PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha

Margoargo

odnośnie fanów rosyjskich cytuję marta87 "Wyczytałam na profilu SnM na fb, że rosyjskie fanki Serkana są już gotowe do tłumaczenia, a więc może i my na tym skorzystamy"

więc może coś z tego będzie :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Jak zawsze mozna na nich liczyc ha ha

Szkoda tylko,ze nikt nie tłumaczy Adi na rosyjski,bo tego serialu najbardziej mi brakuje.

Margoargo

.... może lepiej skończę z nim rozmowę i wezmę się za jego kołek :D ale gdzie tam, on taki dziwny, jeszcze ucieknie ::D
A może przeciwnie, rozkręci się :D
( to oczywiście leciałoby w europejskiej wersji serialu :D)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha Vanessa nie mogę z Tobą;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha dobre :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobra jest ta fanka.

Polacy wszędzie się wepchają ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

no rozwaliła mnie po całości.... hahaha tak zajrzałam czy nie ma jakiś zdjęć, bo to ostatnio oglądam z kiralika a tu zonk... plułam laptop...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Mogłabys wysłać linka tej stronki?

Chciałabym to zobaczyc ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

proszę ;)

https://www.facebook.com/kiralikaskdizi/

po lewej ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widzę ha ha

Ona chyba jakaś zeszło tygodniowa jest ha ha
Tak popiła,ze zaspała na piatek ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Turcy chyba się ciężko zdziwią jak przetłumaczą o co jej chodzi... a ona taka fanka, zakręcona, że pisze na kiraliku oficjalnym tureckim zamiast na polskim.... hahaha a my mamy ubaw....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A w ogóle polski FB kiralika mnie rozwala....jakie tam odchodzą dywagacje.... a potem będzie duuupa blada... podniecają się tymi odcinkami.... chyba za mało seriali tureckich widzieli i jeszcze im się podoba....zwłaszcza to co teraz wyprawia scenarzystka i reżyser... a ja mam dość poronionych pomysłów Meric... i chyba niczym mnie już nie zaskoczy..... tak jak z II serią KM... obejrzałam 1 odcinek a reszta czeka.... bo odgrzewane kotlety to najgorsze co może być....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Przynajmniej mamy sie z czego pośmiac ha ha

Dostarczaja nam tematów do rozmów ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie , bo my nie już nie dywagujemy co się stanie w następnym odcinku , tylko gadamy o czymś innym;)))
Nawet mnie Turcy pokonali, bo byłam ostatnia, która oglądała i po turecku i po angielsku, i po polsku .... rzucając wszystko , a teraz 2 odcinki do obejrzenia, a ja oglądam Cilek hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha

Na mnie 10 odcinków i chyba juz raczej ich nie zobacze.

Zdążyłam zobaczyć 160 odcinków Avenidy a Kiralik leży i kwiczy ha ha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siostry jeszcze niecałe 140 postów i znowu wątek kaboom.

Bravo My :D

sloneczkO_1

hej :D
Bravo My :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Vaneska widziałaś dziś TzT?

sloneczkO_1

tak :D fajne :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Muszę się za niego wziąść ha ha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Gdybyście chciały luknąć na " królową nocy " to są przetłumaczone odcinki na YT :D

sloneczkO_1

Nie wiedziałam,że ktoś tłumaczy :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tak królowa nocy jest tłumaczona, co prawda w Turcji serial zakończy swój żywot 5 kwietnia....

Margoargo

Przynajmniej zakończyli zanim zdążyli zepsuć.
To,że został szybko zakończony bardziej zachęca mnie do oglądania niż duża ilość odcinków.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tak ponoć oglądalność im spadła.... i nawet Meryem nie uratowała serialu a piszą, że znowu ma depresję....

Margoargo

Jak jest naprawdę to nigdy się nie dowiemy. Może ma deprechę,może nie...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie ja mam wrażenie, że Turkom zaczyna się przejadać ta konwencja serialu i akurat Meryem nic by tu nie zmieniała, a może jest też tak, że Turcy za bardzo kojarzą ją z Hiurem.....

Ja tak ma np. przy Lindzie.... jak go widzę jako księdza Robaka .... to się zastanawiam kiedy wyciągnie uzi spod sutanny.... sorry....

Margoargo

Myślę,że jeśli kojarzyliby ją nadal z Hurrem to serial byłby hitem. Turcy ją uwielbiali w tej roli,więc teoretycznie to powinno jej pomóc,a nie zaszkodzić. A może to kwestia tych seriali,których jest po prostu za wiele i trudno się utrzymać na dłużej w tv.Sama nie wiem

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zgadza się Turkom konwencja seriali już si e przejada mają taki wybór... więc już jest ich ciężko zaskoczyć.... szkoda, że scenarzystka , reżyser i producenci kiralika tego nie widzą.... hahhaa równia pochyła, a oni się cieszą i dalej partolą ten serial..... i jeszcze na fb dziękują za 3 miejsce w ratingu..... serial, który do 22 odcinka nie schodził z 1 miejsca.... praktycznie od 3 albo 4 odcinka.... hahaha

Margoargo

To jasne,że dziękują za 3 miejsce-przecież to cud,że jeszcze w ogole kiralik utrzymuje jakąkolwiek pozycję godną uwagi.
Dziękuję ludziom,że nie są na samym końcu szarej listy...

madzik_867

Ja wprawdzie nie opglądam, ale ztego co piszecie jak stoczył się KA, to ja się dziwię, że jest aż na 3 i że nie jest na przykładowo w drugiej dziesiątce :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

A pamiętam jak jeszcze w listopadzie i grudniu Margoo i Ja namawialiśmy Cie na ogladanie ha ha

To prawda,że wcześniejsze odcinki były o niebo lepsze,więc nasz zachwyt był większy ha ha,

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Bo odcinki do 22 to poezja , a to teraz to nawet nie wiem jak nazwać.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Teraz te odcinki sa takie bezpłciowe ( jak mawiała moja kolezanka ze szkoły ) ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

To za słabo powiedziane.... kaszana po całości.... teraz jak tak sobie luknę na początkowe odcinki widać zmianę reżysera, oj widać..... jakie tam były sceny dopieszczone, .... i Meric nawet spójność wątków zachowywała, a teraz pomieszanie z poplątaniem.... ale niektórym się podoba...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Taki Kogel - mogel po turecku ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Słoneczko nie obrażaj kogla mogla bo akurat fajny był.... a teksty Korniszona które mają być śmieszne w kiraliku już męczą , a sceny Nerinam i Koriś... przyprawiają o ból zębów....

Margoargo

kogel mogel był super :D
No i gdzie jest Kasia?! No i gdzie jest Kasia?! :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Uwielbiałam Turka i Łaniewską w tym filmie.... zresztą tam każdy był bezbłędny.... a Ewa Kasprzyk....

Margoargo

oj tak, wszyscy super byli :D

Błęcką-Kolską uważam za marną, drętwą aktorkę, ale akurat tutaj wypadła względnie. Hmm może dlatego że film ogólnie był fajny :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nawet Błęcka - Kolska była spoko potrzebna była tu taka zagubiona dziewczyna ze wsi.... bo "ona chce na studia"

Fajny a teksty teściowej i synowej ... to już odlot.. i jeszcze jazda tym maluchem.... hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ok.
Zwracam honor.

Nie chodziło mi o tytuł polskiego filmu,bo go nie widziałam.

Taki turecki misz - masz.

Moze być ?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oki przeprosiny przyjęte ;)))
Zobacz sobie Kogel mogel bo warto ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zobacze sobie :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tia dziękują,.... jak chyba chciałabym, żeby im rating naprawdę zleciał.... bo albo się ogarną albo skończą wątki przynajmniej się człowiek nie będzie denerwował tylko obejrzy sobie zakończenie.... bo w przedostatnim odcinku Umuś nareszcie się dowie o umowie.... powie mu baba z targu.... zrobi Sajgon po turecku , a w finałowym odcinku wszystkim przebaczy i zaprosi ich na ślub z Defne..... hahahhaa i na koniec niech pokażą noc poślubną.... najlepiej w Mediolanie..... wtedy będzie można zobaczyć więcej niż drzwi sypialni.... hahaha i po serialu.... i na końcu...... scena 5 lat później....Defne prowadzi za rączkę dziewczynkę.... a Omer niesie chłopczyka rocznego na rękach.... i the end....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zgadzam się z Toba.

Podoba mi się taki scenariusz.
Tylko ,zeby on nastąpił prędzej a nie później ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie.... gdyby już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz gdyby Turcy naprawdę zrobili 39 odcinków tego serialu.... to teraz już by się wątki zamykały.... i jak byłoby miło.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Końcówkę to nawet ja bym zobaczyła z wielka radościa :D