PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
sloneczkO_1

magda schejbal tak fajnie to grała?
nie oglądałam tego serialu

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja nie przepadam za tą aktorką ,ale serial całościowo był ciekawy.
Potem nie było jej postaci i serial zrobił się taki jakiś miałki ha ha ha

sloneczkO_1

miałki jak miał z węgla hahahaha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Otóż to ha ha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
Miałam właśnie ci napisać , że był Nasz Engin.
Ładnie tam wyszedł :-D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Na chwilę znikam.
Do zaś :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostra szykuj się w weekend kolejny odcinek KPA:))))) już jest zwiastun ;))))) oj nie mogę się doczekać ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jeszcze nie widzialam,bo dopiero teraz usiadlam na kompie.

Musialam najpierw Was poogarniać , bo zostawic Was na chwile i juz tyle postow do czytania :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

My dziś Siostra mamy wenę, od wieczora ponad 100 postów..... co0 poradzisz nas nie dogoniat ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No w końcu ,bo ostatnio tu straszna cisza byla ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tak cisza taka była aż w uszach piszczało.... hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widzialam zwiastun.

Będzie sie dzialo.

Tłumaczka to istna torpeda :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Kobieta jest niesamowita ;)))) niczym nasza Torpdedka Marzenka;))))

oj będzie, będzie jak zwykle w KPA ... tam każdy odcinek zaskakuje.... i na razie nie piszemy, że wieje nudą.... hahhaha ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokladnie.

Oby tak dalej.
Z tego co ogladalam po turecku,to bedzie się dzialo do samego końca.

A tak apropo Marzenki.
Widze,ze ostatnio nie piszecie w spoilerach.
Co tam u niej?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

czyli cały serial trzyma w napięciu i tak ma być ;)))

u Marzenki ok;))) dalej tłumaczy kiralik, a bo ostatnio przeszłyśmy do podziemia ;)))) hahahah

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Rozumiem ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

jak to mówią czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ;)))) hahaha;))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wczoraj mnie cos naszło i ogladalam 2 odcinek " To skomplikowane "

Uśmialam sie.

Can nieźle ja zalatwił z tymi warunkami.
Biedna musiala mu usługiwać.
Śmialam sie jak sprzatala dom i myla szyby ha ha
Albo jak wysadził ja z auta po spotkaniu z rodzicami a ,potem się o nia martwił.
Wyszedl z domu i jak widzial ,ze wraca to sie przewrocił ha ha

Trochę mi to przypomina Cilek.
W 1 odcinku Asli zwymiotowala oraz Burak wrzucil ja do basenu a ta nie umiala plywac.
Tu było podobnie.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Fajnie, że oglądasz dalej, ja już ogarnęłam 6 odcinek .... hahahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Siostry ja znikam , ale się fajnie gadało dziś , proszę częściej mieć taką wenę jak dziś ;)))) bo wątki trzeba kończyć szybciej niż w miesiąc ;)))

Dobranoc Tureckie ciasteczka na noc ;)))

Margoargo

dobranoc, Marguś :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja tez juz uciekam.

Postaramy się :D

Serkanowo--Enginowo-Burakowych snów :D

sloneczkO_1

dobranoc, też uciekam :D

sloneczkO_1

Witajcie. Pogoda w moim ukochanym mieście nie zachęca do niczego. Tak beznadziejnie to chyba dawno nie było. A tu zaraz do pracy trzeba się zbierać,koszmar.
Może u Was jest chociaż trochę lepiej.
Mimo wszystko miłego dnia życzę

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

U mnie tez beznadziejnie.
Zimno, leje deszcz.
Masakra.

Nic tylko do wyrka i spać.

Również życzę miłego dnia :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hello czyli południe Polski w deszczu, bo u mnie to samo co u Madzik :)))) hahah w końcu mieszkamy od siebie 2 rzuty beretami ;))) hahaha

Też Wam życzę miłego dnia mimo nienajlepszej pogody ;))))

Margoargo

Artykuł o Enginie ze Świata Seriali jest też w necie :D
http://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/grzech-fatmagul-1196/news-grzech-fa tmagul-szalikowiec-z-dyplomem,nId,2191948#pst109215161

Obejrzałam trochę WS Sułtanka Kosem, ale ta Kosem brzydka, masakra, wygląda na twarzy jak świnia (gra ją Anastasia Tsilimpiou)
Na szczęście potem rolę Kosem ma grać kto inny, ta co gra Fatmagul, czyli Beren Saat.
A Engin będzie grał dorosłego Mustafę :D

