tutaj jest Serkan/Erkan (pewności nie ma który to z nich) z dzieckiem :D i zrobiono z tego na fb śmieszny i życiowy demotywator dodając zabawny napis hahahahaahahah :D
http://www.xdpedia.com/obrazki/nie_kuma_co_sie_do_niego_mowi_i_nie_ma_cyckow_483 9.jpg
fajne i życiowe, nieprawdaż? :D hahahahaha :D
dzieciaczek "on nie ma cycków" hahahaa a ja Wam wyznam, ze choć jestem kobietą, to też nie mam cycków, bo jestem płaska jak deska :D
w sumie mogłabym wcale nie nosić stanika, ale głupio tak, bo coś prześwituje przez bluzkę (wiecie co) :D
dobrze, że są push-upy :D
hahahaha ano życiowe :D
już kiedyś wyznałam to dziewczynom na teleforum, to Wam teraz wyznaję haha :D
to podziel się nimi ze mną haha :D
rozmiar D ? ;)
to ciesz się, możesz szpanować super dekoltami.
Ale zdaję sobie sprawę że są i minusy takiego dużego.....
jak w piosence Big Cyc
"jeden ma za dużo, a drugi ma za mało
nie wszystkim od natury to samo się dostało"
:D:D (haha nawet tytuł zespołu pasuje do naszej rozmowy :D)
Fajniutko :D
Syn się wyszalał , ale to dobrze ,przynajmniej padnie pod wieczór ha ha
hejka :D
wpadam na forum, a tu dyskusja o rozmiarze biustu hahahahahah :D
rozbrajacie mnie :DDDDDDDDDD
hahahah no dokładnie, uwielbiam Was :D
coraz śmielsze te wyznania :D
co to będzie dalej..... :D
Ha ha
A tak a propo nie wiem czy już kiedys pisałas,ale z jakiego województwa jesteś?
Ja ze śląska :D
nie, nie pisałam chyba :D
jestem z podkarpackiego :D
a dokładnie bieszczady :D straszna dziura... ale co poradzić :)
a Vanessa skąd? :)
To z Tobą tez graniczy.
Wszystkie mieszkamy na dole Polski ha ha
Przeznaczenie :D
no coś w tym jest :D
wszystkie nasze województwa obok siebie :D
to jakiś znak :) hahahaha
limit wzywa... tak wiec do "zobaczenia" siostry :)
miłego wieczoru :DDDDDDD
Hello a przyszłam sobie do Was pogadać ;))) hahahah
Super, że fajnie było na festynie i dzięki, że pogadałaś z rodziną w sprawie promieni słonecznych ;))) hahahha
Vanessa widziałam wywiad Serkana , jaki fryz.
A Słoneczko ma rację ten po prawicy grał Cana w to skomplikowane.... zresztą to tez kolega Barisa, bo kiedyś byli razem na rozdaniu nagród u studentów....
Wiesz, zaczyna mi się podobać ten Kaan w HA :D
I dziewczynom na teleforum też :D
Kaan fajniejszy dużo niż Mete i ma hipnotyzujące spojrzenie :D.......... jeszcze mi przyćmi Demira/Serkana hahahaha ;))
To Wy dopiero teraz zauważyłyście Kaana :))) hahah z jednej strony Wam się nie dziwię, w końcu jesteście " fanatyczki" Serkana hahaha- to jest pozytywne określenie- nie nabijam się.... a mnie się Kaan bardzo podoba taki luzak ale seksowny ;)))
nie, nie, dziewczynom na teleforum od razu po ogłoszeniu obsady, spodobał się Kaan/Berk, stwierdziły, ze taki trochę ma gangsterski niegrzeczny urok hahaha :D
ja się dziwiłam, obejrzałam jego zdjęcia w google i tylko jedno mi się spodobało hahahhaha :D
ale jak go zobaczyłam w ostatnim 4 zwiastunie, jak rozmawia z Gokce przy barze i tak uroczo i troskliwie się na nią patrzy a potem na końcu jego mina i spojrzenie gdy zabiera Gokce na motorze i spogląda na nich Demir - to no no oczarował mnie tymi swoimi oczami haha :D
Pewnie haha :D
ale na innych przystojniaków też miło popatrzeć :D
Kaan będzie lepszym rywalem dla Demira niż Mete dla Ayaza.
Mete to była jakaś parodia - nie tylko wyglądowo, ale i aktorsko, bo mierny aktorzyna.
Dokładnie.
Będzie większa konkurencja,bo w KM Ayaz wygrywał w przedbiegach ha ha
a najlepsze było to, że w Mete się tyle dziewczyn kochało hahahahha gdzie one miały oczy....
to wszystko kwestia gustu :D
dla mnie i moich znajomych z telerofum serkan to nr 1 :D
ale zgadzam się madzik, że oprócz serkana są w Turcji różne inne przystojniaki na których też miło popatrzeć i myślę, że jakbyśmy tak nabrały tych różnych tureckich ciach do jednej produkcji, to paniom przez tv ciśnienie by skakało na maksa, a ślina ciekłaby strumieniami hahahaa :D i karetki pogotowia jeździłyby wte i wewte :D
i w końcu zakazaliby tej produkcji bo szkodliwa dla zdrowia hahaha :D
w turcji pełno ciach, co serial włączysz, to jakiś przyjemnie wyglądający pan, a w polskich serialach ech................
Oho .... Vanessie włączył się tryb narzekający ;))) no tak w polskich serialach nie ma nawet jak tachykardii dostać, za to w tureckich zawał prawie pewny hahahha
Zgadzam się z Tobą.
Co serial to przystojniak : Serkan,Baris,Burak,Engin i wiele innych.
Jakby taki serial leciał z nimi wszystkimi ,to ja musiałabym zakupić sobie śliniaczka ha ha
w TzT najbardziej podoba mi się Firat :D
Yigit niczego sobie, ale przeciętny z niego aktorzyna :D
W Kiraliku poodba mi się Szogunek, ale mógłby włosy ropzuścić :D
Tak Szogunek w rozpuszczonych wyglada mega ( patrz odcinek 30 )
Firat jest spoko, Yigit jakoś mi nie pasi ha ha