PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha dokładnie tak.
uczepili się tego miejsca.. ok rozumiem, bardzo ładna i romantyczna sceneria ale...
ten most bosforski jak słusznie zauważyłaś w prawie każdym serialu tureckim się pojawia... tam pewnie non stop jakieś ekipy filmowe... w sumie sama chętnie bym go zobaczyła, gdybym była na wycieczce w Stambule... ale m to nie grozi na razie haha ;pp

trochę strach do tego Stambułu jeździć przez terrorystów :D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

dokładnie... zwłaszcza w ostatnim czasie to szczególnie... a szkoda... niedawno słyszałam, że znacznie spadła liczba turystów odwiedzających Stambuł... przykre to.
zmykam zająć się obiadem.
zajrzę potem :D
papa ;)))))))))))

papatki :D :D:D

ocenił(a) serial na 8

Gina życzę Ci, że ratingi SS podskoczyły, a ja może nadrobię te odcinki co są przetłumaczone... ale dopiero w następnym tygodniu....
zobaczymy....

A co do rolnika .... poczytaj nasze z Vanessą rymowanki .....i już oglądanie finału rolnika nie będzie takie samo ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

dziękuję siostra ;))) mam taką nadzieję hah ;p
nadrabiaj, bo odcinki fajne;) ja na razie czekam na 11 przetłumaczony ;ddd

hahah
przeczytałam :D
mistrzostwo świata, co w Was wstąpiło, wow :DDDDD

ocenił(a) serial na 8

Mam zamiar nadrabiać ;) Może w końcu złapię oddech i nadrobię tę moją turecczyznę ;)

A wena poetycka niczym Maryśki z Kopydłowa nas nawiedziła ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Most dobro narodowe turków i Stambułu.... pokazują w każdym serialu....

filmik z Ozge , Hande, Serkanem :D
https://www.youtube.com/watch?v=ko5xBtn0VYk
mniejsza o sceny z nimi, ale ta piosenka (Hadise "Kahraman") ogromnie mi się spodobała :D:D
najbardziej od 0:48
to byłaby świetna melodia do czołówki jakiegoś serialu tureckiego, albo jako temat muzyczny przewijający się w odcinkach :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hejka ;) Sorry domowniki zawołali na obiad i znikłam bez uprzedzenia :)
O piosenka fajna na czołówkę jak najbardziej jestem za :)

a filmik..... hmmmmm chemia między Oyku i Serkanem i brak chemii między Demirrem i Gocke... jeden aktor.... wcielenia w zasadzie te same.... bo i tu i tu prot... a odbiór tak różny hahahhaa alem zafilozofowała ;)

Margoargo

" filmik..... hmmmmm chemia między Oyku i Serkanem i brak chemii między Demirrem i Gocke... jeden aktor.... wcielenia w zasadzie te same.... bo i tu i tu prot... a odbiór tak różny "

Margoargo idealnie to ujęłaś !!!! brawo !!!! sama prawda :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dziękuję ;)
Co zrobić obejrzałam filmik i wyciągnęłam wnioski..... coś ostatnio celne komentarze mi wychodzą ;)

Margoargo

hahaha a wiesz że Mete z KM czyli Daghan Kulegec był niedawno gościem we włsokim programie Verrisimo :D
w tym samym co niedawno byli Ozge i Serkan :D
https://pbs.twimg.com/media/CxpQurHWgAQWY3h.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CxpQurHXcAAA9o6.jpg
aż się zdziwiłam gdy się dowiedziałam :D
patrz jaka gwiazda z niego :D:D

i patrz ile ma fanek :D
https://pbs.twimg.com/media/Cxki-uaXEAEJbWZ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cxki-ufWgAEYTI3.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cxki-ugXEAIv1WV.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cxki-ufXAAAHNK5.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CxjGLIgWEAABD8B.jpg

użytkownik usunięty
Vanessa100

wow, jestem zaskoczona :D
https://pbs.twimg.com/media/CxjGLIgWEAABD8B.jpg
to zdjęcie nie najgorsze... przypomina na nim nawet człowieka haha ;d
gwiazdor pełną gębą :D a ile fanek... hmm ciekawe czy u Nas zostałby tak ciepło przyjęty... :DDDDDD

