No sie caly czas zastanawia...ja bylam przeciwna temu co by szla ale ona musi zdecydowac
No ma,a ze facet przed slubem zaczyna sie chyba zachowywac nazwijmy to normalnie... co norma nie jest...bo zachowuje sie jak prostak...to wiecie...ja jej powiedziec nic nie moge,co ma zrobic bo bedzie na mnie
Nic jej nie radź ;) bo dobrymi radami to jest piekło wybrukowane. To raz. A dwa jej decyzja i konsekwencje tej decyzji. ni ma lekko, nikt za nią zycia nie przeżyje ....
I nie radze ale mam miekkie serce to zali wysluchalam...ale dyplomatycznie jej ladnie odopwiedzialam,ze to jej decyzje nie moje
Co poradzić znowu robisz za wolnego słuchacza, czy to ta od tej miłości tureckiej - raz się schodzą to zaś rozchodzą... miałaś kiedyś taki przypadek ...
Dzięki ;) Szkoda, że nie wszyscy to rozumieją, bo dających rady jest pęczki ;)
Otóż to.
Tylko najpierw niech popatrzą na swoje życie a potem niech dają rady ( czytaj teściowa ) ha ha
hahaha właśnie ;)
oj jak mnie wkurzają ludzie jak mi "dobrze" radzą... moja decyzja i moja konsekwencja decyzji... i spadać na drzewo...
ale mamy rozrzut tematyczny :) a widziałaś w jakim tempie zapisujemy ten wątek ;) 4 dni i ponad 750 komentarzy ;))) brawo MY :)
My o wszystkim tylko nie o Kiraliku ha ha
Tak tempo to mamy szybsze od światła :)))
Dokładnie , my o kiraliku raczej krytycznie niestety ;)
a przyspieszenia dostałyśmy jak za starych dobrych czasów ;)
Ide sobie jakis serial luknąć.
Gdyby Was nie było jak wrócę to mówię pa pa.
Dobranoc :))))
Na razie ;)
Ja też w tle oglądam pokój 309 bo jest 11 odcinek i jakoś dziś na ten serial mam ochotę ;)
Dobranoc :)
Witajcie ;))))
u mnie zima pełną gębą... jestem załamana ;((( nienawidzę tej pory roku ;((
dziś już przedostatni odcinek rolnika...
oraz nowy odcinek SS, liczę na dobry seans wieczorem.
spokojnej niedzieli ;)))))))))
Dzień Dobry Siostry :)
Dziś u mnie zima w całej krasie, tylko słońca brakuje :)
Życzę Wam relaksującej niedzieli ;)
Do miłego zaś :)
Witajcie :)
U mnie też zima, śniegu dużo, ale jest mokry, aż za bardzo...
Również życzę miłej niedzieli :)
Dobry Panią :D
W to niedzielne popołudnie nie wiem jak wasze ale moje jest mega pracowite... Szukam po internecie różnych rzeczy i przeraża mnie to,że muszę je zamówić... Skąd ja na to wszytko wezmę....
Hej siostry.
Umnie dzisiaj było -8 mróz piekny biały krajobraz zrobił :D
Teraz włączyłam turecką Galę.
Zobaczymy kto coś dostanie.
Asu z kara sevda dostała statułetke. ::D
Też oglądam tę galę. Widziałam gdy nagrodę odbierał Ilker z Poyraz Karayel i widziałam jak KA odbierali nagrodę oraz Elcin i Baris.
Ta Gala bez ładu i składu jest. Rozpierducha :D Nasi to może tak pięknie nie wyglądają na gali ale przynajmniej wszystko jest ogarnięte.
Elcin odebrała nagrodę i zwiała, ale potem na ściance sobie razem fotke strzelili. Haha Barisa Ziuta pilnuje, a Elcin Janusz :D
Ja dopiero drugi raz oglądam tę galę i nie wiem, co mam powiedzieć. Jak dla mnie nie jest źle, aczkolwiek z tego względu, że nic nie rozumiem nie patrzę cały czas w monitor. Widziałam fotkę.
Ja tez cały czas nie oglądam, ale po tym co zobaczyłam stwierdzam że organizacja straszna.
Ja nawet nie rozumiem kategorii, chyba że słowa są podobne do angielskiego. Ostatnie kategorie to chyba jakieś programy telewizyjne... Tylko nie wiem dlaczego kolejna piosenkarka była i śpiewała..
Ale już jedna śpiewała i chyba też dostała statuetkę, ale mogą mieć różne kategorie. I był chyba jakiś informacyjny program. Przed Kiralikiem kiedyś leciał jakiś informacyjny program, coś tak mi się kojarzy...
to za piosenke z filmu, to za zespół, piosenkarke pop, piosenkarza pop... kategorii nawymyślali