod koniec serii Emir miałby ciocię lub wujka

AAAAaaaa, a fragment widziałaś ? Tam na mój nos się coś zadzieje.

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Widzialam odcinek 20,ehh myslalam,ze ten wujek Onura taki fajnieszy a jednak nie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello :)
Ja tez jestem po 20 odcinku.... dzięki za info :)

Cóż powiedzieć..... wujaszek niezłe ziółko.... Yildiz nie lepsza.... Betul w swoim żywiole.. a psychopatka Pelinsu.... hmmm szkoda słów...
no i zachowanie lale jak ja chciał Onur pocałować....żenua.... czy ci turcy dokumentnie oszaleli.... najpierw młodzi idą na żywioł lądują w łóżku po pierwszej randce..... wpadka ciąża.... a potem jak już zaręczeni to ona się wstydzi jego torsu, albo nie chce go normalnie pocałować.... kuźźźwa co za hipokryzja.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A weź nie no idzie się pochlastać, jak się ogląda te nowe seriale... w tym co nagrywali kilka lat temu, jakiś takiś trend bardziej europejski był :D nie to,że nie wiadomo co się oglądało,ale choć od czasu do czasu się cmokneli... a z Lale to jest taki problem,że by chciała a nie chce... taka nie do końca zdecydowana jest... bo niby chce,ale jednak nie... może myk na tym polega,że od czasu do czasu musi być potłuczona :D nie wiem...
Ale jak tak wreszcie są literki, to tak myślę,że jeszcze tę Ozge poznamy :D będziemy mieć wariatkę Pelisun... coś mi się wydaję wyrachowaną Ozge... bo zaczynam myśleć,że dziewczyna musiała być z tej samej "klasy" (idąc terminologią wujka i Yildiz) co Lale, tylko bardziej wyrachowana... pewnie wykorzystała Onurka i zwiała z jakimiś pieniędzmi rodzinnymi :D no ale mądra może była,że zwiała wcześniej... i naszą biedną Lale, dla której pieniądze nie są ważne... to by był dopiero kwadrat :D
Jednak wychodzi na to,że Onur miał kiepskie doświadczenia w przeszłości, wujek też pewnie też został bez kasy z powodu tej niższej "klasy" i przez to są te problemy z tą umową...choć czy Pelisun to taki dobry wybór... tatuś malwersant, ona bez kasy... ale ma tę "klase"

ocenił(a) serial na 8
Marg_

tak, tak Lale chciała by ale się boi ;)
Turcy jednak dziwni są ..... tu niby udają strasznie cnotliwych, ale aborcja dla nich to jak wyrwanie zęba.... a zabicie kogoś, bo nie jest z klanu też normalne.... zwariować można....

Albo poznamy Ozge, albo dowiemy się co nawywijała, hipokryzja " wyższych klas" tureckich też jest porąbana....
ja bardzo chciałabym, żeby na pelinsu poznał się Onur i Lale i ją ustawili....bo ona to dopiero łasa na kasę onura.... niech się Yildiz przekona jaka to pelinsu " cudowna" i niech ona od pelinsu najbardziej po duupie dostanie...

a wujaszek hahahha los spłata mu figla i się zauroczy Songul hahaha i zmieni zdanie o klasie niższej ;)
Drama będzie najpierw z umowy którą lale i onur podpisali, a potem z zapisów spadkowych..... tu Onur będzie miał przerąbane.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Taka to ta Turcja jest :D

No ja myślę,że albo albo...ale czegoś nowego się dowiemy jak nic o tej byłej Ozge.... czy się poznają ? Ojj, no może być ciężko, z tym ustawieniem... oni mają cierpieć... ale kto wie co z tego wyniknie... tak pelisun cóż na tę chwilę gra,że kasę ma to się jej Yilidiz nie boi,ale tak ona by się tam przydała... ale jak pelisun im się ze smyczy zerwie, to kto wie co zrobi...

wujaszek, no los mu spłatał figla,spłatał :D ale jakoś podpadł mi teraz tą gadką o tym,że ona się nie nadaje....
Drama to już jest z tej nieszczęsnej umowy, czy będzie wieksza ? nie wiem, myślę,że raczej się pogodzą gdyż jak to ze znajomą stwierdziłyśmy, po tym wyjściu z najbliższego fragmentu to raczej coś się wydarzy,bo nie bez przyczyny widać "gołe" ramionka Lale... zapisy spadkowe... hmm, może nawet na tym pociągnąć drugą serię z pomysłem oczywiście... co nie zmienia faktu,że chyba wtedy już babcia Ismet coś działa, bo ani Lale ani Filiz nic nie wiedzą... choć Lale pewnie poczuje się oszukana,że Pelsiun wiedziała... znów Onur przecie nie chciał,ale ugiął się pod wpływem rodzinki... to wiadomo,czy by nie zrezygnował ze spadku... no do momentu jak nie będziemy gdzieś bliżej rozwiązania lub tego jak Lale się dowie nie wiadomo, co będzie się dziać w między czasie

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Fragmencik kolejnego odcinka naprawdę super :D

Marg_

Widziałam fragmencik, pod koniec było bardzo rodzinnie, aż się prosi o jakąs scenę łóżkową jak Lale trzyma kwiaty i są w tym pokoju, kto wie... Przeleciałam szybko 34 odcinek, ale Lale mnie wkurzyła, Onurk ją całuję a ta po chwili wielce oburzona, nie jestem na bieżąco, no ale niech już nie udaję takiej cnotki.

ocenił(a) serial na 5
kisma

Lale,nie tyle udaje cnotke,co fakt,ze juz wybaczyla Onurowi te nieszczesna tajemnice z tym zatajeniem tego,ze jednak jej nie anulowal...