PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

To teraz możemy pisać do woli 309 pokoju :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No bo "ona" wysłała mu te doniczkę i tam coś było,że ona go kocha,ale nie jest pewna jego uczuć... i że jeśli ją kocha, czy coś to ma powiedzieć jej o tym prezencie....i on jakoś to tak pokrętnie tłumaczył a Lale jak zgodnie z tym co się działo, nie wiedziała o czym on mówi i znów była afera :D

Czyli tak fajnie było :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobra uwielbiam z Tobą pisać,ale niestety muszę iść do pracy :D i zdecydowanie muszę się już położyć
Dobranoc dokończymy tę rozmowę za kilka godzin :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Oki Dobranoc :)
Do dziś :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Heh wrażenia z tego odcinka tak na szybko.... za dużo mamy Lale w tym odcinku... trochę mnie już irytuje... może tak mam...

Scenki Lale Onur i Emir przeurocze :D

Pelisun miała zachowanie a'la wariatka... cos wymyśli pewnie na dniach...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej;)
Przejrzałam bardzo szybko 30 odcinek pokoju.... matko bosko z krzyża zdjęto.... matkę lale to bym po duuupie kopała i patrzyła czy równo puchnie..... kwoka nad kwokami się znalazła...... dobrze, że to serial, bo jak jak bym urodziła i wszyscy by mi na łbie siedzieli ciotki, pociotki inne takie gryzłabym .....
Nie dać młodym rodziocom nacieszyć się w spokoju dzieckiem, a świeżo po porodzie mordować matkę swoją obecnością.... wrrrr nie podoba mi się to....
Pelinsu wariatka to wiadomo.... ale podoba mi się Szadi.... kto by się spodziewał , tak skutecznie rozbija intrygi żonki synka i pelinsu.... brawo ON:)))) normalnie czarny koń serialu ;) a taki niepozorny ;)

Marg_

Czytam wasze komenty i jeszcze bardziej chce serial obejrzeć, widzę że trzeba należeć do grupy na fejsie , raczej za tym nie przepadam należę już do dwóch :D teraz mam rozkmine :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Chyba nalezysz do ZTS...

ocenił(a) serial na 5
kisma

W kazdym razie serial jest naprawde fajny,mozna sie posmiac, bo to komedia...bez niekonczacych sie dram... ale jak obekrzysz odcinki jak lale i onur chodza do szkoly rodzenia...kochana jakie tam fluidy lataja...co tam sie dzieje,czasem jakby nie bylo reszty towarzystwa obok,to bylyby jakis amerykanski serial na zasadzie sala do nauki,to tez dobre miejsce xd

ocenił(a) serial na 8
kisma

hej ;)
Witamy Cie w naszych pokojowych progach ;)
nam z Marg się serial podoba.... fajny lekki i przyjemny ;) teksty między Onurem i Lale the best... i w dodatku prot dość szybko kojarzy fakty ;) no może z wyjątkiem pelinsu....

no i szkoła rodzenia.... masaże, ćwiczenia ;)))) achhh te fluidy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Oglądałam ostanio 16 odcinek :D i lekarza specjalistę, czy specjalistycznego :D uwielbiam zazdrosną Lale i jej strzelałeś oczami :D albo ten dialog, L:lekarza idz pocałuj O: to Ciebie chce całować :D i niech mi ktoś powie,że tam się nic nie dzieje :D 16 odcinek, a oni dalej mają lekkie problemy z wyjawieniem uczyć w sposób dosłowny :D

A co do Pelisun, myślę,że to trochę dlatego,że chłop się winny czuje,że może ją troszkę na początku wykorzystał... bo już ją chciał przecież zwolnić, ale nie może przez tych Japończyków... sam powiedział,że chciał się z nią ożenić, bo nic do niej nie czuł, więc nie mogła by go zranić... i pewnie ma jakieś skrupuły których mieć nie powinien...ale myślę,że w końcu przejrzy na oczka :D

Margoargo

Haha, ja chcę dzisiaj albo jutro obejrzeć pierwszy odcinek i oczywiście dam posta w temacie ;) na szybko przejrzałam filmiki z Lale i Onurem https://www.youtube.com/watch?v=ck9OoV5WuSg https://www.youtube.com/watch?v=TTyUyEDaSr4 na razie te dwa bo tylko tyle obejrzałam :D a co będzie potem haha ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja bym Ci podrzuciła,ale zdradzają za bardzo fabułę :D To na razie Ci nie prześlę ale później pewnie wyślę :D