Serkan pozował do Glamour i też udzielił wywiadu, w którym na pytanie czy ma obecnie dziewczynę, odpowiedział, że nie ma.
Żałoba oraz szał domysłów na teleforum :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hej ;))
Ja tez dziś widziałam urywek WS Kosem i co do aktorki co gra Kosem mam to samo zdanie , no urodą nie grzeszy hahahah ;)))
O nie wiedziałam, że Engin będzie grał w WS Kosem, jakoś mi to umknęło, nie ma się co dziwić ostatnio azymut mam na cyferki ustawiony hahaha;)))
O Serkan sam .... po 1 maja poczytam Was na teleforum, ale już oczami wyobraźni widzę te Wasze komentarze ;))))) hahahah;)))
Dobra ..... cyferki wzywają;)))) ni ma lekko ;))))

Do miłego zaś ;))))
Pewnie jeszcze tu zawitam, bo dziś ponoć ma być drugi fragman KA hahaha zobaczymy co też "szanowna Meric " zapodała hahhaha;)))

A jeszcze z newsów kiralikowych.... to ponoć produkcja KA ma zrobić 2 dniowe warsztaty dla studentów, mają ogądac kiralik i pisać scenariusze i być może coś będzie użyte hahahaha czyżby Meric się wypaliła szukają " świeżego mięsa"

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ten artykuł był w Kurier tv,który kupiłaś .
Oczywiście tak zachwyciłaś się zdjęciem Engina,że nie przeczytałaś co tam jest napisane ha ha

Vanessa100

Haha Vanessa, twarz jak swinia co za porównanie haha.

madzik_867

Po prostu mówię to, co widzę haha :D

sloneczkO_1

u mnie też dziś pogoda beznadziejna ;(((
jak Siostry, to Siostry, nawet pogodę mamy tą samą haha :D

Vanessa100

Godność dżentelmenów vs. Sezon na miłość ;))
http://1.bp.blogspot.com/-DW6eMnrTt-c/VAy3xeYn0gI/AAAAAAAAKTw/l8ddotCQl00/s1600/ A%2BGentleman's%2BDignity%2Bvs%2Bkiraz%2Bmevsimi.png

Tutaj jest krótki fragmencik Godności dżentelmenów na yt, z odcinka 6 (do którego nie doszłam bo skończyłam na 5)
https://www.youtube.com/watch?v=ifw5rxg5KzY
Koreańscy OyAz chowają się w łazience przed Mete.
Jak na początku filmiku koreański Mete dobija się do drzwi zamknięte na łańcuch, to mi się śmiać chce ;)) Ta jego mina ;)) On mi przypomina z twarzy Ryśka z Klanu ;))

Vanessa100

merhaba ;)) Dziś u mnie na razie od rana ładna pogoda :D

Tutaj kolejny zwiastun HA z napisami polskimi ;) https://www.facebook.com/HayatiminAskiPL/videos/574608059385419/
Gokce "Będę pracowała kiedy będzie mi się chciało" - padłam, nie mogę z tego hahahahahaha :D Ale Gokce wymyśliła :D Chciała zgrywać silną kobietę :D

Serkan w reklamie ♥ https://www.youtube.com/watch?v=xNQ42pTPbuk&feature=youtu.be

Dziewczyny, zbliża się majówka haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Merhaba ;;))) u mnie tez ładnie tylko wiatr chłodny.... idzie zwariować z tą pogodą ;)))

Zwiastun świetny..... Demir i hasło kobieta co mu rozum odbierze.... hahahah leżę, no to zobaczysz jak scenarzyści tego nie spieprzą ;)))) no i miny Berka - bo nie wiem jak jego postać ma na imię ;)))) jak Gocke mu głowę położyła na ramieniu.... "poziom szczęścia oszałamiający " hahahaha

No proszę to się Serkan udziela w reklamie.... Avon rządzi;)))

Ano tak zbliża się majówka moja będzie imrezo - pracowita ;))))

Do miłego zaś ;))))

