meczyk obowiązkowo ;D
ale zajrzę do Was w przerwie :D
o kurczę, a mi chodzi wyjątkowo dobrze ;pp
w ogóle jestem ucieszona, bo jest nowy fragman SS i w końcu coś się zadzieje między protami... tyle na to czekałam... w końcu :DDDD
tak to ten ;d
miła niespodzianka na koniec dnia, ale za szybko się chyba ucieszyłam bo właśnie zobaczyłam zdjęcia z końcowej sceny i ona wyjedzie jednak z tym drugim, no kurde mać :P
haha
i to jest super :)))
a w poniedziałek znowu będziecie musiały słuchać mojego lamentu, że odcinek nie po mojej myśli :D
ojj tak, jak dobrze, że Was mam :)
ja też już patrzę na meczyk :D
obyśmy wygrali... i bez żadnych nerwowych końcówek ;ppp
Gosilek witaj w twoim show :D Robisz karierę :D
od czegoś trzeba zacząć :D Łukasz Jakóbiak robił wywiady ze znanymi osobami w swym malutkim mieszkanku i wrzucał do neta i zasłynął. A Ty zaczynasz od relacji Kiralika na forum filmwebu :D:D
Vanessa ależ to podbudowujące :D çok teşekkür ederim
Durny koriś zostawił sobie telefon Defo a ta telefonu szuka :D
Zadzwoniła od Aytekina ten myślał że odbiera swój telefon a to był Defne ot durne hehehe
A Omer lata za Defo co gdzieś przyjdzie to jej już nie ma :d
hahahha znikająca Defo :D
Berk Cankat (nowy partner serialowy Ozge Gurel) z bratem :D
https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s750x750/sh0.08/e35/1455012 0_1688358724719950_8825512646242467840_n.jpg
Wg mnie Berk przystojniejszy :D
Omer przyszedł i w końcu dorwał Defne w jej gabinecie, a Pamir się przestraszył że ona się dowie prawdy i dureń włączył Alarm.
Cisną się i zbiegają jak stado Antylop które Lew goni haha
była u siebie w gabinecie jak się Omer dowiedział to wyleciał od siebie jak z procy i pogłaskał ją po głowie zaraz potem przyszedł Pamir, a teraz Defo jest u Sinana
ale w zwiastunie byłą scena, że Defne na podłodze w tłumie ludzi i ktoś jej podaje dłoń. Kto to był?
no wiesz, jak mogłaś przeoczyć taki ekstra moment w tym ekstra serialu ????? :D co za fanka z ciebie ??? :D:D:D:D
jako okoliczności łagodzące uznam to, że jednocześnie z nami piszesz, więc mogłaś zająć się pisaniem posta i przeoczyć scenę :D:D:D:D:D
więc daję ci karę w zawieszeniu :D:D:D
Aytekin to taki asysteny Sedy i Defne
http://dizifragman.tv/wp-content/uploads/2016/09/Kiral%C4%B1k-A%C5%9Fk-Aytekin-K imdir.jpg
http://dizifragman.tv/wp-content/uploads/2016/09/kiral%C4%B1k-a%C5%9Fk-serkan-da %C4%9Fl%C4%B1-aytekin.jpg
Ejj, no ja liczyłam na doktora Selima :D Albo choć na jakiegoś przystojnego strażaka, hahahaha a ty to przegapiłaś ? Jak żyć ? Jeszcze będę musiała odcinek zobaczyć
Widzisz ledwie cie postraszyłam,że odcinek będę musiała obejrzeć to znalazłaś info :D Jak ty dbasz o moje zdrowie psychiczne
hehe
no wiesz a potem za leczenie będę musiała płacić bo Meric Cię doprowadziła do stanu hospitalizacji
to wolałam się zabezpieczyć :D
genialny ten odcinek... w tym tygodniu to sie w pierwszej dwudziestce nie zmieszczą
ha ha dobre.
Ja nie wiem czego nawdychała się ta Meric .
Jej to już nic nie uratuje.
grzybki halucynki i apap z kredą to jest chyba to co jej pomogło stworzyć to.... :D
aaaaaaaa :D
się dogadać dziś nie możemy :D:D:D
a pisząc "zbytnio piękny to on nie jest" miałaś na myśli jego czy jego brata? :D
Trudno mi powiedzieć bo widziałam tylko 4 odcinki, no ale powiem tak
scenarzysta musiał być na haju tworząc ten serial hehe