odnośnie fanów rosyjskich cytuję marta87 "Wyczytałam na profilu SnM na fb, że rosyjskie fanki Serkana są już gotowe do tłumaczenia, a więc może i my na tym skorzystamy"
więc może coś z tego będzie :D
Jak zawsze mozna na nich liczyc ha ha
Szkoda tylko,ze nikt nie tłumaczy Adi na rosyjski,bo tego serialu najbardziej mi brakuje.
.... może lepiej skończę z nim rozmowę i wezmę się za jego kołek :D ale gdzie tam, on taki dziwny, jeszcze ucieknie ::D
A może przeciwnie, rozkręci się :D
( to oczywiście leciałoby w europejskiej wersji serialu :D)
no rozwaliła mnie po całości.... hahaha tak zajrzałam czy nie ma jakiś zdjęć, bo to ostatnio oglądam z kiralika a tu zonk... plułam laptop...
Widzę ha ha
Ona chyba jakaś zeszło tygodniowa jest ha ha
Tak popiła,ze zaspała na piatek ha ha
Turcy chyba się ciężko zdziwią jak przetłumaczą o co jej chodzi... a ona taka fanka, zakręcona, że pisze na kiraliku oficjalnym tureckim zamiast na polskim.... hahaha a my mamy ubaw....
A w ogóle polski FB kiralika mnie rozwala....jakie tam odchodzą dywagacje.... a potem będzie duuupa blada... podniecają się tymi odcinkami.... chyba za mało seriali tureckich widzieli i jeszcze im się podoba....zwłaszcza to co teraz wyprawia scenarzystka i reżyser... a ja mam dość poronionych pomysłów Meric... i chyba niczym mnie już nie zaskoczy..... tak jak z II serią KM... obejrzałam 1 odcinek a reszta czeka.... bo odgrzewane kotlety to najgorsze co może być....
Przynajmniej mamy sie z czego pośmiac ha ha
Dostarczaja nam tematów do rozmów ha ha
Dokładnie , bo my nie już nie dywagujemy co się stanie w następnym odcinku , tylko gadamy o czymś innym;)))
Nawet mnie Turcy pokonali, bo byłam ostatnia, która oglądała i po turecku i po angielsku, i po polsku .... rzucając wszystko , a teraz 2 odcinki do obejrzenia, a ja oglądam Cilek hahaha
Ha ha
Na mnie 10 odcinków i chyba juz raczej ich nie zobacze.
Zdążyłam zobaczyć 160 odcinków Avenidy a Kiralik leży i kwiczy ha ha
Gdybyście chciały luknąć na " królową nocy " to są przetłumaczone odcinki na YT :D
Tak królowa nocy jest tłumaczona, co prawda w Turcji serial zakończy swój żywot 5 kwietnia....
Przynajmniej zakończyli zanim zdążyli zepsuć.
To,że został szybko zakończony bardziej zachęca mnie do oglądania niż duża ilość odcinków.
Tak ponoć oglądalność im spadła.... i nawet Meryem nie uratowała serialu a piszą, że znowu ma depresję....
Dokładnie ja mam wrażenie, że Turkom zaczyna się przejadać ta konwencja serialu i akurat Meryem nic by tu nie zmieniała, a może jest też tak, że Turcy za bardzo kojarzą ją z Hiurem.....
Ja tak ma np. przy Lindzie.... jak go widzę jako księdza Robaka .... to się zastanawiam kiedy wyciągnie uzi spod sutanny.... sorry....
Myślę,że jeśli kojarzyliby ją nadal z Hurrem to serial byłby hitem. Turcy ją uwielbiali w tej roli,więc teoretycznie to powinno jej pomóc,a nie zaszkodzić. A może to kwestia tych seriali,których jest po prostu za wiele i trudno się utrzymać na dłużej w tv.Sama nie wiem
Zgadza się Turkom konwencja seriali już si e przejada mają taki wybór... więc już jest ich ciężko zaskoczyć.... szkoda, że scenarzystka , reżyser i producenci kiralika tego nie widzą.... hahhaa równia pochyła, a oni się cieszą i dalej partolą ten serial..... i jeszcze na fb dziękują za 3 miejsce w ratingu..... serial, który do 22 odcinka nie schodził z 1 miejsca.... praktycznie od 3 albo 4 odcinka.... hahaha
To jasne,że dziękują za 3 miejsce-przecież to cud,że jeszcze w ogole kiralik utrzymuje jakąkolwiek pozycję godną uwagi.
Dziękuję ludziom,że nie są na samym końcu szarej listy...
Ja wprawdzie nie opglądam, ale ztego co piszecie jak stoczył się KA, to ja się dziwię, że jest aż na 3 i że nie jest na przykładowo w drugiej dziesiątce :D
A pamiętam jak jeszcze w listopadzie i grudniu Margoo i Ja namawialiśmy Cie na ogladanie ha ha
To prawda,że wcześniejsze odcinki były o niebo lepsze,więc nasz zachwyt był większy ha ha,
Teraz te odcinki sa takie bezpłciowe ( jak mawiała moja kolezanka ze szkoły ) ha ha
To za słabo powiedziane.... kaszana po całości.... teraz jak tak sobie luknę na początkowe odcinki widać zmianę reżysera, oj widać..... jakie tam były sceny dopieszczone, .... i Meric nawet spójność wątków zachowywała, a teraz pomieszanie z poplątaniem.... ale niektórym się podoba...
Słoneczko nie obrażaj kogla mogla bo akurat fajny był.... a teksty Korniszona które mają być śmieszne w kiraliku już męczą , a sceny Nerinam i Koriś... przyprawiają o ból zębów....
Uwielbiałam Turka i Łaniewską w tym filmie.... zresztą tam każdy był bezbłędny.... a Ewa Kasprzyk....
oj tak, wszyscy super byli :D
Błęcką-Kolską uważam za marną, drętwą aktorkę, ale akurat tutaj wypadła względnie. Hmm może dlatego że film ogólnie był fajny :D
Nawet Błęcka - Kolska była spoko potrzebna była tu taka zagubiona dziewczyna ze wsi.... bo "ona chce na studia"
Fajny a teksty teściowej i synowej ... to już odlot.. i jeszcze jazda tym maluchem.... hahaha
Ok.
Zwracam honor.
Nie chodziło mi o tytuł polskiego filmu,bo go nie widziałam.
Taki turecki misz - masz.
Moze być ?
Tia dziękują,.... jak chyba chciałabym, żeby im rating naprawdę zleciał.... bo albo się ogarną albo skończą wątki przynajmniej się człowiek nie będzie denerwował tylko obejrzy sobie zakończenie.... bo w przedostatnim odcinku Umuś nareszcie się dowie o umowie.... powie mu baba z targu.... zrobi Sajgon po turecku , a w finałowym odcinku wszystkim przebaczy i zaprosi ich na ślub z Defne..... hahahhaa i na koniec niech pokażą noc poślubną.... najlepiej w Mediolanie..... wtedy będzie można zobaczyć więcej niż drzwi sypialni.... hahaha i po serialu.... i na końcu...... scena 5 lat później....Defne prowadzi za rączkę dziewczynkę.... a Omer niesie chłopczyka rocznego na rękach.... i the end....
Zgadzam się z Toba.
Podoba mi się taki scenariusz.
Tylko ,zeby on nastąpił prędzej a nie później ha ha
Dokładnie.... gdyby już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz gdyby Turcy naprawdę zrobili 39 odcinków tego serialu.... to teraz już by się wątki zamykały.... i jak byłoby miło.....