OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Sorry musiałam :D
hahhhaa dokładnie, napisałby że pragnie mieć w życiu czas na cieszenie się życiem, przyrodą, podróżami, a aktorstwo traktuje jedynie jako hobby :D no i weź tu z takim gadaj :D:D
napisałam niedawno na teleforum to samo co wam :D
czyli "Ostatnio spotykam w sklepie Nutellę z napisem "Słodziak"
http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/15802265_3885780648294 93_2884443801986793472_n.jpg?ig_cache_key=MTQyNDY3NjM4NzkxNDI0Nzg5OQ%3D%3D.2
........... i od razu pomyślałam sobie o Berku"
a wczoraj jedna dziewczyna w odpowiedzi na ten post, spytała mnie "Czyżbyś uwielbienie do Serkana przelała na Berka "Cukierka"?
hahaha oj tak Berk H wyznaje zasadę chwilo trwaj ;)
hahaha jak one się późno orientują, że Twoje serce jest pojemne jak pokój hotelowy ;) tego kwiatu czyli ciastek tureckich jest pół światu ;)
"serce jest pojemne jak pokój hotelowy ;)"
hahahhahahahha dokładnie tak, sama prawda :D
zaśpiewam Berkowi C piosenkę :D to może się zorientuje że go kocham :D tylko muszę głośno śpiewać, żeby doleciało do Stambułu buhahhha :D
jak tam OK ? dalej niskie ratingi niestety ;((
hahhaa o Sinanie z KA zawsze były takie właśnie komenty, że ma serce pojemne jak pokój hotelowy hahhaa tyle razy się zakochiwał ;)
hahhaa śpiewaj, śpiewaj musimy CI ekstra nagłośnienie załatwić ;) hahahahhaa
właśnie na szybko po turecku zobaczyłam 6 odcinek.... hmmmm cóż w czasie antenowym najgorszym puszczają ten serial. bo konkuruje z Cesur i chyba z Sulejmanem hahaha to znaczy z innym serialem.....
Ja mam serdeczną prośbę do turków.... tylko oni mnie nie słuchają.....niech robią seriale np. 12-13 odcinków.... składne wątki.... i zamykać serial a nie jak się przyjmie odcinków od zarąbania i ciut ciut.... potem klniesz bo widzisz co chwilę odgrzewanie kotletów... patrz KM i KA.... zwłaszcza drugie serie.... albo zaczynają serial by po 4 odcinkach skończyć.... patrz YS..... masakra....
wprawdzie koreańskich dram nie lubię, ale podoba mi się to, ze oni robią 15-20 odcinków i kończą.
A w Turcji albo innych krajach (np. Polska, USA. Latino) jak jest duża oglądalność, to ciągną serial i ciągną, aż się chała robi ;(((
dokładnie tak... ja uwielbiałam oglądać " O mnie się nie martw" do 3 serii, potem tylko teksty z Krzysiem.. na myśl, że będzie kolejna seria.... mam dość.... Kaszuba i Iga od końca drugiej serii mają wziąć ślub... i dalej go nie wzięli.... porażka jakas....
Hello;))))
Madzik musze Cię zmartwić w tym tygodniu nie imprezuję ;))) hahahhaa;)))
Dobry wieczór i dobranoc :) Kuruj się Siostra :) Ty nasz filmwebowy chorowitku ;)
Hejka :)))
ale fajną mamy pogodę... wiosna coraz bliżej :)
dodam jeszcze, że reyting OK podskoczył... wczorajszy odcinek: 3.20 i 19 miejsce.
Pozdrawiam i do zaś :))))))))))))))))))
witajcie :D u mnie tez fajna pogoda :D wiosna idzie :D
Dziś 17 lutego - Dzień Kota :D:D
Dziś o 21.45 w Turcji, czyli u nas o 19.45 ostatni odcinek Yildizlar Sahidim ;) A dopiero co zaczęli hahahha :D
do zaś :D
Engin w OK został partnerem siostry tego drania co kazał zabić ojca Beril.
