Witajcie :D
ho ho zima do Was zawitała :D
u mnie śniegu nie ma, ale jest coraz zimniej ;(((((
Oczywiście Rolnik obejrzany :D
We wczorajszym odcinku pary wyjechały na romantyczną wycieczkę dwudniową do różnych miast.
Było sporo dramaturgii i sporo rozczarowań :D:D
rolniczka 32-letnia Monika - niestety, Tomek jej nie pasuje :D Jej chyba tylko konie dogodzą :D:D:DD:
57-letni Zbyszek - hahhaha ile razy on już pytał się Irenki, czy jej się podoba hahahha
Ciągle pyta czy jej się podoba, albo powtarza "jaka ładna elegancka kobieta itp." :D
Nagle sobie wymyślił, że chce ślub kościelny. A przecież Irenka jest po rozwodzie. No chyba że brała tylko cywilny ......
Irenka jak na swoje lata rzeczywiście ładna i atrakcyjna kobieta :D
Bogobojny 29-letni Szymon - no i lipa. Nie chce kontynuować znajomości z Marysią :D
Mówił, że spotyka się z jakimiś innymi co do niego napisały.
A ta Marysia to masakrycznie nieśmiała i spokojna, w programie wcale nie rzucała mi się w oczy.
Zdziwiłam się, gdy ją wybrał, bo wcale nie kojarzyłam która to :D
Możliwe, że jest bardzo fajną osobą, tylko nie potrafi tego pokazać. Pewnie kamery dodatkowo ją peszyły.
W każdym razie chemii Szymuś nie czuje i zakończył znajomość :D
Wiecznie nieogolony 44-letni Marek - na randkę nie pojechał, bo jego wybranka już w poprzednim odcinku zakończyła znajomość :D
Powiedział wczoraj, że jakaś do niego napisała, spotkali się, dobrze się dogadują i coś iskrzy.
I że jej nie przeszkadza to, co przeszkadzało poprzednim paniom :D:D:D
haha i powiedział, że powiesił lep na muchy, ale to nie pomaga i much nie ubywa hahahaha
Teraz będzie najważniejszy punkt programu - ŁYSY 31-letni ŁUKASZ i wiecznie śpiąca/pijana/zaćpana Patrycja :D:D:D
Patrycja stwierdziła, że przez te 2 tygodnie Łukasz wcale się do niej nie odzywał - żadnych sms-ów, telefonów. Ani też nie przyjechał, a mieszka 60 km od niej. Że nie miał czasu poświęcić jej nawet 2 minut. On na to, że za bardzo naciskała na ich spotkania.
Ich rozmowa podczas kolacji była długa i mega DRAMATYCZNA, to wyglądało jak scena z serialu tureckiego albo latynoskiego hahahhah :D
Ich miny, emocje, skrępowanie, ujęcia kamer, całą rozmowa, smutna Patrycja powstrzymująca się przed płaczem - ho ho byłam pod wrażeniem :D:D brakowało jeszcze dramatycznej albo nostalgicznej muzyki :D:D:D:D
Z tej pary też raczej nic nie będzie.
Wczoraj obejrzałam na Stopklatka komedię "Stożkogłowi" z 1993 r. ;)
Szczerze mówiąc - rozczarowałam się ;((( Myślałam, że to coś lepszego :((
Ale było kilka fajnych momentów :D
Zdjęcie z sesji Ozge Gurel :D
https://pbs.twimg.com/media/CxEBsLTWQAEz6cg.jpg
Piękne, nieprawdaż ?? ;)
Gina112, w sobotę kupiłam sobie .......... drugą Nutellę, a konkretnie ten podrobiony krem z paskami czarno-białymi :D
http://irecommend.ru/sites/default/files/product-images/201114/yfuLb2LlDyPqzNA59 amg.jpg
Już połowę zjadłam :D:D
do zaś :D
Siemanko.
Do mnie tez zima zawitała.
Przez weekend padał drobny śnieg.
Dzięki za super relacje.
Zdjęcie Ozge ładniutkie.
