Dzięki ;))) mam nadzieję, że będzie miło.... chociaż tłum bab w jednym miejscu oj będzie się działo ;)))
Margo poszła na wódkę haha a to dobre ... bo coś mi się przypomniało. Ja popiłam wódki w środę,a w czwartek na kacu do roboty hahaha wesoło było :D
Słoneczko jesteś wielka :D Brawo TY! Szybko się uwinęłaś :) Chyba pobiłaś rekord oglądanych odcinków :D
No rzeczywiście szybko poszło.
Nie wiem ile mi to zajęło , bo nie pamiętam dokładnie kiedy zaczęłam oglądać ha ha
Tak mnie wciągnął , że potrafiłam oglądać 10 odcinków dziennie.
Dużo się tam działo.
Ja postaram się zaraz nadrobić MN,ale nie wiem czy uda mi się zobaczyć wszystko :) Z tego co czytałam świetne odcinki :D
pewnie tak hhaha
nadrobiłam MN ;)
i poszłam nawet trochę do przodu.
16 odcinek będzie rewelacyjny ;))))
To,co wyprawia tam Espe jest nie do opisania :D
mam nadzieję,że nie wytną żadnej fajnej sceny,bo w którymś odcinku wycięli. Szkoda,bo akurat nie wiedziałam co tam mówią no i już się nie dowiem :(
No ja też mam nadzieję.
Ten odcinek będzie chyba we wtorek.
A w jakim wycieli i co ?
Tak,to we wtorek będzie :D
W 5 odcinku wycięli scenę jak Espe wylała kawę na Tomasa. Tzn pokazali ją,ale później była kontynuacja tej sceny,jak ona się schyliła i zaczęła zbierać z podłogi tę filiżankę i coś tam mamrotała do siebie.Potem wszedł poprzedni proboszcz i Espe tak się czaiła za tym biurkiem,fajne to było :D
W oryginalnym odcinku powinaś to znaleść jakbyś chciała :D
Wycinają też inne sceny,ale one już mnie tak bardzo nie interesują,np rozmowy innych siostr itp.
Odcinki są dosyć długie,więc bez obcinania się nie obejdzie.
Dziwię się,że nie wycinali pierwszych dwóch albo trzech. I całe szczęście,bo tamte sporo by na tym straciły :D
hahahaha już dawno wstałam, ale nie właziłam na net... hahhaa najpierw ogarniałam sprawy życiowe ;))
Oglądam sobie " Twoja twarz brzmi znajomo "
Adam Fidusiewicz śpiewał " Ona czuje we mnie piniadz "
Uśmiałam się . Fajnie mu wyszło :-D
u mnie słoneczny dzień :D
czuc nadchodzącą wiosnę :D
net mi się zawiesił i musiałam ponownie uruchamiać komputer.
To mi się często zdarza :D
A rozumiem... ;))) hahaha to może do nas zawita jutro... chciałabym, bo te mgły mnie wykończą....
obiecała też mi przyśle dziś helikopterem Serkana bo wczoraj stwierdziłam, że jestem kobietą jego życia ;)))))
Jeszcze Serkan nie przyszedł?
Wczoraj wysadzilam go przed twoim domem.
Pewnie ktos go porwał.