Ich miny są bezcenne.
Końcówka jak zwykle trzymająca w napięciu.
Czyzby brat Selvi zabił ojca Daghana?
Ktoś chętny na nauke tańca?
https://www.facebook.com/saiforientaldancer/videos/1844695212482046/
dolne drogi oddechowe zawalone... antybiotyk... calkiem niedawno wstałam... mam nadzieje,ze jutro bede bardziej zywa, bo bym ci napisała sekundki na priva xD
a tak jestem zdychła i ogólnie nie do życia
O Kobieto nie możesz się wyleczyć niedobrze.....
Spoko dojdź do siebie :) idę do pokoju coś napisać ;) tam mnie szukaj ;)
hahaha apropos widzę, że bawisz się w naszego admina u ustawiasz dziewczynki do pionu ;)
Wiesz,żyję nadzieją iż jednak mam będę mieć możliwość wyzdrowienia bo jednak antybiotyk i z łóżeczka się nie ruszam o krok :D
moi ? no ja nie wiem, kochana o co się ciebie rozchodzi :P
hahaha Marg nie chcę Cie wkurzać, ale właśnie jem sushi ;)))
hahaha naszła mnie dziś ochota i sobie kupiłam ;) achhchc ten imbir ;)
a ja dziś tylko rosołek taki z udka i skrzydełka :) mamusia mi zrobiła :D bo nie mam ochoty na jedzenie :D
smacznego :)
ale dalej nie wiem, co ty masz z tym adminem ?
teraz przerwa reklamowa w YS ;)
Zeyno i Aras - mieli wzruszającą scenę, jak przyszła do niego do domu. On puścił jej fragment jego koncertu, bo prosiła. Ona była zachwycona, mało nie weszła w telewizor. Aras przyglądał się jej z boku i się uśmiechnął, że matka tak się ekscytuje, w końcu całej życie jej nie miał.
Potem Aras coś smutnego jej mówił, ona też zrobiła się smutna, a potem znienacka przytuliła go o obydwoje mieli łzy w oczach. Aktorstwo obydwojga super ♥
Potem sobie poszła. Haziran wzięła przy stole za rękę rozklejonego Arasa, a on też ją wziął i to było takie piękne ♥ Są naprawdę przkekonującą parą (nie tak jak GokDem w HA)
A Berk to naprawdę zachwyca mnie swą grą, Serkan by blado przy nim wypadł, gdyby grali razem.
teraz ciekawe, co będzie po przerwie hehe :D
hahaah co udajesz zdziwioną ??? :D
nie od dziś wiemy, że w Turcji jest pełno konkurentów dla serkana, nie tylko pod względem wyglądu, ale talentu aktorskiego.
hahaha a nie udaję ;) wiem, ze doceniasz a nie przeceniasz ;) talenty aktorskie tureckich ciasteczek ;)
W końcu my tutaj mamy wybredny gust i byle graniem się nie zadowolimy ;)
No mowa ;)
Specjalistki pierwszej wody ;) wątpisz w nas ;)))
a względnie..... jak mniej siedzę jest lepiej.....
Ogłaszam wszem i wobec że przed chwilą zakończył się YS ;)
Berk Cankat jaką fotę wrzucił teraz na swój instagram
https://www.instagram.com/p/BQoKMUHgmhm/?taken-by=berkcankat&hl=pl
Śmiać mi się zachciało, jak tą fotkę zobaczyłam hahahaha Miś taki zrezygnowany na tym drzewie hahahha Obrazek pasuje do sytuacji - tak szybko urwali serial , a Berk tak dobrze w nim grał ;((
czytam, czytam, że już koniec ;) hahahhaha
a fotka the best plułam laptop jak zobaczyłam panda rządzi ;)
hahahhahhahhahha Aras i Haziran zwiewają, nagle on ja zatrzymuje i mówi "już nie zdążymy, bo tylko 5 minut i kończy się serial"
haziran "ano tak. Nie opłaca się. To zostajemy w chałupie na du......pie"
:D:D:D: