aha :D
przeczytałąm w gazecie, ze Nowa tv od 9 listopada już jest.
A jakieś dwa inne od któregoś grudnia.
czyli muszę w najbliższych dniach zaprogramować i będę miała mode na sukces :D:D:D:D:D:
ja mam dla nich świetną wskazówkę... jak chcą zapunktować to niech puszczą jakąś telkę turecką :D
ooooooo tak !!!! rację masz :D
tylko jaąś fajną telę i z przystojnym aktorem :D
może najlepiej z burakiem ozcivitem ;))
tak po prostu :D
miło się na niego patrzy :D
drugi fragman 43 odcinka Kara Sevda oglądałam kilkanaście razy, bo Burak tak ślicznie wygląda, poza tym cały fragman mi się ogólnie podoba :D muzyka, ujęcia kamer itp. :D
haha
fajny jest ale mnie nie kręci :P
ooooo, aż z ciekawości zerknę na ten fragman :D
dzięki za link ;d
ciut podobny, nie zaprzeczę :D
podoba mi się pierwsza scena z tego fragmana, Burak pięknie patrzy na protkę i się uśmiecha, aż mi miło :D
cały czarny jest, oczy też ma czarne jak węgle :D
mnie też burak jakoś wielce nie kręci :D:D ale miło mi się na niego patrzy :D:D
oj tak, on jest wyjątkowy czarny, aż niewiarygodne :D
czyli masz tak samo jak ja ;d
miło zawsze popatrzeć na takie ciasteczka, w polskiej tv tego nie uświadczysz... :P
Hej dziewczęta.
Dziś u mnie pięknie, słonecznie aż chce się być na dworze :D
Wczoraj się tak narobiłam, że padłam i tylko zajrzałam czy jesteście.
Jagodajulia mam dla Ciebie nowinke Zakątek będzie tłumaczył Medcezir niedługo wrzucą pierwszy odcinek
Miłego popołudnia Wam w ten wolny piąteczek :D
Do zaś :D
A u mnie dzisiaj padało i było brzydko. Może jutro będzie cieplej.
Dzięki za info ;) Powiem szczerze, że spodziewałam się tego haha Tytuł przetłumaczyli jako "Fala" ja chyba przetłumaczyłabym jako "Przypływ".
Hej Słoneczko ;)
Niedługo zaczynam relacje Kiralika, chociaż powiem, że dzisiaj nie mam weny na oglądanie...:)
Powiem Ci że ja też bym to przetłumaczyła jako "Przypływ" według tego co wyszperałam w tłumaczeniach :D
Ale nie ma co ważne, że będzie tłumaczony :D
Ale z drugiej strony to podobne słowa.
Tak, tak. Ja już niedługo go skończę, ale może zacznę oglądać od nowa o ile nic mnie w niem nie wkurzy i nic mnie nie zniechęci.
Omer po tym jak się kapnął że Pamir to miłość do wynajęcia poszedł do niego żeby zagrali razem w kosza i powiedział że wie
Jeden i drugi czekał na nią w firmie jak w końcu przyszła to poszedł do niej jeden i drugi ale Pamir był pierwszy, wyszli przed budynek i Defo gdzieś pojechała, dalej nic nie wie...
Pamir kombinuje tak, żeby Omer nie zobaczył się z Defo nawet namówił Korisia żeby zabrał ja na kawe... i Koriś zabrał jej telefon
Marg_ u mnie na razie nie ma tych nowych kanałów.
W moim rejonie będą dopiero na początku grudnia.
Oglądasz w tej chwili modę na sukces? coś ciekawego się dzieje?? :D
A wiesz,że Nowa TV można przez neta oglądać na żywo... padłam dziś, poszli do przodu :D
W modzie dziś było Hope była w paryżu, pojednała się z jakimś liamem... kurcze trzeba ogarnąć kim on jest.. Steffy zazdrosna, bo Ridz pomaga Hope jak on śmie... Thomas i Thorne byli mało zadowoleni, bo im kazali pracować w piwnicy i chcą jakaś kolekcje wznowić
a tak, tak, poszli do przodu :D - czytałam w gazecie, że na Nowa TV zaczynają emisję od aktualnych odcinków mody, zrobili przeskok.
Wg mnie dobrze, bo zawsze w Polsce odcinki mody były opóźnione o kilka lat w stosunku do usa
Liam z tego co pamiętam obija się między Hope i Steffy, obie go podrywają :D
A su*ki Steffy nie znoszę ;((
Widzę nic ciekawego się nie dzieje w tym Kiraliku ha ha
Dzięki za relacje.
Ja za niedługo włączę sobie meczyk naszych :)))
Coś mi filmweb dziś szwankuje.
Długo muszę czekać na otwarcie strony.
Masakra.
teraz mi filmweb chodzi dobrze :D
dlatego że włączyłam stronkę na teleforum i przyspieszyła mi się prędkość netu :D
To samo chciałam napisać ,ze mi działa już dobrze :))
Przyszła Gina i naprawiła ha ha
Witajcie :D
wpadłam się z Wami przywitać :D
zaraz zabieram się za oglądanie meczyku ;DDD