Marg_

Odpalam teraz pierwszy odcinek,jak będą fajne momenty to postaram się pisać na bieżąco, o ile rodzinka nie wyrzuci mnie z laptopa :)

kisma

Piosenka na plus :)

ocenił(a) serial na 5
kisma

no,no koleżanka się widzę wciąga :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

ten jest fajny :D
https://www.youtube.com/watch?v=iJXijgrUkl8

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Tu Ci napiszę;)
oczywiście końcówkę 27 oglądam i ten wzrok Onura.... zaraz Cię zjem ;)
albo 28 początek....potem wymiana prezentów.... na końcu 28 odcinka ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

aaa, te słodzusie scenki :D

ja jak pisałam wcześniej miałam fazę na obejrzenie 16 odcinka, jakie tam są emocje te fluidy po tej nocnej wizycie u lekarki :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Piona też dziś zapodawałam sobie te sceny...
zazdrość Lale i teksty Onura.... może to nie zazdrość prez hormony, tylko , że coś do mnie czujesz ;))) albo jak już byli w tym apartamencie chociaż raz być powiedziała co Ty byś zjadła a nie Emir ;)))
no i poprawianie poduszek i te paluszki.... pogłaskać ją po twarzy czy nie...... hahhaha a potem już sobie pofolgował bo lale zasnęła przed nim... hahahhaa;) cudna scena ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

https://media2.giphy.com/media/VAE3mPWBlULGE/200.gif#15
Ja uwielbiam Lale mówiącą bez mała na jednym wydechu niepotrzebne pochwały, wględy strzelanie oczami :D i te fluidy kiedy on chce ją pocałować i jej idz lekarza pocałuj :D
a jeszcze jaki zadowolony jak zapomina tych kluczy i to tłumaczenie, byliśmy u specjalistycznego lekarza :D jej mina bezcenna :D i nie ja nie ide z własnej woli, tylko dlatego,że mnie zmuszasz :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahah dokładnie super, a potem jego tekst marzyłem żeby zasnąć z tobą ;) hahaha tu lale mówi, że on ją zmusza, a przecież sama w myślach mówi , że mogła obudzić nergis.... hahaha;)
a jak słodko śpią razem i oczywiście telefon... przerywa...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

a w hotelu, jej rozterki, co on sobie o tobie pomyśli,przyszłaś z nim spać do hotelu...i zaraz przecież jesteś z nim w ciąży... te owoce, to karmienie :D gdyby to byl inny serial, znaczy gdzie indziej kręcony, to by skończyli jak w pierwszym odcinku :D
i prawda jest taka,ze jak by jej wtedy powiedział... to by było dobrze a tak musimy czekać na te rozmowy z 17 odcinka...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahah no sceny w hotelu super ;)
Marg Ty widzisz jak my się szczególikami zachwycamy.... ;)))
dokładnie mogliby raz nas Turki zaskoczyć i zamiast przedłużać sceny w nieskończoność... powinien jej powiedzieć.... wściekająca się lale.... a potem oaza spokoju, bo wyjaśnieniach Onura..a tak będą dramy Turki lubią a nie przepadam...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

dokładnie :D taki malutki szczególik, niby dla innych nic,a dla nas masa stron pisania o tym samym, bo ten szczególik, to spojrzenie, westchnięcie czy jakiś lekki jak wiaterek fluid ma tam olbrzymie znaczenie... no jakby powiedział, może było by kiepsko,ale porozmawiali by, wytłumaczył jej...co kto i dlaczego...ale cóż nam się może to nie podobać,ale to jak z innymi serialami... nie nam ma się podobać, tylko widzowi docelowemu... a widz turecki trudny widz, jak nie dostanie dramy od czasu do czasu, to jest niezadowolony i rating spada... a nasz serialek radzi sobie świetnie, to musimy przeżyć te dramy
a teraz coś oglądasz ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Oj tak my się tu będziemy zachwycać takimi szczególikami ;)
Sorry padam na twarz idę spać ....

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

też biegnę :D dobranoc :)

do spotkania za kilka godzin i ekscytacji dalszych ::D

ocenił(a) serial na 5
kisma

tak w temacie filmików ten jest fajny :D
https://www.youtube.com/watch?v=ffVnfehKf24

Marg_

No filmik fajny, najbardziej podobał mi się taniec, nie wiem miał coś w sobie takiego ''intymnego'' ;) i mina Onura w szpitalu na początku, ehh, podrzuć coś jeszcze :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

https://www.youtube.com/watch?v=MKA_GngwiqI
tu masz dużo spoilerów :D

Marg_

Jestem w połowie filmiku,szkoła rodzenia mega :D który odcinek? to sobie pyknę, a co mi tam :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

a która minuta cie konkretnie interesuje ?