ocenił(a) serial na 8

Gina nie wiem czy u nas by został ciepło przyjęty.... zawsze jakaś fanka mogłaby wyjąć mini łopatę zza pazuchy ;) hahhaha ajjj żarty się mnie trzymają ;)

ocenił(a) serial na 8

Hello;) Czy Yigit dowiedział się, że Deniz to Deniz....???? widziałam fragman chyba kolejnego odcinka i Deniz ucieka czy coś w ten deseń... i ten Twój Yoguś strasznie dużo płacze w tym serialu... ale trzeba mu przyznać nie wygląda przy tym na mazgaja...
Całe szczęście....
Strasznie się skupiłyście jak tym rolniku hahahhaha;) Wszystkie oglądacie zawzięcie zażarcie ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hejo ;)))
tak prawda wyszła na jaw w ostatniej scenie... tak jak było to pokazane we fragmanie... Yigit wpadł w furię...
powiem Ci, że odcinek ciekawy i emocjonujący, choć wkurzało mnie, że Deniz ciągle odrzucała Yigita ( no jak ona może???)... uczepiła się tego bycia z Tuną... a przecież go nie kocha, bardziej sobie to wmawia, zresztą sama już nie wiem... nie ogarniam tej protki ani trochę ( a tak poza tym Tuna zdradził ją z nową stażystką... tak przynajmniej to wyglądało ale mniejsza o to)
A ten nowy zwiastun o którym piszesz... jakiś dziwny jest, Yigit zamiast zrobić jej awanturę zachowuję się spokojnie... czyżby tylko udawał i szykował zemstę na Deniz?
A Deniz się chyba wyprowadzi bo wkurzy się na Irem...
masz rację Yigit płacze dużo w tym serialu ale nie wygląda przy tym na ofiarę losu, bidulek z niego, szkoda mi go.

Dobrej nocy ;)))))))))))))))

ocenił(a) serial na 8

Hejka ;) hmmm ciekawi mnie czy rating podskoczył, mam nadzieję, że tak.
Yoguś wyszedł z założenia, że zemsta najlepiej smakuje na zimno.

użytkownik usunięty
Margoargo

hello ;)) na to wygląda...cwana bestia z Yigita, ma facet charakter... lubię to ;ddd
a protka zasłużyła na nauczkę więc nie będę jej żałować.

a wiesz, że w oryginalnej wersji nie było żadnych dram i od razu rzucili się w sobie w ramiona... ale turki już dawno przestali się trzymać pierwowzoru, na szczęście ;)

reyting bez szału ech... 3.62 i 8 miejsce... jest trochę lepiej ale czy wystarczająco?

ocenił(a) serial na 8

hejka ;)
Turki uwielbiają dramę.... i bardziej płaczliwie i dramatycznie tym ciekawiej dla Turków... nam bokiem wychodzi drama a oni się lubują.... co poradzisz ;)
Cieszę się, że rating drgnął ;)
Właśnie Yogi powinien teraz rozgrywać to na zimno..... żeby napsuć krwi i Deniz i Irem i wszystkim wokoło ;)
Ajjjj krwiożercza bestia ze mnie wyłazi ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

Racja... Turki to mistrzowie dramy... w tym nikt ich nie przebije :D mi to nie przeszkadza, ale czasem przesadzają.
Z kolei ta oryginalna wersja była lukrowana i sielankowa... z ciekawości obejrzałam wszystkie 16 odcinków ale jestem na nie... koreańskie seriale nie są dla mnie... faceci niemrawi, niezbyt przystojni i wszystko takie za spokojne było... ja jednak wolę tą gorącą krew i ciacha tureckie ;)))

świetny avatar ;)))) oczywiście sześciopak na pierwszym planie, czad ;))))

ocenił(a) serial na 8

Oj tak Turki to im większa drama tym lepiej... masakra jakaś.
Ja w ogóle nie oglądam koreańskich seriali...bo oni dopiero są sztuczni....

Wiesz zima idzie postanowiłam sprawić, żeby Wam krew szybciej krążyła ;) od razu cieplej się robi jak widzisz taki kaloryfer ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

dokładnie tak... sztuczni jak cholera... do tego ten koszmarny język... obejrzałam wszystkie odcinki a i tak nie mam pojęcia jak mieli na imie proci... masakra haha :D

haha, jesteś kochana, dbasz o poprawne krążenie naszej krwi, jak miło :D ciałko super, ale dobrze, że twarzy wyraźnie nie widać haha... ooo, i wzrost widzę, że ma fajniutki ;))))

ocenił(a) serial na 8

zgadza się język nie do przejścia ;)

ja nawet nie próbuję oglądać po koreańsku ;)

No co trzeba termofory Wam zapodawać, bo co chwilę któraś chora ;)
No tak twarzy z daleka nie widać hahahha;)
Oj tak on jest wysoki, spokojnie przy naszym wzroście możemy szpilki założyć i będziemy niższe od niego ;)

Gina112 a wiesz, że Sezon na miłość też jest oparty na koreańskim serialu? :D:D
obejrzałam 5 odcinków i dałam sobie spokój.
Nudne, a faceci rzeczywiście byle jacy

użytkownik usunięty
Vanessa100

co Ty mówisz? pojęcia nie miałam :D
jak widać Koreańczycy mają czasem fajne pomysły na fabułę... tylko gorzej z ich realizacją... za to turcy mają talent to seriali i do tego super czarujących aktorów :D
a powiedz mi, czy dużo skopiowali z oryginały czy tylko się delikatnie zainspirowali?
bo w moim SS turcy skopiowali wiernie pierwsze 5 odcinków a potem odlecieli w zupełnie w inną stronę :D

Koreańska wersja Sezonu na miłość miała 20 godzinnych odcinków :D
Nazywa się "A gentleman's dignity" ("Godność dżentelmenów")
Obejrzałam 5 odcinków i na tej podstawie zdam Ci relację ;)

W Godności dżentelmenów panowie (czyli Ayaz, Mete, Emre, Ilker) mają ………………….. 40 lat ;))Tak hahaha :D Znają się od liceum.
Panowie zawody mają takie same jak w KM, z wyjątkiem Emrego, bo on jest prawnikiem. Jest wdowcem, a koreańska Burcu ma zaledwie………… 20 lat ;) A mimo tego zakochuje się w dużo starszym Emre. Burcu była kiedyś uczennicą Oyku.

Koreański Ayaz to też kobieciarz. Jest według mnie beznadziejny ;(( Dziwię się, że ma takie branie u kobiet. To gbur do kobiet, lodowaty, odpychający arogant. Na dodatek często wygłasza jakieś pseudofilozoficzne teksty, które mnie denerwowały. A do Oyku uśmiecha się naprawdę bardzo rzadko. Turecki Ayaz jest inny, z jego arogancji bił urok, blask i seksapil.
Koreańska Oyku to nauczycielka etyki w szkole średniej. Jej uczennicą była Burcu. Oyku jako nauczycielka dobrze sobie radzi, natomiast marnie jej się wiedzie w życiu uczuciowym. Nie wiem, ile ma lat, ale chyba jest po 30-tce, w każdym razie jest starsza niż turecka.
Ta aktorka mizernie gra. Ozge Gurel nawet jak grała kapryszącą, denerwującą, czy przerażoną, panikującą, to robiła to przekonująco, nieźle aktorsko, a koreańska Oyku podskakuje jak walnięta, krzyczy, piszczy, jej aktorstwo jest marne.

Pierwsze spotkanie OyAz - Oyku przechodziła w mieście koło Ayaza, a jego torba zahaczyła o jej sukienkę i jej wełniana sukienka rozpruła się na ulicy. Ona tak szła nieświadomie dalej, a sukienka dalej się rwała, aż w końcu oderwał się ładny kawałek sukienki :D:D
Ona w końcu zauważyła, speszyła się, dramatyzowała, panikowała, a on kupił kawałek obrusa i przewiązał ją nim na biodrach, żeby ją zakryć.

Turecki Ayaz został pobity przez uczniów Oyku. Aby zgodzić się na ugodę, też kazał jej przyjść do swego biura (ale nie w koszulkę w pepitkę, ale……………. z różą w ustach :D)
Oyku tutaj też kocha się w Mete, który jest z Seymą. Koreańska Seyma jest golfistką, współlokatorką Oyku. I też jest ruda :D:D

Koreański babiarz Ilker – jest bardzo niewierny swojej starszej i mega bogatej żonie, ich małżeństwo to właściwie fikcja. Ona wie o jego zdradach, ale jak go przyłapuje na krętactwach, to on kłamie, a ona niby mu wybacza.
Sibel jest m.in. właścicielką wielkiego budynku w mieście, w którym mieszczą się firmy architektów Ayaza&Metego oraz prawnika Emrego. Więc i oni czują przed nią respekt.
W 5 odcinku przyjeżdża z Japonii tajemniczy chłopak Collin Black, w poszukiwaniu swojego ojca i podejrzewa, że jest nim któryś z czwórki przyjaciół (wydaje mi się, że pewnie Ilker będzie tym ojcem hahahaa. Choć może Ayaz ??)

Generalnie Turcy zaczerpnęli ogólny zarys, a całość dostosowali do własnych realiów.
Jest kilka podobieństw między serialami, ale to nie są w żadnym wypadku wierne kopie, to nie są „skserowane seriale”. KM jest dłuższe, różne rzeczy pozmieniali, wymyślili/dodali też masę swoich wątków.
Koreańska wersja jest wg mnie nudna, z wyjątkiem może paru momentów, które mnie rozbawiły. Była wielkim hitem w Korei (dziwię się bardzo).
Na końcu wyemitowano odcinek specjalny (wywiady z aktorami i resztą ekipy, zdradzające kulisy kręcenie serialu). Szkoda, że i na końcu KM nie zrobili takiego odcinka specjalnego :D

Profil tego koreańskiego serialu na filmwebie
http://www.filmweb.pl/serial/Sin-sa-eui+Poom-gyeok-2012-640609

Artykuł porównujący KM i koreański odpowiednik (ogólne porównanie fabuły oraz porównanie zdjęć aktorów z obu produkcji)
http://sezonnamilosc.blogspot.com/2016/01/sezon-na-dzentelmenow.html

OyAz pod ścianą w łazience 2 odcinek, oraz ich koreańscy odpowiednicy w tej samej scenie
http://1.bp.blogspot.com/-DW6eMnrTt-c/VAy3xeYn0gI/AAAAAAAAKTw/l8ddotCQl00/s1600/ A%2BGentleman's%2BDignity%2Bvs%2Bkiraz%2Bmevsimi.png

Krótki fragmencik Godności dżentelmenów na yt, z odcinka 6. Koreańscy OyAz chowają się w łazience przed Mete (ten koreański Mete przypomina mi z twarzy Ryśka z Klanu hahahaa)
https://www.youtube.com/watch?v=ifw5rxg5KzY

użytkownik usunięty
Vanessa100

wow, dziękuję, jak mi to ładnie wszystko opisałaś ;)))
zabrzmiało nawet ciekawie, ale to zasługa Twojego lekkiego pióra, jak przewinęłam sobie ten pierwszy odcinek na youtube to okazało się to wszystko bardzo marne... a panowie to w ogóle nie wyglądają... gdzie oni a gdzie tureckie ciacha... Ayaz jest koszmarny... hahaha ;ddd
już to koreańskie kocha, nie kocha było lepsze w porównaniu z tym...

To prawda, bardzo bardzo słabe te koreańskie "ciacha" :D
gdzie im tam do tureckich, niebo a ziemia....................

W 4 odcinku koreańskiej wersji była niezła akcja Cieszę się, że w Sezonie z niej zrezygnowali, uff......................
Koreański Ilker ciągle zdejmuje obrączkę, by udawać wolnego i bajerować laski (jest dużo gorszym babiarzem niż turecki Ilker, sypia z różnymi). Zdejmuje i potem zapomina, gdzie ją zostawił I zdarzyło się, że znalazł ją koreańska Sibel.
Za karę podczas obiadu wrzuciła mu tą obrączkę do miski z ryżem. A koreański Ilker tą obrączkę połknął, żeby udowodnić żonie, że naprawdę ja kocha
A potem koreańscy Ayaz, Mete, Emre dali mu tubki ze środkami przeczyszczającymi, nałykał się tych środków przeczyszczających i obrączkę wys..........rał i tadam obrączka odzyskana (...)

