PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

ocenił(a) serial na 8
Marg_

usunęli mi kinomana i lipa z oglądaniem... na zalukaj wiecznie mi coś wyskakuje a nie chce mi się bawić w instalowanie wtyczek

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Naprawdę coś mnie dopadło... mam 39,7 powinnam zacząć żyć a tu cały pokój się zaczyna kręcić... ojj, nie jest dobrze dziewczyny,nie jest dobrze

ocenił(a) serial na 8
Marg_

o masakra, zrób sobie okład z zimnej wody i octu to powinno ci trochę ulżyć...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

ja już jestem lekko zakrecona :P bo coś już brałam na zbicie gorączki okłady na ten czas nie działają
ale ja powinnam zacząć żyć, bo najgorzej zazwczyaj znosiłam temp między 37,9-38,9 później już byłam jak skowronek :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Biedaczko źle z Tobą.
Weź lekarstwa i do wyrka.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

A myślisz,że gdzie ja jestem ? już w wyrku :D
no nie wiem, co to będzie... jak tak dalej pójdzie, to nie wiem co ze mną będzie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Ja uciekam oglądać.
Zdrowiej. I spokojnej nocy życzę :D
Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Świat za mocno wariuje uciekam, dobranoc :)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Siemanko.
U mnie dzisiaj z pogodą nie najgorzej.

Wzięłam się wczoraj za tureckie filmy i ioglądnęłam Kardeshim Benim i Delibal, wiecie co normalnie zakochałam się w śpiewającym Cagim
https://www.youtube.com/watch?v=8LUN-GO27cg

Miłego dnia :)

Gosilek

Hej, te video z Cagim to chyba ze 100 razy widziałam, jeśli mam być szczera to widziałam juz lepsze filmy o chorobach psychicznych, ale on ma tu z Leylą taką chemię, że kto by na to uwagę zwracał :D

ocenił(a) serial na 8
kisma

Film naprawdę super, teraz całkiem inaczej na niego patrze jako na aktora...
A tam walić jego chorobę psychiczną, jak on w te talerze napieprzał, och
Leyla z Cagim coś fantastycznego, masz racje chemia, że ho ho z miłą chęcią zobaczyłabym ich jako pare w jakimś serialu, to mogłoby być ciekawe :D
Że też kurcze w Icerde mu sie ta Bensu dostała :D

Gosilek

Dokładnie, jedna z moich ulubionych scenek to ta jak spotyka ją w autobusie, jak on się na nią gapił ;) albo ten tekst że dostosuję się do jej planu zajęć, juz nie pamiętam dokładnie tego tekstu, uwielbiam też jak Leyla śpiewa w klubie, po tej scenie jeszcze bardziej się do niej przekonałam ;) dziewczyna ma ładny głos, Caga tez super śpiewa jak jej śpiewał na tym ślubie ech... ta piosenka taka wymowna ;//// szkoda że tak ją skrzywdził ;// Albo jak prosił te sekretarki na uczelni żeby udzieliły mu jakieś informacji, no powiedz czy to nie było słodkie ? :D

ocenił(a) serial na 8
kisma

No jak Leyla śpiewa to też mi sie podoba, a jeszcze jak on jej powiedział śpiewaj co chcesz dostosuje się...
https://www.youtube.com/watch?v=5JCupGL0WoE

No ta piosenka z wesela och cudo...
Skrzywdził, nie skrzywdził, jeżeli był chory to cholera wie co mogło mu do głowy strzelić...
Scena kiedy Fusun się popłakała bo zejściu z motora, kiedy on sobie uświadomił, że mógł ją zabić, smutna, ale
nie chciał jej skrzywdzić więc może i lepiej że zrobił to co zrobił niż miał się męczyć...

Albo ta scena kiedy papuga zdechła, jak się wkurzył....

Gosilek

Ja już jestem po 17 odcinku Icerde, długo się za niego zabierałam ale w końcu po wielu trudach obejrzałam .Z polskim tłumaczeniem lepiej sie ogląda ale nadal bez ciśnień ;) Doczekaliśmy się spotkania braci, ale do niczego to nie doprowadziło, powdzychali , popatrzyli i poszli ;D Mało scen EyMer, a o Eylem to już w ogóle nie wspomnę, jej jest tyle co kot naplakał, po co ona w ogole jest w tym serialu, apel do scenarzystów skoro tworzą daną postać to niech się chociaż postarają żeby ta postać miała jakiś wkład do serialu ;/ Ja wiem że Bensu jest bardziej ''popularity'' w tej Turcji no ale... a ty co sądzisz na ten temat :D:D ?

ocenił(a) serial na 8
kisma

No właśnie szkoda, bardzo lubię Eylem, szczególnie w scenach z Sarpem.

Widziałam że wrzucili BSAG bd miała co później oglądać :D

Gosilek

Jeśli chodzi o Sarpa i Eylem podrzucam fajny filmik , dla mnie normalnie wyglądają jak para https://www.youtube.com/watch?v=Ekma32Mk5gE ale jednak wolę ją z Mercikiem, lubię jak on ją swoją dziennikareczką nazywa :D :D fajnie to wymawia

ocenił(a) serial na 5
kisma

Fajna jest ta aktorka.
Ona grała w Kara Para Ask :))

sloneczkO_1

No Eylem tez lubię, ma troche piskliwy głosik ale już się przyzwycziłam, ważna to była postać w KPA ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Taka mało znacząca.
Grała bratanicę Omera ( Engina )

sloneczkO_1

Dzięki za info, na razie spadam oglądać Córki Słońca ;) postaram sie wpaść póżniej

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ok.

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Piosenka w jej wykonaniu jest lepsza niż w oryginale.
Jednak wybacz jakos nie trawię tej piosenki.

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Siemka.
Fajna pioseneczka :)))

sloneczkO_1

Siemka, piosenka z Leylą tez mi sie bardzo podoba, słuchałam chyba ze 100 razy, ale co tam :D Ostatnio oglądałam Fatmę jak był proces Mustafy i Kerima, normalnie żal mi było tej całej Asu, ten jeszcze bezczelnie sie od niej odwrócił i gadał do Fatmy że ją kocha, Kerim to normalnie nie mógl w to uwierzyć, co za typ, zero wstydy i godności ech... słyszałam że nowy serial z Kerimkiem ma słabą oglądalność, serial faktycznie taki słaby ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Tak Mustafa to kawał drania.
A Asu ma mieć syna a mówi jej prosto w twarz,że kochał,kocha i zawsze będzie kochał tylko Fatmagul.
Na szczęście dziś sie rozwiedli.

Wiesz co ja jestem w trakcie 1 odcinka.
Patrzac całosciowo nie moge jeszcze nic powiedziec.
Mnie po 66 minutach się podoba,ale moze nie jestem obiektywna,bo dla mnie liczy sie tylko Engin ha ha

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Hello :D Pogoda dziś u mnie całkiem przyjemna, słoneczko świeci... chce się żyć :D

Udanego dzionka i do napisania być może później :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Z cyklu tłumaczenie google:

" Bateria do laptopa próbowała utopić mnie po drodze. - Jest zwyczaj, że. "

I weź zbuduj z tego jakieś sensowne zdanie ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Jak to piszą be crative

ocenił(a) serial na 5
Marg_

http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-turecki-muzyk-ojcem-adele-chce-to-udowo dnic,nId,2343003

Gdzie on był przez tyle lat?

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Poczul kase i sie znalazl...zycie

Marg_

Hej, gorączka spadła ? ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Przez dzien bylo calkiem niezle xd teraz troszke gorzej,ale nie ma co gadac ;)

Marg_

Był wczoraj 32 odcinek Pokoika, wiesz może czy Lale dostała rozwód ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Jaki rozwod do tematu marsz

sloneczkO_1

hej :D
poczuł w sobie instynkt ojcowski hahaahhhaha :D

Vanessa100

Hej,dokładnie poczuł hajsik i wyczuł okazję, co tam ?

kisma

nic ciekawego :D
dziś byłam u fryzjera, ścięłam włosy :D

Vanessa100

Ja byłam u fryzjera miesiąc temu, ogólnie włosy mam cieniowane,ale przy następnej wizycie poproszę fryzjerkę żeby mi na prosto ścięła,gdy są prosto ścięte to konćówki się u mnie mnniej rozdwajają :)

kisma

a jaki masz naturalny kolor włosów ?? ja czarny :D

Vanessa100

Ciemny blond, ale ogólnie ze swoich włosów jestem zadowolona, są gęste a to dla mnie najważniejsze :)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ty zrobilas,to co ja mam w planach

Marg_

planujesz skrócić końcówki czy jakieś radykalne cięcie ?? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Koncowki plus malowanie, ostanio lubie siebie w kitce xd a jak by byla ruda byloby pieknie...ale nie bedzie

Marg_

a czemu nie będzie ruda? na jaki kolor się planujesz umalować?? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ostanio nie jestem ruda, to nie wiem czy radykalnie na rudo i powrot,czy jednak w brazie zostac z refleksami

Marg_

aha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

I wiesz ze ja sie tak drugi tydzien zasnawiam i nie wiem co wybrac

Vanessa100

Ja sie nigdy nie farbnęłam ale nie czuję potrzeby, chociaż kiedyś chciałam miec ombre, ale mi przeszło po za tym już nie modne :)

kisma

ja też nigdy się nie farbowałam :D
ale możliwe że w końcu będę musiała zacząć, bo mi włosy siwieją ;((

Vanessa100

Dużo masz siwych czy tylko pojedyncze włoski ? ;)