No tak , do tego trzeba się przygotować.
A zakładasz jakąś suknię balową ha ha?
NO ba najlepszą ;))) hahahaha pewnie jutro obejrzę na spokojnie ;))) coś mnie w tym tygodniu strasznie turecczyzna opanowała hahhaha ;))) czasu odrobine się znalazło to i człowiek szaleje hahaha ;)))
akcja się rozkręci dokładnie od 19 ( wg numeracji tureckiej) odcinka jak kerim zostanie mocno pobity, u nas to bedzie około 40 odcinek :p
na razie się wlecze akcja ale nie zniechęcajcie się, co nudniejsze to ja też przewijam bo na wszystko nie ma czasu :p
Dziękuje dobra kobieto.
No Ja tez zrobiłam tak dziś z wcześniejszymi odcinkami,żeby wiedzieć co i jak.
Nasz biedny Engin.
Już lece go opatrzyć :D
Ha czyli jak wstępnie policzyłam akcja rozpędzi się na dobre ok 16 czerwca czyli za ponad miesiąc, spoko pewnie będę zerkać, bo mi się główny wątek podoba no i Engin..... chociaż w tej wersji niespecjalnie, jednak w wersji z KPA bardziej do mnie przemawia...
no właśnie cilek, KPA, iliski, kiralik olalalala tylko gdzie wolny czas znaleźć ;)))
Widziałam te scenę jak go pobili, Fatmagul sie przejęła trochę, widać było.
A w którym odcinku była scena z tym listem, pamiętasz? Fatmagul powiedziała Kerimowi, że podarła go i nie przeczytala a tak naprawdę trzymała go pod łóżkiem i on się o tym dowiedział
no trochę się przejęła, od tego momentu chyba zaczęła go chyba... trochę lubić? tolerować?
to jest pod koniec 14 odcinka ( wg tureckich) jak Mukkades znajduję pod jej łóżkiem dokument i list, i pokazuje to Kerimowi (jaki ucieszony będzie hehe). O to chodziło ? :))))
Dokładnie tak ;) bardzo mi się to podobało. Myślę że już wtedy coś się zmieniło między nimi a dopiero potem ta bójka
spytałam się mistrzyni, udzieliła mi rad, jak zgłaszać serial, no zgłosiłam do admina nasz serial HA z Serkanem :D
ciekawe, kiedy dodadzą :D może jeszcze w tym roku hahhahahha :D
Hej mówiłam Ci, że Mistrzyni jest mistrzynią ;))) hahaha w dodawaniu seriali, przecież ona dodała kiralik i chyba cilek, bo zapisywałyśmy wątki Sezonu ;)))
No tak kontrybucja na filmwebie, trwa i trwa i trwa.....
Dokładnie
Kiralik się kończy a oni dopiero aktorów dodali :-D
Dziś ma być podobno decyzja odnośnie 2 sezonu Kiralika :-D
hahaha dokładnie i jeszcze jakie było moje zaskoczenie ;)))
ano ponoć mają podjąć decyzję , po ratingach..... hmmmmm jakoś powrotu do 7,8,9 nie widzę, może będzie przekroczenie 5 , ale mam wątpliwości ;))))
Co tam u Was słychać ?
U mnie w końcu słońce wyszło.
Mam nadzieję , że zawita na dłużej :-D
Ja miałam dziś kotlety ze serem z piersi kurczaka i ziemniaki :-D
Zbieram się na festyn szkolny u syna.
Gry , zabawy i takie tam :-D
Do miłego zaś :))
A jeszcze jedno Siostra dziś też oglądałam GF .... chyba muszę nadrobić poprzednie odcinki....
Hello ;)))
haha ja pomidorową jadłam wczoraj ;))) hahahha u mnie też słońce... widać Siostra Słoneczko pogadała z rodziną ;))) to się ogarnęli ;)))
hahah dokładnie ;))) jak w piosence ;)))
A jak tam nastroje przed odcinkiem Alice będzie w sobotę ?
a zwiastun czytałam.... strasznie się mści Alice na Denizie w kontekście Omera hahaha:)))
haha a Oyku jaka cnotliwa i niewinna hahahhaha :D
w TzT Yigit mnie rozwala. Wyrzucił komórkę do morza hahah :D
nie oglądam TzT, bo ostatnio oglądam GF..... a Yigit dla mnie to taki burak buraczany ostatnio czy on się w końcu ogarnie???
nie wiem czy się ogarnie hahahaha :D
swoją drogą to przeciętny z niego aktorzyna. Taki Steven Seagal albo Chuck Norris. Nadałby się na bohatera jednej miny w filmach sensacyjnych
ta scena wyglądała tak, cytuje słoneczko:
"Śmiać mi się chciało jak Nur wybrała się na zakupy i kupiła sobie telefon.
Dzwoni do Yigita i mówi mu o zakupie. Że kupiłą telefon z własnych zarobionych pieniędzy.
A on na to : " telefon sobie kupiła,oklaski dla Nur " i ciach z telefonem do wody.
" znowu mnie wkurzyła " ha ha"
odpowiedz
Alice właśnie dziś napisała, że nie wie, czy wyrobi się z odcinkiem na sobotę.
Teraz znowu potruję Wam o Serkanie haha :D
filmik Serkan udziela wywiadu na weselu
https://www.youtube.com/watch?v=1fik3zBHm5o&feature=youtu.be
Jaki uroczy wstydzioch haha :D na początku musiał sobie kilka razy odchrząknąć :D ci koledzy szybko zostawili go samego dziennikarzom na pożarcie :D
Margo, a co tam słychać u Buraka Ozcivita? :D Ma jakąś laskę? :D
Aha :D
Ozcivit to chyba ciągle laski zmienia :D
w ogóle cześć madzik :D
dziś w TzT wydarzyło się coś ważnego - Iclal zobaczyła całujących się Nur i Yigita. Oni po pocałunku też ją zobaczyli.
Widziałam ten fragment po turecku.
Napisalam Ci pare postów wyzej,że będzie się działo.
Ten odcinek to był finał 1 sezonu :D
W następnych będzie mega niebezpiecznie.
tak, pisałaś mi że będzie się działo :D
no i rzeczywiście :D to super, nie mogę się doczekać :D
ja bardzo lubię ten serial (mimo pewnych minusów) a teraz tym bardziej jak ma być hardcorowo :D
Widzialam ten wywiad.
Ten gościu co stoi po jego prawicy gra w serialu " To skomplikowane " , który oglada Margo.