Hello ;)) Nio piękny film, muzyka , sceny po prostu miodzio ;)) i 2 najfajniejsze pary czego chcieć więcej....
Hejka siostry :D
Słoneczko,oglądasz tzt? Bo ja skończyłam na 1 odcinku hahaha ale mam ochotę obejrzeć następne. Dzieje się coś ciekawego?
Ja ogladałam pierwsze 3 odcinki.
Najpierw luknę jeszcze Cilek ,a potem zabiorę się za TzT.
Vanessa oglada.
Z tego co wiem duzo się dzieje.
My wszędzie razem.
Jedna zobaczy , spodoba się to druga ogląda ha ha
Mamy te same gusta :D
Prawie robi wielką różnice ha ha
Mnie też to cieszy :D
Widziałaś Margo dała linka do kolejnego serialu z napisami :D
U mnie dziś słonko świeci.
Umylam sobie okna i powiesiłam firanki.
Czas zacząć ogarniać na święta :-D
Hello Madzik ;)) czy moja nadzieję, można gdzieś w necie obejrzeć.... nie mówię, że od razu będę oglądać ale może luknę, na wersję telewizyjną nie bardzo mam czas???
Hej :)
Jak chcesz oglądać MN w necie to masz do wyboru do koloru. Cda,Dailymotion,Anyfiles i jeszcze gdzieś chyba były,ale już nie pamietam :D
Ok dzięki za info... chyba już pytałam Słoneczka, ale ostatnio jestem zakręcona jak słoik na zimę ....
haha dokładnie.... u nas spokojnie możesz o wszystko zapytać i odpowiedź dostaniesz bez pretensji.... a na innych forach.... no comment
"Tu nie tylko forum,ale i centrum informacji serialowej :D"
hahhahaa super to określiłaś :D brakuje nam tylko takiej słuchawki przy uchu jak telekonsultantom :D
chciałam napisać centrum informacji tureckiej albo turystycznej,ale serialowej bardziej pasuje hahah
chyba raczej CSI - turecki zagadki serialowe.... hahaha czyli detektywi na tropie.... dlaczego spieprzono fajny serial.... hahaha ja tez mam głupawkę....
Powinni zrobić program : Gdzie się podział stary kiralik? Albo ktokolwiek widział kiralik,ktokolwiek wie gdzie kiralik...? :D
Reżyser i scenarzystka powinni zrobić film autobiografię.... " Jak zniszczyliśmy kiralik ask..." - historia prawdziwa....
Reżyser powinien na początku powiedzieć tak... zapowiadając ten film..... co chwilę robiłem sobie selfie i wrzucałem na portale .... więc na reżyserowanie nie było czasu.... hahaha
Pomysłów nie brakuje.Szkoda,że większość z tych propozycji jest bliska temu co się stało z kiralikiem
My w czwórkę mamy większe poczucie humoru i więcej pomysłów ,niż wszyscy twórcy Kiralika razem wzięci ha ha
Tu jest stronka tego nowego serialu z Serkanem :D
https://www.facebook.com/Hayatimin-Aski-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-mojego-%C5%BCycia- 554257084753850/
o wow, dzięki kochana za link do tej stronki! :D
czyli już wiadomo, kogo zagra Serkan - tak jak obstawiałam - prawnika :D odpowiednika Marka Darcy czyli Colina Firtha :D
A ten drugi aktor odpowiednik Hugh Granta
(oczywiście jeśli ta dziewczyna podała rzetelne informacje)
I generalnie treść rzeczywiście podobna do Bridget Jones haha ;)
Siemka.
Nie ma za co.
Pozyjemy zobaczymy co z tego będzie.
Podobno ma wystartować w czerwcu.
Ma lecieć na Kanal D.
Byłoby fajnie, gdyby leciał w czerwcu. W tamtym roku wtedy zaczęła się przygoda z Serkanem, (i tureckimi serialami) i KM :D A tego roku w czerwcu znowu nowa przygoda z Serkanem hehe :D
(choć ten nowy mógłby i wcześniej już lecieć, w maju nawet, ale ja niecierpliwa jestem haha :D)
Hello;)) Ty się Siostra módl, żeby się Rosjanom spodobał, będzie najszybsze tłumaczenie....
Bo jak im nie będzie leżał, to po angielsku słabe widoki , no chyba, że macie na teleforum Sezonu tłumaczkę z tureckiego;)))
hahaha :D chociażby żeby popatrzeć na Serka :D
choć jak będzie nudne (jak KM2 z Łonem i Atlantis) to zrezygnuję
wiem, wiem, a nuż nas zaskoczą....
hahhaah właśnie padłam ze śmiechu... weszłam na fb kiralika - turecki- a tu jedna polska fanka pisze kiedy odcinek 37 będzie... hahahaha ??? to się Turcy zdziwią;)))
Taka zakręcona, że pisze na fb tureckim a nie polskim hahah nie wiem, ale mnie to rozwaliło ;)))
buhahhahhahaha kiralikoholizm rzuca się niektórym na mózg :D mnieteż to rozwaliło, jak przeczytałąm twój post :D
ciekawa jestem, jak poprowadzą postac Serkana, skoro ma być panem Darcym. Mam nadzieję, że trochę inaczej niż wKM, bo przecież sam mówił, że teraz przyjmnie rolę inną niż Ayaz.
Może będzie taki małomówny i ciapowaty trochę, udusiłabym się ze śmiechu ;))))))
Niech na pierwszym spotkaniu Serkan z Hande, ubiorą Serkana ..... w sweter w renifery hahahahhahah :D
Pamiętasz? tak było na pierwszym spotkaniu Bridget i Darcyego na jakims rodzinnym przyjęciu. Matka przedstawia Marka córce, Mark się odwraca z głupim, speszonym uśmiechem i ma na sobie sweter w renifery hhahaha :d
mina Bridget bezcenna :P
Ty diabełku piszesz mi o reniferach, a ja zamiast pluć na boki to w sam środek ekranu.... jeszcze resztkami jabłka ;))) Vanessa uduszę Cię .... hahhaa żarty, żarty ....
Serkan poważny Pan Darcy.... hmmm to może być ciekawe, ale niech nie będzie ciapowaty, bo będę musiała folię na laptop kupić ;))
pisząc "ciapowaty" nie miałam na myśli takiej ciapowatości i bierności jak Ayaz w 2 serii ;((((
Tylko taką uroczą, zabawną ciapowatość :D żeby śmiesznie czasem z nim było, żeby się można było z niego pośmiać ::D żeby np. na pierwszej randce z Hande coś niechcący odwalił :D i mu głupio było :D ona tez też mogłaby coś odwalić i kwita :D
Albo np. pierwsza randka a oni oboje siedzą w milczeniu, skrępowani i nie wiedzą o czym gadać :D siedzą i siedzą :D
I myślą...." co by tu powiedzieć "..... Serkan w myślach, a trzeba było iść na kurs uwodzenia, to teraz nie siedziałbym jak kołek w płocie..... hahaha
oooo dokładnie :D o takie sytuacje mi chodzi :D
siedzą, myślą, a tu nagle prąd odcięli na osiedlu i ciemno w chałupie :D
Hande - ojej, nie ma prądu, nic nie widzę.
Serkan - Przecież widzę.... znaczy widzę, ze nie ma prądu, poza tym tez nic nie widzę. Masz świeczki?
Hande - Gdzieś mam, ale trzeba by czymś poświecić.
Serkan - Komórką ci przyświecę :D
Hande - Ok.
Zaświeciła świeczki i dalej siedzą.
Hande - hmm.... to nawet romantyczne jest :D
Serkan - Czy ja wiem :D