PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
Gosilek

Ale chyba najważniejsze widziałyśmy :D Ja rolnika nie oglądałam.

Vanessa100

Witajcie :D

ho ho zima do Was zawitała :D
u mnie śniegu nie ma, ale jest coraz zimniej ;(((((

Oczywiście Rolnik obejrzany :D
We wczorajszym odcinku pary wyjechały na romantyczną wycieczkę dwudniową do różnych miast.
Było sporo dramaturgii i sporo rozczarowań :D:D

rolniczka 32-letnia Monika - niestety, Tomek jej nie pasuje :D Jej chyba tylko konie dogodzą :D:D:DD:

57-letni Zbyszek - hahhaha ile razy on już pytał się Irenki, czy jej się podoba hahahha
Ciągle pyta czy jej się podoba, albo powtarza "jaka ładna elegancka kobieta itp." :D
Nagle sobie wymyślił, że chce ślub kościelny. A przecież Irenka jest po rozwodzie. No chyba że brała tylko cywilny ......
Irenka jak na swoje lata rzeczywiście ładna i atrakcyjna kobieta :D

Bogobojny 29-letni Szymon - no i lipa. Nie chce kontynuować znajomości z Marysią :D
Mówił, że spotyka się z jakimiś innymi co do niego napisały.
A ta Marysia to masakrycznie nieśmiała i spokojna, w programie wcale nie rzucała mi się w oczy.
Zdziwiłam się, gdy ją wybrał, bo wcale nie kojarzyłam która to :D
Możliwe, że jest bardzo fajną osobą, tylko nie potrafi tego pokazać. Pewnie kamery dodatkowo ją peszyły.
W każdym razie chemii Szymuś nie czuje i zakończył znajomość :D

Wiecznie nieogolony 44-letni Marek - na randkę nie pojechał, bo jego wybranka już w poprzednim odcinku zakończyła znajomość :D
Powiedział wczoraj, że jakaś do niego napisała, spotkali się, dobrze się dogadują i coś iskrzy.
I że jej nie przeszkadza to, co przeszkadzało poprzednim paniom :D:D:D
haha i powiedział, że powiesił lep na muchy, ale to nie pomaga i much nie ubywa hahahaha

Teraz będzie najważniejszy punkt programu - ŁYSY 31-letni ŁUKASZ i wiecznie śpiąca/pijana/zaćpana Patrycja :D:D:D
Patrycja stwierdziła, że przez te 2 tygodnie Łukasz wcale się do niej nie odzywał - żadnych sms-ów, telefonów. Ani też nie przyjechał, a mieszka 60 km od niej. Że nie miał czasu poświęcić jej nawet 2 minut. On na to, że za bardzo naciskała na ich spotkania.
Ich rozmowa podczas kolacji była długa i mega DRAMATYCZNA, to wyglądało jak scena z serialu tureckiego albo latynoskiego hahahhah :D
Ich miny, emocje, skrępowanie, ujęcia kamer, całą rozmowa, smutna Patrycja powstrzymująca się przed płaczem - ho ho byłam pod wrażeniem :D:D brakowało jeszcze dramatycznej albo nostalgicznej muzyki :D:D:D:D
Z tej pary też raczej nic nie będzie.

Wczoraj obejrzałam na Stopklatka komedię "Stożkogłowi" z 1993 r. ;)
Szczerze mówiąc - rozczarowałam się ;((( Myślałam, że to coś lepszego :((
Ale było kilka fajnych momentów :D

Zdjęcie z sesji Ozge Gurel :D
https://pbs.twimg.com/media/CxEBsLTWQAEz6cg.jpg
Piękne, nieprawdaż ?? ;)

Gina112, w sobotę kupiłam sobie .......... drugą Nutellę, a konkretnie ten podrobiony krem z paskami czarno-białymi :D
http://irecommend.ru/sites/default/files/product-images/201114/yfuLb2LlDyPqzNA59 amg.jpg
Już połowę zjadłam :D:D

do zaś :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siemanko.

Do mnie tez zima zawitała.
Przez weekend padał drobny śnieg.

Dzięki za super relacje.

Zdjęcie Ozge ładniutkie.

