hahah Vanessa to dopiero początek 3 odcinka tureckiego a Ty mówisz, ze już nudne.....
a idź z tymi paradokumentami..... co za porażka ..... teksty, gra aktorska..... lepiej by puścili jakiś serial turecki.... może Kara Sevda..... przynajmniej Buraka pooglądać można jak kopie drzwi niczym Chuck Norris ;)))
hahaha dokładnie Burak i jego but kontra drzwi hahaha :D
i jeszcze na chyba na pulsie leci jakiś paradokumentalny "przypadki medyczne" no nie mogę hahaaa :D
przerażają mnie te paradokumenty.... ostatnio wolę sobie obejrzeć film przyrodniczy.....
dokładnie.... nie mogą się nazywać paranienormalne.... bo to nazwa fajnego kabaretu ;)))) Mariolka rządzi ;)))
a widziałaś mem w necie.... za co wywalili Mariolkę z telewizji ( Nie będzie już programu Paranienormalni to night ) jak to Mariolka stwierdziła do Gabryśki.....
"Gabryśka wiesz za co mnie wywalili z telewizji za turecki cweterek i niemiecką urodę ;)))) "
nie widziałam mema :D haha dzięki za info :D
Turcja everywhere hahaahah :D
naprawdę nie będzie programu? przecież dopiero co dostali telekamerę
sami kończą program czy też odgórne decyzja wiadomo kogo?
co rozmawiam ze znajomymi to inaczej się nie wyrażają.... o TVP jak właśnie narodowa.....
Ja zaczęłam , ale po 10 minutach doszłam do takiego samego wniosku co Ty i przelaczylam na " Ukrytą prawdę " ha ha
Ja na chwilę się wyłączam , bo komórka zrobiła kaput.
Wrócę .
Właśnie leci w telewizji piosenka z " 50 twarzy "
My tu o wszystkim tylko nie o kiraliku, a na teleforum odliczają godziny do emisji..... hahaha niewypału.... znowu ?????
Co najmniej ;))))
A ja jutro będę oglądać..... O mnie się nie martw.... zaczyna się 4 seria.... zobaczymy z czym krzyś wyskoczy ;)))
Witajcie siostry :-D
Nowy serial turecki " Rozdarte Serce " będzie leciał co tydzień we wtorek o godz. 20:25 na tvp 1.
Powtórki w niedziele o 10:15 .
Od 8 marca :-D
Hello Siostra.....
tytuł oryginału : PARAMPARCA.... wydaje mi się, że idzie na tym samym kanale co kiralik.... hmmm ale pewności nie mam ...
Nie wiem gdzie leci .
Wiem tylko , że ostatni odcinek w Turcji kończy się 20 coś marca.
Leci na kanale Star
W Turcji kończą , to sprzedają dalej....
Czyli ciąg dalszy turecczyzny trwa.... w TV
No a jak.
On ma lecieć raz w tygodniu , wiec potrwa o wiele dużej.
Licząc , że w Turcji jest ponad 70 u nas jakieś 140 to cała wieczność ha ha
Siostry,czy wy powariowałyście? :D nie ma mnie jeden dzień,a tu jeden wątek kaput,a drugi niedługo setki dobije. Człowiek nie może od kompa odejść,bo się potem takie rzeczy dzieją. Nadrabiania postów mam od groma,nie tylko tu ale i w MN :D
Wczoraj niestety byłam kompletnie nieosiągalna,ale oczywiście myślałam o Was,jak to miewam w zwyczaju. Tyle spraw sie nazbierało! Za to wszystko dobrze mi się ułożyło,więc nie mogę narzekać.Było warto.
Madzik tylko My tak potrafimy.
My też myslalysmy o Tobie.
Margoargo nawet fajną rymowanke zapodala.
Cieszę się , że u Ciebie wszystko dobrze się potoczyło.
