Właśnie ;))
Dobrze piszesz ;)
Cóż za avek ;))) Engin rządzi u nas bez dwóch zdań ;)
Kerim na tym zdjęciu jest razem z Vuralem.
To moment jak zobaczyli Fatmę na przyjęciu u Selima :)))
Pamiętasz?
Ja też z początku oglądałam urywkami,ale potem nadrobiłam.
A Ty kiedy się weźmiesz za KPA? :))))
myślę, że już niedługo, bo na razie muszę nadrobić GF.... jestem po 81 odcinku polskim.... a potem pewnie KPA...
wiesz w tym tygodniu nie bardzo będę mieć czas.... a jak siebie znam, to jak zacznę oglądać KPA, to będę po nocach oglądać i chodzić niewyspana, a na razie nie mogę sobie na to pozwolić :)
Spoko loko :))
Ja muszę jeszcze Silę nadrobić,bo podobno już urodziła.
Jednak nie mogę się za to zabrać :))
w wersji polskiej niemożliwe, żeby już urodziła.... , bo na razie to Boran z więźnia wyszedł... czyli sila jest na 24 odcinku... jeszcze II ślubu nie było, chyba, że mi się cos poplątało... ale moja mama to ostatnio ogląda i ja w przelocie nic takiego nie widziałam....
wydaje mi się, że Sila urodzi dopiero gdzieś ok. 40 odcinka tureckiego, albo nawet później... oglądałam to po turecku i mi się myli....
I chyba nawet fragmanów nie będę oglądać, jakoś do mnie nie przemawia ta logika meric.... a jak poczytałam.... peany na cześć gjniuszu meric... to się zastanawiam, czy ja oglądam ten sam serial ;)))))
Cóż miłość jest ślepa, oj bardzo ślepa ;)
Ja jestem po szkoleniu,to wiadomo ze dzis malo czytalam... ale gdzies tam widzialam te peany i tez mam takie kurcze sprawdze czy to aby na pewno to samo co ja ogladam... no fragmenty...coz mam jak ty ze tylko odgrzewane kotlety widze w tym wszystkim
Wiesz ponoć doszły mnie słuchy, że fani tureccy i fani wschodni powoli mają dość gjenjiuszu meric i jadą po nie coraz odważniej... i też ich wkurza już odgrzewanie kotletów ;) no ileż można.. a rozwiązywanie meggggga kłótni i godzenie w 3 minuty bokiem mi już wychodzi....
chyba to już pisałam w jednym odcinku Iso wydziera się na Omera .... i wielki się sułtan znalazł, by w następnym odcinku się pogodzić z Omusiem....no żesz... a teraz omuś jeszcze pomoże Iso w sprawie Ayszengul .... oj to nasz sułtan już będzie Umusia pod niebiosa nosił .... e dobra nie dywaguję... bo zaś mi się sprawdzi i pomyślę, że ktoś tłumaczy meric moje pomysły....
No bo ilez mozna ? Ja cie przepraszam,przeciez to jest nie zdrowe...nie wiadomo czy jeszcze to odgrzewanie jest zdrowe,bo tyle razy naa tluszcz rzucane....
A fana sie nie dziwie,przeciez kazdy ma jakkis prog ktorego nie da sie juz przezyc
Dokładnie niech już kończą... ja mam wrażenie, że meric dostała amnezji i nie wie co było w i serii.... konsekwencję jedynie utrzymała w zachowaniu Omusia ( nie licząc wyskoku włoskiego) , a jak patrzę na postać Defne.... to już od dłuższego czasu mam wrażenie, że meric nienawidzi tej postaci.... przecież zrobić z niej taką potłuczoną idiotkę to trzeba naprawdę postaci nie lubić...
albo jak ćwierkają wróbelki zwłaszcza tureckie... ziuta barisowa miesza, bo ponoć dalej robi naloty na plan.... i chyba ten brak chemii to może i ziutowe działanie kto wie....
Meric chyba faktycznie kolezanki Defne nie lubi, bo faktycznie robi z niej juz nawet nie slodka naiwna idiotke...tylko idiotke do kwadratu...
Co do braku chemii to jesli prawda jest,ze Elcin zakonczyla zwiazek...to kto wie co ulubienica wszystkich robi... umowmy sie ze w pierwszych odcinkach chemia byla duza zdjecia z planu co chwilke...kto wie co by to bylo gdyby... to teraz ta sie czuje zagrozona
hahah czyli nie tylko ja mam takie wrażenie ;) miło mi ;)
mnie już momentami jasny szlag trafia jak widzę to zidiocenie Defne.... szumnie zapowiadane ogarnięcie się Defne można o duuupę potłuc...
jak ja bym stworzyła Defne w II serii, po ogarnięciu, to każdy by chodził jak w zegarku, a neriman. by nawet tony ziółek nie pomogły.... hahahhaha;) a pamirka to bym tak po kątach stawiała, żeby mu się wynajem czkawką odbił....
Coś musi być, że fani psioczą na brak chemii między protami... oni ogólnie wyglądają jakby się już nudzili tym graniem... a już miny Defne ostatnio to muł do potęgi entej.... jak dla mnie ona jest cały czas przytrzymana... i wygląda jakby się psychotropów nażarła.... taka przymulona...
Miałyśmy tu nie dywagować :P Bo zejdziemy zaraz na zakazany temat :D
Chemia, chemia to tam kiedyś była ale teraz już jej nie ma... A jaka przyczyna to cóż pomysłu brak
hahha faktycznie skończymy to dywagowanie ;) bo nam się dostanie ;))) hahahha ale rymowanki ;)
ale my się nie boimy;)))
moją psuje tylko w zwiastunach ;)
a i pewnie oglądanie zwiastunów porzucę... to nad czym my się będziemy pastwić..... skoro obie nie będziemy oglądać kiralika.... hahahahha;)
Dokładnie ;) my uzbrojone po zęby gwiazdy filmwebu nikt nam nie podskoczy, a tym bardziej meric ;)
Kochana chyba jak się pojawił w pierwszym odcinku nowej serii czyli 53, to nie słyszałam, żeby jeszcze gdzieś mignął...
cóż nie ma Sude, bo aktorka grająca Sude - jest protką w innym serialu, to co ma Deniz grać..... jak Defne ma niby pamirkon jako czarny charakter bałamucić, to meric nie pozwoli Denizowi wejść w drogę pamira...
No tak na 2 złych protów nie ma w serialu miejsca.
Ja wczoraj oglądałam urywek " Gorzkiej miłości " i tam tez grał Pamir :))
Jeszcze nie wiem,bo zobaczyłam tylko 10 minut tego serialu ,ale pojawił się już na początku :))
Aha rozumiem;)
ja na razie nowości nie tykam, za dużo mam innych seriali do nadrobienia.
To wersja turecka.
Aci Ask
https://youtu.be/szORsFjP2_o
Ja tak wczoraj z ciekawości luknełam.
hahaha przewinęłam i trafiam na pamirkona hahahah ale miał porąbaną fryzurę... ale przewinęłam dalej a tam.... sadysta z KPA wujaszek....
Ja zamiast podziwiać polot meric... i oglądać już odcinki to latam po necie i słucham sobie czterech pór roku ;) wzięło mnie dziś na muzykę klasyczną ;)
Ja słucham muzyki wszędzie :)))
Przy sprzątaniu i gotowaniu.
Jak jadę autobusem :)))
Ja jakoś ostatnio lubię ciszę czasem taką co aż w uszach dzwoni, ale dziś poczułam potrzebę posłuchania muzyki ;)
Witaj Siostra ;))) Z tych emocji wczorajszych zapomniałam pogratulować CI 17 000 komentarzy ;) Brawo TY:))))
U mnie dziś śnieg zawitał ;) mogę powiedzieć : sezon na odświeżanie samochodu uważam za otwarty ;)
Mimo zimowej aury ;) życzę Wam relaksującego dnia ;)
Do zaś :)
hmmmm miałam napisać " sezon na odśnieżanie uważam za rozpoczęty, a moje paluszki napisały "odświeżanie" hahahha brawo ja ;)
Witajcie :D
u mnie co prawda śniegu nie ma ale jest tak mroźnie i nieprzyjemnie, że aż wychodzić się nie chce :P
pozdrawiam ;)))
miłej reszty dnia ;))))