OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
kisma/Mercik kiedyś podesłałam na teleforum w temacie Sezonu na miłość ten ładny filmik co mi podesłałaś z różnymi parami tureckimi :D
https://www.youtube.com/watch?v=FigFnTqtkuo
Niestety nie były zadowolone hahahhahah :D
Narzekały, że bardzo mało Oyku i Ayaza i że innych par jest więcej niż OyAz.
I że nie było żadnego pocałunku OyAz.
Jeny ale wymagające ;/ powiem ci szczerze że trochę ich nie rozumiem bo świat nie polega tylko na Ozge i Serkanie :D ale niech im będzie
zgadzam się :D
przecież autorka filmu może woli inne pary tureckie :D
ja ci powiem, że ja uwielbiam ten filmik :D
ładne sceny i przepiękna piosenka ♥ można się wzruszyć
a wiesz jaki moment mi się najbardziej podoba??
0:18-0:21 - jak Cagatay (Sarp) patrzy na ta swoją Melek. Ależ ma piękny wzrok ♥ przepiękny ♥ i w ogóle ślicznie wygląda, przystojniaczek jeden :D
1:15-1:18 - Mert fajnie tu wygląda :D
Tylko nie mów że ci się Melek podoba :/ siostra nie załamuj mnie ;D każda tylko nie ona , haahah zgadzam się że autorka mogła umieścić w tym filmiku kogo chciała :)
Wiem że o Cagatau, ale tak się przeraziłam że normalnie na jakąś paralityczkę wyszłam :D a widziałaś jej scene z Mertem ? :D
mnie ta Melek guzik obchodzi. Wygląda tu na taką tępą dzidę, widać że nie umie grać.
Po prostu zachwycił mnie wzrok Cagataya :D
masz alergię na Melek hahahhhaha :D
ona miała jakąś scenę z twoim Mertem ?? nie widziałam :D:D:D
tak miała podrzucam https://www.youtube.com/watch?v=NXasHHode30 ( od 1.45 jak zemdlała to Aras tak dziwnie ją podniósł jakby ona co najmiej tonę ważyła, a dziewczyna pewnei z 53 kg waży, więcej nie ;)
a tej mi nie podsyłałąśj jeszcze :D
dzięki za link :D
ahahhhahhahahaa się uśmiałam z tego podnoszenia hahhah :D
ja tez tego serialu nie widziałam, ekłam sobie na jakiś fragment na yotube ale nie wiem to o czym jest :D
Jednak nie wytrzymałaś i spojrzałaś , rozumiem też tak mam, czsami nie chcę czytać spoilerów ale i tak to robię ;)
Filmik jak najbardziej na tak ;) Fajna była scena jak ją podniósl przy tym dzrzewie, ogólnie wszyskie scenki spoko, ona to mi sie najbardzie podoba przy nim, jak nie drze przysłowiowego ryja :)
Fajny jeszcze coś wynajde, a i ta piosenka Mustafy Sandal'a całkiem spoko lubię ją :D
Cały czas mam z tyłu głowy ten serial z Yusufkiem,czy to znaczy ze on mnie teraz będzie nawiedzał? bo już nie ogarniam :D
hehe a tego to nie wiem ale powiem Ci że też się nakręciłam na ten serial chyba to będzie następstwo po Kiraliku i bede oglądac na żywo :D
Odważna wypowiedz :) ja na żywo raczej nie choć nigdy nie mów nigdy :) a z resztą kto mnie tam ogarnie :D