Margoargo

"no i miny Berka - bo nie wiem jak jego postać ma na imię ;)))) jak Gokce mu głowę położyła na ramieniu.... "poziom szczęścia oszałamiający " hahahaha"

hahaha zgadzam się ;)
Jeśli chodzi o dotychczasowe fragmany HA:
- Demir i jego zabawne, zdziwione miny na zaloty Gokce ;))))))
- miny Kaana, jak Gocke mu głowę położyła na ramieniu....
........... Jak na razie to oni obydwaj tak chcą i pragną Gokce, że hej hahahah ;)) Ale dzięki temu pewnie będzie super komedia, co już widać po zwiastunach ;)) No i pewnie z czasem przestaną być obojętni i zaczną coś czuć do Gokce :D

PS. Postać Berka ma na imię Kaan

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dzięki za info, jeszcze nie ogarniam tego serialu HA. Myślę, że nadrobię ;)))
Faktycznie obaj panowie jakoś nie padli z miłości do Gocke, raczej traktują ją jak bzycząca muchę;)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Nadrobienie serialu w sensie- czytanie wszystkich informacji na jego temat ;) bo wiem, że jeszcze nie leci ;)))

Margoargo

Tutaj są najnowsze zdjęcia z HA ;)
Nie musisz czytać postów, wystarczy, że lukniesz na zdjęcia :D
http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/hayatimin-aski-milosc-mojego- zycia,32440-960.html

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Widziałam.

Świetny zwiastun.

U mnie pogoda masakra.
Rano myślałam,ze źle widzę,bo miałam -2 % na termometrze.
Teraz pada deszcz.
Oszaleć można.

sloneczkO_1

hej ;))

oglądałam dziś trochę znowu Sułtanka Kosem. Na tą Kosem patrzeć się nie da............. Nie dość, że brzydka, to jeszcze ma niesamowicie irytującą mimikę twarzy, robi tak wkurzające miny, że szału można dostać.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja tego nie oglądam.

Ta sama aktorka gra w Grzech Fatmagul ,którego narazie tez nie ogladam ha ha

A co tam w TzT?
Dziś oglądałam kawałek.
Widzę,ze już wszyscy wiedza o ślubie Nur i Yigita , tylko nie Iclal.
To tak jak w Kiraliku wszyscy oprócz Omera ha ha

sloneczkO_1

nie, nie, na razie rolę Kosem gra inna aktorka - gra ją bardzo brzydka blondynka Anastasia Tsilimpiou.
Teraz Kosem jest nastoletnia , potem jak będzie dorosła, to dopiero wtedy będzie ją grała ta aktorka co gra Fatmagul.

W TzT wujostwo zaczęło naskakiwać na Nur, że sypia bezwstydnie z Yigitem i że dlatego Firat dał jej posadę modelki.
Wszedł Yigit, stanął w obronie Nur i wyznał wujkowi i ciotce Nur całą prawdę o małżeństwie jego i Nur. Ten gruby, podły wujek jest zadowolony z tego, jara się że jest powinowatym samego wielkiego Yigita Kozana hahaha

A Iclal dalej w bambusa wszyscy robią hahahah

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Aha rozumiem :D

No ten wujek najpierw chcial sie pozbyc Nur a teraz wielce zadowolony ,córeczką ja nazywa.
Iclal tez nie jest świeta,bo wszystkich robi w bambuko,ze nic nie pamieta.
Dziś o mało sie nie kapneli ,jak zaczela przy kolacji opowiadac o smaku ryby :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Masz rację Vanessa mimika młodej Kosem to porażka na całej linii;))) a uroda no brzydka jak "noc listopadowa" hahaha;)))
A kiedy już będzie inna Kosem - ta starsza???

Margoargo

niestety, nie wiem, kiedy pojawi się starsza Kosem :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Szkoda bo ta młoda tez działa mi na nerwy.....

Margoargo

tej młodej nie da się znieść żadnymi sposobami .......
Jak można było kogoś takiego wybrać do tej roli??? I jeszcze ten młody sułtan Ahmed na nią leci, no rzeczywiście jest na kogo....... Ale gościu ma gust......

dzisiaj jak robiła te swoje irytujące miny, to miałam jej ochotę przywalić hahahaha bo dostawałam szału :D

Hurrem czyli Meryem Uzerli też mnie irytowała, też jej się często wkurzająco krzywiła gęba, łeeeee......
Ale wielu mężczyzn uważa ją za piękną... hmm... widocznie Meryem ma w sobie "to coś" :D
Ale Kosem irytuje mnie bardziej.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Starsza Kosem pojawi się między 6-8 tureckim odcinkiem :D