Biedna Nur kilka razy dostała porządnie w twarz od teściowej Yigita. Naprawdę nieźle jej przyłożyła. Nur miała różowy okrągły duży siniak na lewym policzku oraz na szyi zadrapania do krwi paznokciami.
A potem jeszcze teściowa pchnęła Nur i ta padła na podłogę, uderzyła się głową i straciła przytomność, ale obudziła się.
W nocy teściowa Yigita dała Nur forsę i kazała jej wyjechać do Adany (rodzinna miejscowość Nur :D)
na tym nie koniec :D
rano yigit dowiedział się o wszystkim i pojechał za nur.
pytał na stacjach autobusowych i pojechał w trasę za tym autobusem. Zatrzymał autobus, wsiadł do środka i poprosił Nur, by z nim wróciła. Ona nie chciała, pasażerowie też jej bronili, mówili Yigitowi, by dał jej spokój.
W końcu jednak Nur zgodziła się i wróciła z Yigitem do domu.
Wchodzą do domu, a tam stoją wszyscy oraz.... żona Iclal.
Wróciła do domu ze szpitala.
Przyszedł też Mert ze szkoły, przytulił się do mamy, ale ona była chłodna i stała jak słup.
Iclal spytała też, kim jest Nur. Matka Iclal powiedziała do Iclal, że Nur to opiekunka Merta.
Faktycznie,działo się . Obejrzę se :)
Tą scenę w autobusie akurat widziałam jak przeglądałam odcinki po turecku.Świetnie,że ta żona tyle lat przeleżała w śpiączce i od razu wyszła ze szpitala.Mało to realne.Oczywiście na pewno była w świetnej formie
nie do końca w świetnej, bo powoli chodzi oraz jej pamięć zatrzymała się w dniu ślubu - 26 marca 2008 r.
Niczego co potem było nie pamięta, syna też nie.
Ale rzeczywiście i tak w niezłej formie - dopiero co (chyba kilka dni temu) wybudziła się haha :D:D
hello ;)))
wpadłam tylko, żeby Wam napisać, że na FB kiralika tureckiego jest tag " gra skończona" ...... teleforum szaleje w domysłach.... a ja poplułam laptop ze śmiechu..... bo nie wiem czy nie będę musiała dziś zaszczekać hahahhaa
ale ich wielkie bomby już znamy......
Ta,wielkie bomby są tak wielkie,że ich nie widać haha
śmiechu warte. Mogę się założyć,że ta bomba skończy się niewypałem.
hahahahhahaha :D ale Wy mnie czasem ubawicie swoimi tekstami hahaha :D
ok, rozumiem :D
ja tez czasem nie mam co haha
Czasami tak jest , że jak mamy wene to piszemy bez opamiętania a raz to wolimy wspólnie pomilczec :-D
U mnie coś filmweb nie działa , ale tylko na kompie , bo na komórce jest ok ha ha
Dziś są skoki o 20 we Wiśle :-D
Ja sobie lukne , chociaż moja sympatia ostatnio spadła.
ja - jak już wiecie - nie lubię skoków haha :D
dziś też premiera o mnie się nie martw na dwójce i premiera taniec z gwiazdami na polsacie
TzG oglądałam tylko z 3 sezony jak leciało na TVN.
Jutro powraca teleturniej " kocham Cię Polsko"
Lubiłam to oglądać :-D
ja też lubiłam kocham cię polsko :D:D
nie macie tematu do gadania, to może z fotomontaż OzSer :D
Serkan zamiast kota :D
http://cs629417.vk.me/v629417948/337fe/HBlAuF91yms.jpg
mnie ten filmik przypomina wielkie, pełne ekscytacji oczekiwanie na odcinek Kiralika i późniejsze rozczarowanie chałowatością odcinka --> https://www.youtube.com/watch?v=uOj-xfFTSI8
hahahahhahahaha :D
umknął mi dziś szczegół z walizką w Tylko z tobą :D
ale na teleforum mi napisali, że "nie zabrali walizki Nur z autobusu, bo najpierw Yigit wyciągnął Nur z autobusu i ona zaczęła iść drogą przed siebie, więc Yigit za nią pobiegł "żeby jej auto nie przejechało" i autobus ruszyl i odjechał, a walizka razem z nim"
to już u nich druga taka sytuacja z walizką :D
pierwszą odzyskali, a tą drugą dzisiejszą nie wiem :D
może będzie coś o niej w następnym odcinku haha ::D
ja żadnej nie
rzucam okiem na nowy odcinek Tańca na Polsacie
właśnie tańczyła z maserakiem ela romanowska czyli jola z rancza :D
hahahaha mnie też zaskoczył powrót krokodylicy i nawet napisałam do niej w tym temacie, który założyła :D
hahahha oł yes :D
Powrót smoka.... znaczy Powrót krokodyla...... znaczy Powrót krokodylicy :D
ale może ona tylko tak przelotem wpadła
hahahaha
"Powrót smoka.... znaczy Powrót krokodyla...... znaczy Powrót krokodylicy " hahaha
Chyba wejście smoka hahaha