Co do nutteli to narobiłyście mi smak i też kupiłam ,ale tą oryginalną w Biedronce.
Na szczęście jest Nas 3 do tego,więc nie ma tak źle :))
Życzę miłego dnia :)))
Witajcie zimowo ;) u mnie dalej biało i zimno ;)
Dziękuję za relację ;) cóż jakie latino pod strzechą w tym rolniku ;)
Co mi robicie smaka tym kremem.... jeszcze się skuszę i kupię ;)
Ozge - świetne zdjęcie.... nareszcie wygląda jak kobieta wamp a nie podlotek ;)
Miłego popołudnia i wieczoru ;)
Do zaś :)
a skuś się na kremik, dlaczego nie hahaha :D
Serkan dalej chodzi z brodą :D
https://pbs.twimg.com/media/CxFFU5yXUAAEyUb.jpg
Może zapuszcza brodę, bo chce być świętym Mikołajem hahahah :D wszak u Was już zima, to on się przygotowuje z myślą o Was :D
dziewczyny z teleforum lukały na tą turecką galę nagród, ale niestety, Serkana tam nie było w ogóle :D
hejka :)
oj może się skuszę ;)
a nie dość, że Serkan z brodą, to jeszcze ma szopę na głowie.... włosy jak miał w początkach KM miał rewelacyjne ;)
hahahha może się faktycznie Serkan załapie na robienie za mikołaja ;))))
A ja właśnie podziwiam superpełnię.... oj dziś wilkołak ze mnie wylezie ;)
hahaah Serkan w jakims centrum handlowym jako Mikołaj - już widzę kolejkę chętnych dziewczyn małych, ale i dużych, które chciałyby posiedzieć mu na kolanach hahahha
kolejka jak w PRL ;))))
Ayaz jak święty Mikołaj 39 bolum Sezonu na miłość :D:D
https://i1.imgiz.com/rshots/8354/kiraz-mevsimi-ayaz-ilkerden-intikamini-aliyor-3 9-bolum_8354715-54630_1280x720.jpg
"latino pod strzechą w tym rolniku" - hahaha świetnie to ujęłaś :D
Kolejka byłaby ogromna, kazda chciałaby posiedzieć na kolanach ;)
a to było wtedy co oni coś wyczyniali z tym drzewem .... hahhahaw KM to czasem wątki były kosmicznie głupie :) chyba wtedy weszli na plan filmowy....
a tak mi się skojarzyło jak zaczęłaś recenzować rolnika... coś mi się wydaje, że to słaba edycja....
a wiesz, że ku rozpaczy największych fanek kiralika.... DEFOM nie zostali najlepszą parą serialową kolejny raz.... tym razem zdetronizowali ich proci ze słodkiej zemsty ... czyli Iz z kiralika i nie pamiętam kto gra prota ;) hahahhaha chyba zagorzałe fanki kiralika muszą być zawiedzione ;)))) hahahha
Elcin i Baris zostali najlepszymi aktorami.......uwaga.... koemdiowymi...... kuźwa z której strony kiralik jest teraz komedią..... bo nie czuję bazy...
W KM 39 to było, że chcieli się pozbyć natrętnej cioteczki :D
Ayaz miał się przebrać za tego starego dziada i objawić się ciotrce wnocy gdzieś pod drzewem i jakoś ją tam postraszyć, coś jej wypowiedzieć, żeby się wyprowadziła od OyAz :D
Ale w ostatniej chwili Ayaz powiedział, że się nie przebierze hahaha
Oyku go prosiła, a on że nie :D
To ona powiedziała, ze sama się przebierze hahhah
powinni zrobić taką kolejkę w centrum handlowym do różnych ciasteczek tureckich :D
Oj..... święte mikołaje wersja ciasteczka tureckie.....oj działo by się działo ;)
ja oczywiście siedzę na kolanach Enginkowi ;)
Co TY takie wysportowane egzemplarze ni ma szans ;) a po co pakują na siłowni.... patrz Burak Ozcivit, Baris boksuje.... tężyzna musi być ;)
racja :D krzepę mają przecież :D
i jak tam, wsadziłaś głowę w okno i wypatrujesz księżyca ? :D:D
artykuł o OZSer w Kurier TV ;)
tradycyjnie nie napisali nic ciekawego :DD:
http://images84.fotosik.pl/162/1e6baaeba82956c2gen.jpg
hahahha tak wyję do księżyca już ;)
hahahha kurier TV znowu wiadomości czerpie z forów... bo pisze o dyskusji nad brodą Serkana.... hahahhaa
hahaha oni chyba serio czerpią info z teleforum i stąd takie ubogie artykuły oparte na samych plotkach
hejo :D
widziałaś już nowy fragman SS?
szok :DDDDD
w ogóle to w końcu wrócili na dobre tory, odcinek naprawdę fajny, tylko smutny (jak dla mnie) bo Yigit dostał kosza...
u mnie coś pełni nie widać... jak na złość... bo bardzo lubię takie zjawiska.
właśnie nie widziałam, masz gdzieś zapodaj....
coś mi migło na fejsie, że się rozstali, ale ja dziś przeleciałam przez mój fejs jak F16 ;)
U mnie pięknie ;) ten księżyc jest hipnotyzujący ;)
haha rozumiem ;D
proszę :D
https://www.youtube.com/watch?v=kvmhBSioLtk
nie spodziewałam się, że w ten sposób pozna prawdę...
jestem pełna podziwu dla aktora jak to zagrał... tyle różnych emocji... jest świetny.
No niestety dostał kosza od prawdziwej Deniz... z Irem rozstali się poprzednim odcinku... nawet się nie przejął tylko zaczął latać za Deniz ( i tak cały odcinek) ... zorganizował nawet romantyczną kolację i wyznał miłość... ale ona powiedziała, że jest z Tuną i odeszła. Na drugi dzień chciała się zwolnić ale Yigit powiedział, że zaczynają od nowa i będzie o nią walczył.
mam nadzieję, że uda mi się go jeszcze zobaczyć ;))
ło matko co za napad szału..... destrukcja a raczej demolka by Yigit ;)
a Deniz.... łoczywiście ...jeszcze bardziej zidiociała..... aj..... jak ci scenarzyści nie lubią protek....
dobrze to ujęłaś ;)))
Turcy to potrafią robić rozpierduchy w serialach hah.
w sumie jakby policzyć ile mądrych protek widziałam w tureckich telkach to... hmmm.... ciężka sprawa:D
ja ją nawet lubię... ale momentami to ręce opadają... a tym wszystkim szkoda mi Tuny bo to super postać według mnie... a ona przecież i tak go zostawi więc po co przyjaciela krzywdzić?
ciekawe czy ratingi coś skoczyły... czy zmierzają ku końcowi...
o w kwestii ratingu SS nie pomogę.... zarobiona jestem, dopiero przyszłam ;) hahahhaha;)
chyba trzeba zrobić analizę, czy jakaś protka jest w serialu normalna czy idiotka.... hmmm na razie na myśl przychodzi mi Lale z pokoju 309.... ale czy nie zidocieje nie dam sobie głowy uciąć ;)
Siema :D
u mnie akurat śniegu nie brakuje... chetnie trochę oddam :P
jestem zszokowana wczorajszym odcinkiem rolnika... te ich romantyczne randki zamieniły się w jakieś męczarnie... widać było, że nikt nie chce ciągnąć dalej relacji... poza Zbyszkiem oczywiście... panowie okazali się niezdecydowani i niedojrzali ;qqq
mam rozumieć, że krem posmakował? :D no to smacznego, na zdrowie haha :D
ja chciałam kupić nutelle ale wszystko było wyprzedane... została tylko pusta półka :P
miałaś dziś dzień wolny od zajęć czy tez skończyłaś wcześniej ?
ojej nie zostawili kremu dla Ciebie, skandal ;((((
poniedziałki mam wszystkie wolne :D
na zajęcia dopiero od jutra ;qqq
pewnie, że skandal... pewnie nad podczytują tu na forum i wszystko wykupili haha ;D
jak tam u Ciebie? :)))))))
a jeszcze jakiś dzień masz wolny oprócz poniedziałku? :D
dokładnie tak!! czytają nas i złośliwie wykupili całą nutellę, żebyś nie zjadła :D:D
u mnie ok :D
w tym tygodniu czwartek... a w przyszłym czwartek i piątek ;ddd
albo z troski żebym nie przytyła ahaha ;D
a wiesz, że mi Serkan w tym wydaniu w ogóle nie podoba... za chwilę tak się zarośnie, że tylko oczy będzie mu widać :PP
przeczytali naszą wizję naszej nutellowej przyszłości i rzeczywiście może z troski :D:D
Serkan kiedyś miał jeszcze większą brodę, serio.
Na teleforum tez się dziewczynom taki nie podoba, ale on ma to gdzieś hahahah :D
Serkan jak ma wolne i nie pracuje, to od razu zapuszcza brodę. Tak było po zakończeniu 1 serii KM, potem po zakończeniu 2, i teraz po zakończeniu HA ;)
jak tam SS ? były emocje? :D
haha :D
jak mu się tak podoba to niech sobie zapuszcza chłopina :D
były emocje :D
Protka już po przemianie, jest w związku ze swoim przyjacielem... ale to takie na siłę... bo ona go nie kocha, a on ją od początku...
Yigit z kolei zaczął o nią walczyć, bardzo słodkie to było... była też przygotowana romantyczna kolacja, skrzypek...ale kolacji nawet nie zjedli bo dostał wielkiego kosza ;((((
a teraz w kolejnym odcinku prawda wyjdzie na jaw i Yigit wpadnie w furię.. szykuje się tsunami :PPP
Siemka.
Byłam dziś na basenie od niepamiętnych czasów.
Prawe ucho mam zatkane .Głowa mnie boli.Masakra
Tak to jest jak się siedzi tyłkiem w domu i nie uprawia sportu ha ha
hahahahah wybacz że się śmieję ,ale ubawiłaś mnie tym postem :D
można by rzec - sport to zdrowie hahahhah
Spoko,loko nie gniewam się :)))
No dokładnie sport to zdrowie tylko jak się go uprawia często ,a nie od czasu do czasu ha ha
artykuł o OZSer w Kurier TV ;)
tradycyjnie nie napisali nic ciekawego :DD:
http://images84.fotosik.pl/162/1e6baaeba82956c2gen.jpg
Wiesz co doszłam wczoraj do wniosku,ze Ja od dawna uprawiam sport : siatkówkę i koszykówkę ( czytaj robienie zakupów ) ha ha
Ty widzisz nasze szaleństwo komentarzowe....oj stare dobre czasy wracają ..... jak na razie 6 dni i ponad 800 komentów ;) brawo MY ....... aż chce się krzyknąć nareszcie ;)
Może Gosilek założy jeszcze nie ma wątku na tutaj, tym bardziej, że jako jedyna ogląda na bieżąco kiralika hahahah;)
Racja :D
na bieżąco ogląda i komentuje na żywo :D
mamy od niej relację co tydzień :D
trzeba docenić jej zasługi :D
Oj tak jako jedyna z nas jeszcze nie straciła zapału do kiralika..... chwała jej za to ;)
bo wytrzymać z nami narzekającymi na kiralik to trzeba mieć zdrowie ;)
do nas trza mieć kuńskie zdrowie ;)))))))))
w sobotę śnił mi się doktorek Joel z serialu Szpital nadziei :D:D
aj niedobrze, a ja myślałam, że erotycznie ;) czy ten Joel nie grał w wampirach.....
tak, ten :D
ten co na razie jest żywy, ale pod koniec 3 serii ma umrzeć :D:D:
Dr Joel Goran (gra go Daniel Gillies)
http://www.michaelshanks-online.com/images/tvseries/savinghope/season01/sh_s01ep 13_035.jpg
a tu znaleziony w necie gifek jak lekarka Alex leży na Joelku hahahha :D
http://66.media.tumblr.com/4afc21ccc6f85c5ef4f51421d2acf922/tumblr_mqtgfyw7Ix1qj frr3o4_400.gif