Co do nutteli to narobiłyście mi smak i też kupiłam ,ale tą oryginalną w Biedronce.
Na szczęście jest Nas 3 do tego,więc nie ma tak źle :))

Życzę miłego dnia :)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Witajcie zimowo ;) u mnie dalej biało i zimno ;)
Dziękuję za relację ;) cóż jakie latino pod strzechą w tym rolniku ;)

Co mi robicie smaka tym kremem.... jeszcze się skuszę i kupię ;)

Ozge - świetne zdjęcie.... nareszcie wygląda jak kobieta wamp a nie podlotek ;)

Miłego popołudnia i wieczoru ;)
Do zaś :)

Margoargo

a skuś się na kremik, dlaczego nie hahaha :D

Serkan dalej chodzi z brodą :D
https://pbs.twimg.com/media/CxFFU5yXUAAEyUb.jpg
Może zapuszcza brodę, bo chce być świętym Mikołajem hahahah :D wszak u Was już zima, to on się przygotowuje z myślą o Was :D

dziewczyny z teleforum lukały na tą turecką galę nagród, ale niestety, Serkana tam nie było w ogóle :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hejka :)
oj może się skuszę ;)

a nie dość, że Serkan z brodą, to jeszcze ma szopę na głowie.... włosy jak miał w początkach KM miał rewelacyjne ;)
hahahha może się faktycznie Serkan załapie na robienie za mikołaja ;))))

A ja właśnie podziwiam superpełnię.... oj dziś wilkołak ze mnie wylezie ;)

Margoargo

hahaah Serkan w jakims centrum handlowym jako Mikołaj - już widzę kolejkę chętnych dziewczyn małych, ale i dużych, które chciałyby posiedzieć mu na kolanach hahahha
kolejka jak w PRL ;))))

Ayaz jak święty Mikołaj 39 bolum Sezonu na miłość :D:D
https://i1.imgiz.com/rshots/8354/kiraz-mevsimi-ayaz-ilkerden-intikamini-aliyor-3 9-bolum_8354715-54630_1280x720.jpg

"latino pod strzechą w tym rolniku" - hahaha świetnie to ujęłaś :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Kolejka byłaby ogromna, kazda chciałaby posiedzieć na kolanach ;)

a to było wtedy co oni coś wyczyniali z tym drzewem .... hahhahaw KM to czasem wątki były kosmicznie głupie :) chyba wtedy weszli na plan filmowy....

a tak mi się skojarzyło jak zaczęłaś recenzować rolnika... coś mi się wydaje, że to słaba edycja....

a wiesz, że ku rozpaczy największych fanek kiralika.... DEFOM nie zostali najlepszą parą serialową kolejny raz.... tym razem zdetronizowali ich proci ze słodkiej zemsty ... czyli Iz z kiralika i nie pamiętam kto gra prota ;) hahahhaha chyba zagorzałe fanki kiralika muszą być zawiedzione ;)))) hahahha

Elcin i Baris zostali najlepszymi aktorami.......uwaga.... koemdiowymi...... kuźwa z której strony kiralik jest teraz komedią..... bo nie czuję bazy...

Margoargo

W KM 39 to było, że chcieli się pozbyć natrętnej cioteczki :D
Ayaz miał się przebrać za tego starego dziada i objawić się ciotrce wnocy gdzieś pod drzewem i jakoś ją tam postraszyć, coś jej wypowiedzieć, żeby się wyprowadziła od OyAz :D
Ale w ostatniej chwili Ayaz powiedział, że się nie przebierze hahaha
Oyku go prosiła, a on że nie :D
To ona powiedziała, ze sama się przebierze hahhah

powinni zrobić taką kolejkę w centrum handlowym do różnych ciasteczek tureckich :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj..... święte mikołaje wersja ciasteczka tureckie.....oj działo by się działo ;)
ja oczywiście siedzę na kolanach Enginkowi ;)

Margoargo

nie wiem, czy nasze ciasteczka by w końcu nogi nie rozbolały hahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Co TY takie wysportowane egzemplarze ni ma szans ;) a po co pakują na siłowni.... patrz Burak Ozcivit, Baris boksuje.... tężyzna musi być ;)

Margoargo

racja :D krzepę mają przecież :D

i jak tam, wsadziłaś głowę w okno i wypatrujesz księżyca ? :D:D

artykuł o OZSer w Kurier TV ;)
tradycyjnie nie napisali nic ciekawego :DD:
http://images84.fotosik.pl/162/1e6baaeba82956c2gen.jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha tak wyję do księżyca już ;)

hahahha kurier TV znowu wiadomości czerpie z forów... bo pisze o dyskusji nad brodą Serkana.... hahahhaa

Margoargo

hahaha oni chyba serio czerpią info z teleforum i stąd takie ubogie artykuły oparte na samych plotkach

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie jadą informacjami z forów... nawet im się nie chce nic sprawdzić...