U mnie jest lepiej , ale wciąż czegoś brakuje :-D
Spoko Siostra ;)))) ponad 120 postów co to jest ;)))) hahahah
Dasz radę ;))))
A tak nas wena stwórcza naszła i opuścić nie chciała ;)))
Jak to mówią miałyśmy wczoraj dzień ;))))
Cieszę się, że u Ciebie się poukładało pomyślnie;)))
Zmiany w awatarze zapodajesz???? bo coś widzę.....
oki wracam do pracy ;))) może wpadnę wieczorem ;))) dziś piątek...... hahahah nie będę oglądać kiralika...... dziś sezon mam nadzieję z przytupem rozpoczyna starszy utylizator Krzysztof Małecki ;))) muszę koniecznie zobaczyć jak się rozwinął po przerwie ;))))
Do miłego zaś ;)))
Hello :)
Tak,zamieniłam Mustafę na Garfielda bo już żałoba po księciu minęła haha. Poza tym zmiany są dobre,nie? No i bardzo lubię to zdjęcie :D już je kiedyś dałam,ale powróciło :D
Właśnie,dziś piątek. Powiedz,co się musi stać,żeby prawda w kiraliku wyszła na jaw?Myślę,że uderzenie komety jest bardziej prawdopodobne niż odkrycie prawdy przez Umusia. Ja tradycyjnie też nie obejrzę na żywo,ale zajrzę być może na teleforum na moment z czystej ciekawości,żeby się utwierdzić w przekonaniu,że dalej akcja stoi w miejscu.
Słoneczko miała rację. Z akcją w kiraliku jest jak z korkiem w tyłku. Ani w jedną ani w drugą stronę nie pójdzie haha
Oczywiście zmiany są dobre .... widzisz mój awatar;)))
tak pamiętam, ze już go miałaś w avku ;)))
Co do kiralika..... hmmmm zacytuję Ci co napisałam do Marzenki .... bo nie wiem czy zaglądasz w spoilery..... to myślę o wyjawieniu prawdy :
"A co do Meric i jej pomysłów ano pokonała mnie jej lotność umysłu, bo mam wrażenie , że dziś jakaś drama będzie w 36 odcinku, ale nie wydanie prawdy..... z kolei wychodzi na to, że Umuś dalej nic nie będzie wiedział o umowie, a dowie się Gallo..... wynik w sprawie wynajmu...... 9:0 dla reszty świata ( gdzie reszta świata to: Nihan, Serdar, Iso, Sude, Sinan, Necme, Neriman, Koriś no i Gallo) ..... czy wieszczemktóry w końcu powie Umusiowi o wynajmie tak jak kiedyś napisałaś będzie .... baba z targu hahahahaha ;)))) może się tak zdarzyć..... robią z Umka naszego takiego idiotę ..... że się słabo robi....
Bardzo chciałabym po dzisiejszym odcinku powiedzieć .....o matko jednak wydało się jak super...... a wydaje mi się, że powiem " a nie mówiłam" ...... sorry memory..... Meric chyba już mnie nie zaskoczy...... a szkoda.....
Powiem Ci jeszcze jeden fenomen..... wracam do odcinków 1-22 kiralika..... co w nich jest.... widziałam niektóre sceny po kilkadziesiąt razy a i tak dalej oglądam...... to chyba nazywa się magia.... widać, ze reżyser był inny..... i umiał stworzyć klimat...... "
Nie ma się co łudzić, że prawda wyjdzie na jaw.... jeśli tak Ty oglądasz odcinek a ja odszczekuję wszystkie komenty na temat scenarzystki.....
W spoilery akurat nie zaglądam,za dużo tego czytania nawet jak dla mnie :D
Świetnie,rozbraja mnie to...nawet Gallo się dowie buhahahaha :) Połowa Stambułu o tym wie tylko nie sam zainteresowany. No ludzie,kto takie rzeczy wymyśla?To już nie serial o miłości tylko jakieś żałosne science-ficion.
Ładny awatarek.
Zapomnieliście dodać , że połowa dziewczyn w Polsce też już wie o umowie.
Prędzej jakaś fanka z Polski mu powie , niż reszta świata jak to powiedziała Margo ha ha