Marg_

0.53 i 2.04 też fajna, oni są chyba wtedy po ślubie :)

ocenił(a) serial na 5
kisma

0:53 to 12 odcinek
2:04 to przed ślubem jest, odcinek 20

ocenił(a) serial na 5
kisma

Kurcze, złapałam się na tym,że wiem znam świetnie odcinki... wiem skąd która scena jest...

Marg_

Tak to jest jak serial wciąga, miałam tak z Ezelem i początkowymi scenami KA, zaznaczam ''początkowymi'' :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Dokładnie

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Jestem :D jestem czekam :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Z odcinka 31 dziś nawet minimalnej relacji nie będzie... muszę to strawić przejrzeć... na końcu łezka mi się zakręciła na rzęsce...

chyba matce pelisun nie podoba się zachowanie córki... odcinek mnie naprawdę przybił

Marg_

Pelinisu jaki pustak, brak słów ;D tak na szybko, Onurek i jego minki są słodkie ;), rodzina Lale i Onura ogólnie udana, ta matka Onura coś do niego nie podobna, ale śmieszna się wydaję, wkurza mnie trochę matka Lale bo na siłę chce ją wydać za mąż, ale lubię ją taka ''aparatka'' Erol to mistrz :D aha jeszcze stylówka Onurka w sumie nie mój klimat ale pasuje mu

Marg_

Erol to mi trochę Korisia przypomina :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Tak oglądając to jeszcze raz i posiłkując się transaloterm gogla xD a co musiałam jakoś sobie poradzić, to choć kiepsko przetłumaczone konwersacje rosyjskie pomagają, jak się nie zna języka...
bo o ile dobrze zrozumiałam, to we fragmencie chyba chodzi o rozwód... dobrze,że Onur nie chce się na niego zgodzić :)
ale z drugiej strony jak się to tak na spokojnie obejrzało... to jak lubię Lale, to ona trochę w gorącej wodzie kąpana... bo dostała ten nieszczęsny filmik... chyba wie, o tym nieszczęsnym testamencie... bo to była jedyna rzecz o której nie wiedziała.... dobra muszę sobie to wszytko poukładać i coś napiszę :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

kocham filmweb za nie wysyłanie całych wiadomości... w każdym razie filmik dostała się spakowała dziecko zabrała i dawaj nic nie ma... nawet nie porozmawia nie wyjaśni... nic ona swoje wie i nic jej nie przekona

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Po oglądnięciu 17 odcinka lekko się wkręciłam w oglądanie pokoiku i oglądnęłam odcinki do przodu...
Nie całe tylko tam gdzie jest Lale i Onur bo potem nie będę miała co oglądać jak odcinki będą przetłumaczone :D
I w końcu dotarłam do 31 odcinka... Końcówka miazga jedno i drugie płacze, aż ich oboju szkoda...
Ale zazwyczaj wszytstko przez Betul i Erola, bo to oni nakręcają Peinsu, żeby odstawiała wszystko co możliwe aby tylko ich rozdzielić...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

wkręcaj się wkręcaj :D fajnie się pokoik ogląda :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Fajnie fajnie :D

Nawet się przekonałam do uśmiechu Onura więc nie jest źle :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Ja widziałam wszystkie odcinki :D oni naprawdę są słodcy :D

a teraz przeglądam zdjęcia z kolejnego odcinka :D
https://pp.vk.me/c836438/v836438431/249ce/j_VvDlDxlSw.jpg

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Widziałam zwiastun.
Onur całkiem inaczej wygląda jak ma lekki zarost :D
Taki jeszcze bardziej męski się wydaje :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Znaczy się,że będzie przepraszał,skoro są kwiatki :D Dobrze wygląda z tym zarostem :D wskazujemy na to,że jest udręczony... ale mógłby zostać z takim zarostem na dłużej

ocenił(a) serial na 8
Marg_

No tak wiem czytatałam o co mniej więcej chodzi w 31 odcinku :D
Zobaczymy czy Lale da mu dojść do słowa :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Wiesz jak nie wyjaśnią sobie tego w 32 odcinku, to mur,ze w 33 już będą bliżsi porozumienia... tam się dość szybko większość spraw rozgrywa