Margoargo

Margoargo, oglądałaś przetłumaczony 1 odcinek Gunesi Beklerken z Hande Dogandemir jako licealistką?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

nie oglądałam nie mam na razie czasu na nowości :)

użytkownik usunięty
Margoargo

hejo :D
widziałaś już nowy fragman SS?
szok :DDDDD
w ogóle to w końcu wrócili na dobre tory, odcinek naprawdę fajny, tylko smutny (jak dla mnie) bo Yigit dostał kosza...

u mnie coś pełni nie widać... jak na złość... bo bardzo lubię takie zjawiska.

ocenił(a) serial na 8

właśnie nie widziałam, masz gdzieś zapodaj....
coś mi migło na fejsie, że się rozstali, ale ja dziś przeleciałam przez mój fejs jak F16 ;)

U mnie pięknie ;) ten księżyc jest hipnotyzujący ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

haha rozumiem ;D
proszę :D
https://www.youtube.com/watch?v=kvmhBSioLtk
nie spodziewałam się, że w ten sposób pozna prawdę...
jestem pełna podziwu dla aktora jak to zagrał... tyle różnych emocji... jest świetny.

No niestety dostał kosza od prawdziwej Deniz... z Irem rozstali się poprzednim odcinku... nawet się nie przejął tylko zaczął latać za Deniz ( i tak cały odcinek) ... zorganizował nawet romantyczną kolację i wyznał miłość... ale ona powiedziała, że jest z Tuną i odeszła. Na drugi dzień chciała się zwolnić ale Yigit powiedział, że zaczynają od nowa i będzie o nią walczył.

mam nadzieję, że uda mi się go jeszcze zobaczyć ;))

ocenił(a) serial na 8

ło matko co za napad szału..... destrukcja a raczej demolka by Yigit ;)

a Deniz.... łoczywiście ...jeszcze bardziej zidiociała..... aj..... jak ci scenarzyści nie lubią protek....

użytkownik usunięty
Margoargo

dobrze to ujęłaś ;)))
Turcy to potrafią robić rozpierduchy w serialach hah.

w sumie jakby policzyć ile mądrych protek widziałam w tureckich telkach to... hmmm.... ciężka sprawa:D

ja ją nawet lubię... ale momentami to ręce opadają... a tym wszystkim szkoda mi Tuny bo to super postać według mnie... a ona przecież i tak go zostawi więc po co przyjaciela krzywdzić?
ciekawe czy ratingi coś skoczyły... czy zmierzają ku końcowi...

ocenił(a) serial na 8

o w kwestii ratingu SS nie pomogę.... zarobiona jestem, dopiero przyszłam ;) hahahhaha;)

chyba trzeba zrobić analizę, czy jakaś protka jest w serialu normalna czy idiotka.... hmmm na razie na myśl przychodzi mi Lale z pokoju 309.... ale czy nie zidocieje nie dam sobie głowy uciąć ;)

użytkownik usunięty
Vanessa100

Siema :D
u mnie akurat śniegu nie brakuje... chetnie trochę oddam :P

jestem zszokowana wczorajszym odcinkiem rolnika... te ich romantyczne randki zamieniły się w jakieś męczarnie... widać było, że nikt nie chce ciągnąć dalej relacji... poza Zbyszkiem oczywiście... panowie okazali się niezdecydowani i niedojrzali ;qqq

mam rozumieć, że krem posmakował? :D no to smacznego, na zdrowie haha :D
ja chciałam kupić nutelle ale wszystko było wyprzedane... została tylko pusta półka :P

miałaś dziś dzień wolny od zajęć czy tez skończyłaś wcześniej ?

ojej nie zostawili kremu dla Ciebie, skandal ;((((

użytkownik usunięty
Vanessa100

poniedziałki mam wszystkie wolne :D
na zajęcia dopiero od jutra ;qqq

pewnie, że skandal... pewnie nad podczytują tu na forum i wszystko wykupili haha ;D

jak tam u Ciebie? :)))))))

a jeszcze jakiś dzień masz wolny oprócz poniedziałku? :D

dokładnie tak!! czytają nas i złośliwie wykupili całą nutellę, żebyś nie zjadła :D:D

u mnie ok :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

w tym tygodniu czwartek... a w przyszłym czwartek i piątek ;ddd

albo z troski żebym nie przytyła ahaha ;D

a wiesz, że mi Serkan w tym wydaniu w ogóle nie podoba... za chwilę tak się zarośnie, że tylko oczy będzie mu widać :PP

przeczytali naszą wizję naszej nutellowej przyszłości i rzeczywiście może z troski :D:D

Serkan kiedyś miał jeszcze większą brodę, serio.
Na teleforum tez się dziewczynom taki nie podoba, ale on ma to gdzieś hahahah :D

Serkan jak ma wolne i nie pracuje, to od razu zapuszcza brodę. Tak było po zakończeniu 1 serii KM, potem po zakończeniu 2, i teraz po zakończeniu HA ;)

jak tam SS ? były emocje? :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha :D
jak mu się tak podoba to niech sobie zapuszcza chłopina :D

były emocje :D
Protka już po przemianie, jest w związku ze swoim przyjacielem... ale to takie na siłę... bo ona go nie kocha, a on ją od początku...
Yigit z kolei zaczął o nią walczyć, bardzo słodkie to było... była też przygotowana romantyczna kolacja, skrzypek...ale kolacji nawet nie zjedli bo dostał wielkiego kosza ;((((
a teraz w kolejnym odcinku prawda wyjdzie na jaw i Yigit wpadnie w furię.. szykuje się tsunami :PPP

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siemka.

Byłam dziś na basenie od niepamiętnych czasów.
Prawe ucho mam zatkane .Głowa mnie boli.Masakra
Tak to jest jak się siedzi tyłkiem w domu i nie uprawia sportu ha ha

sloneczkO_1

hahahahah wybacz że się śmieję ,ale ubawiłaś mnie tym postem :D

można by rzec - sport to zdrowie hahahhah

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Spoko,loko nie gniewam się :)))

No dokładnie sport to zdrowie tylko jak się go uprawia często ,a nie od czasu do czasu ha ha

sloneczkO_1

artykuł o OZSer w Kurier TV ;)
tradycyjnie nie napisali nic ciekawego :DD:
http://images84.fotosik.pl/162/1e6baaeba82956c2gen.jpg

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Widziałam wczoraj ten artykuł.
No nic ciekawego nie napisali.

sloneczkO_1

jak tam samopoczucie po basenie? dalej źle? ;(((

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Wiesz co doszłam wczoraj do wniosku,ze Ja od dawna uprawiam sport : siatkówkę i koszykówkę ( czytaj robienie zakupów ) ha ha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Już lepiej z moim uchem.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ty widzisz nasze szaleństwo komentarzowe....oj stare dobre czasy wracają ..... jak na razie 6 dni i ponad 800 komentów ;) brawo MY ....... aż chce się krzyknąć nareszcie ;)

Margoargo

oj tak :D
lada chwila i wykończymy ten wątek, a dopiero założony :D:D

kto zakłada następny? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Może Gosilek założy jeszcze nie ma wątku na tutaj, tym bardziej, że jako jedyna ogląda na bieżąco kiralika hahahah;)

Margoargo

Racja :D
na bieżąco ogląda i komentuje na żywo :D
mamy od niej relację co tydzień :D
trzeba docenić jej zasługi :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj tak jako jedyna z nas jeszcze nie straciła zapału do kiralika..... chwała jej za to ;)
bo wytrzymać z nami narzekającymi na kiralik to trzeba mieć zdrowie ;)

Margoargo

do nas trza mieć kuńskie zdrowie ;)))))))))

w sobotę śnił mi się doktorek Joel z serialu Szpital nadziei :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak zgadza się ;)

a erotyczne Ci się śnił czy zwyczajne.....

Margoargo

tak mignął mi się we śnie kilka razy :D niestety tak zwyczajnie :D:D
ja same zwyczajne mam :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

aj niedobrze, a ja myślałam, że erotycznie ;) czy ten Joel nie grał w wampirach.....

Margoargo

tak, ten :D
ten co na razie jest żywy, ale pod koniec 3 serii ma umrzeć :D:D:

Dr Joel Goran (gra go Daniel Gillies)
http://www.michaelshanks-online.com/images/tvseries/savinghope/season01/sh_s01ep 13_035.jpg

a tu znaleziony w necie gifek jak lekarka Alex leży na Joelku hahahha :D
http://66.media.tumblr.com/4afc21ccc6f85c5ef4f51421d2acf922/tumblr_mqtgfyw7Ix1qj frr3o4_400.gif

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahhaha twarz ma taką wampirzą ;))) sorry.....

a widzisz tak Ci się mógł śnić jak w gifku ;)