Patrze sobie na skład rumuski i tam tez pisze przez "Ch"
A ten Skomina to chyba sędzia jest,bo nie ma takiego zawodnika ha ha
Bravo Ja.
Tak patrzę na mecz jak Gosilek na Kiralik ha ha
Co za debile.
Race na boisko wrzucają.
Wiem,ze dziś święto ,ale mogli se darować.
Właśnie ty nic mam włączoną relacje na żywo meczu i widziałam że tam napisali Chipciu
to ja już wolę Ranczo, to jest momentami śmieszne że aż chore...
Nie mój klimat w tureckich serialach ta wieś
Tam babka wymiata, ale czasem to się nie da...
A tak bo nawet selfiaka se strzelił z nimi w tle, a teraz Omer dał Defo wózek hahaha
Mój pies patrzy się na mnie krzywo jak oglądam kiralika hahahaha
jest przerwa wiec wpadłam na relację z kiralika... żenujący serial nie ma co ;d
w ogóle Vanessa, wiedziałaś, że w niektórych krajach obchodzony jest dzisiaj dzień singla... czyli nasze święto haha
dziękuję i wzajemnie :D
w niektórych miejscach są nawet rabaty dla singli... dasz wiarę.
tylko pytanie czy jest co świętować... heh;q
ajj, rozumiem, że tylko to Nam zostało? ahaha ;q
i jeszcze upust na słodycze, to też pomocne jest :DDD
obawiam się, że tak, że tylko to zostało :D
dokładnie, powinni dać upust na słodycze :D
najlepiej na Nutellę :D na taki mega mega duży słoik nutelli, w Ha jak Gokce miała doła z powodu demira, to jadła taką wielką nutellę :D
ojj... biedne My :P
ahahhahaha
świetny pomysł :D jakoś sobie trzeba radzić... nutella... tureckie ciasteczka i byle do przodu :D
najlepiej dożywotni zapas... na otarcie łez ;p
nutella, tureckie ciasteckza..............od tego cukru utyjemy 20 kg i wtedy na pewno będziemy miały szanse na znalezienie chłopa hahahahha
haha
no to czeka Nas świetlana przyszłość :D
jak teraz jest już ciężko to potem to już tylko dramat, grube i śliniące się do telewizora :DDD
nagrają o nas smutny film dokumentalny i puszczą w tv ;)
Tytuł może będzie np. "Grube i samotne" :D:D:D:D
twarzy nie pokażą, tylko zamażą jak świadkom koronnym :D
już to widzę - narrator - "Kilka lat temu były młodymi inteligentnymi kobietami, przez którymi świat stał otworem, niestety ich losy potoczyły się tragicznie. Obecnie nie poznają się w lustrze, a grafik ich dnia, to tureckie telenowele, tona żarcia i kanaping"
i dalej pokazują mnie, żebym opowiedziała o swym życiu, a ja mówię "może potem, teraz muszę do wc, bo za dużo zjadłam" :D
i próbuję się podnieść z fotela, ale dupa mi się zaklinowała, więc Ty próbujesz mnie wyciągnąć, ale bezskutecznie :D
A ja jeszcze krzyczę "uważaj, bo mi rękę urwiesz !!!"
:D:D:D:D
Vanessa....
ahahahaha :D
leżę i nie mogę się pozbierać :DDDDDDDDD
chciałyśmy zostać gwiazdami tv to się nam udało... na starość :D
do grafiku dorzuciłabym jeszcze pisanie na forum filmwebu :D
żarcie będziemy kupować przez telefon żeby nie przegapić żadnych odcinków seriali i nie zaniedbać kanapingu ;P
kanapa w rozmiarze XXL, na ścianach zdjęcia naszych ukochanych ciasteczek tureckich :D
tak się śmieję z tej naszej wspólnej wizji, że mnie brzuch boli :D
patrz jak nasza żałosna sytuacja życiowa może być powodem do śmiechu :D:D
ta wizja mogłaby być koszmarem nocnym jakiejś tureckiej protki samotnej, nie mającej szczęścia w miłości :D
budzi się z krzykiem i uświadamia sobie że nie może do tego dopuścić, wychodzi na miasto i spotyka przystojnego faceta :D:D