hahahahahahaah Ale Koreańce wymyślili :D

W następnej scenie Ilker wychodzi z łazienki i mówi zadowolony "znalazłem obrączkę" :D
a oni mówią"ale smród" XD
a potem zaczęli się wygłupiać i ganiać po pokoju jak chłopaki w podstawówce :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahahaha
no proszę...
jak widać Koreańczycy też mają w głowie nie po kolei... żeby takie coś wpaść... bleeee :DDDDD
to dla przykładu zabawne momenty z koreańskiego SS.
https://www.youtube.com/watch?v=IbQzHtkTNLk
ten z jaśniejszymi włosami w pierwszej scenie to koreański Yigit... co za pasztet... gdzie mu to mojego Yigita :P

a ile odcinków ma koreańskie SS? :))

o jeju, ten koreański yigit wygląda jak małolat albo jak dziewczyna :D
koreańscy amanci to tragedia ........................

użytkownik usunięty
Vanessa100

16 odcinków, przy czym jeden trwa godzinę... więc w miarę szybko się to ogląda ;ddd

dokładnie... jak dziewczyna hahaha
biedne te koreanki... to do kogo tam wzdychać jak w tv takie miernoty ;ppp

jeden odcinek koreańskiego KM też trwa godzinę :D

a gdzie oglądałaś? bo ja na drama. online. pl (zrobiłam spację, żeby mi fw przepuścił)

Koreankom chyba się ci amanci podobają :D:D wiadomo, taka rasa ludzi, oni inaczej na to patrzą, mają inny kanon urody

użytkownik usunięty
Vanessa100

wiesz nie pamiętam nazwy strony, ktoś na telefora wstawił link i tak trafiłam na ten koreański serial ;ddd

zgadzam się z Wami, że koreańskie imiona są okropne :D
ja zapamiętałam tylko imię Seymy, czyli Se Ra ;)
bo od spożywczego sera i łatwo zapamiętać hahahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ulalallaa się Doghan obłapiał z Włoszkami.....no jak to mówią każda potwora znajdzie swego amatora.... widać coś w tym jest ;)

ocenił(a) serial na 8

Relation for rolnik szuking żona :D
Zbyniu jednak podziękował Irence, Łucja nawet się nie pojawiła, a Bogusia teraz ma nadzieje że może coś z tego będzie.
Zbyniu sam stwierdził że chyba źle wybrał bo zależy mu na ślubie kościelnym.
No ale cóż może jakąś znajdzie w końcu na widok kobiet oblizuje usta i zaciera ręce może któraś na to poleci :D

Świętojebliwy Szymuś jednak został sam. Wszystkie dziewczyny się pojawiły, ale nic z tego nie wynikło. Może znajdzie taką popętaną jak on :D

U Monisi pojawił się gościu, który nie przeszedł u niej szybkich randek i nie pojawił się u niej na gospodarstwie. Również podziękowała Tomkowi.
Ale znalazła kogoś kto ją zainteresował i teraz to się rozwija. Faceta z listów które dostała, ale na początku nawet na list nie zareagowała mimo, że wcześniej razem z prowadzącą go czytała.

Hym Łukaszek, rozwalił sobie palec środkowy hehe, Patrycja która wygląda jak na wiecznym chaju znów się popłakała, Ania przyjęła to wszystko na spokojnie, jednak ta ostatnia imienia jej nie pamiętam powiedziała, że nie chciałaby znów wziąć udziału w programie bo Łukaszek zagrał z jej uczuciami.

No i Mareczek kobitki go przycisnęły i w końcu powiedział, że nie znalazł w żadnej z nich kobiety którą by chciał, stwierdził to już na etapie skręcania mebli. Ale teraz spotyka się z Olą i niby wszystko jest na dobrej drodze. Czyli nie każdej przeszkadzają Muchy :D

No i niespodzianka Kasia od świętojebliwego Szymusia zaręczyła się z Dawidem od Monisi.

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Hejka ;)
Dzięki za relację.... czyli wynika, że parą jak na razie zostali Ci co ich rolnicy i rolniczka odrzucili.. hahahaha a to ciekawe;)

Margoargo

właśnie, odrzuceni zostali parą hahahahha
ona jest ładna, a on nie za bardzo, jeszcze do kompletu ma bardzo odstające uszy :D:D
ale jak się kochają i są szczęśliwi razem, to przecież najważniejsze :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hello ;)
Pożyjemy zobaczymy.... po kilku miesiącach klapki opadają i wtedy się zaczyna prawdziwe życie ;)

Margoargo

ahahahha to też prawda :D
po ślubie zamyka się serce, a otwierają się oczy :D

ale może akurat im się uda :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha no coś w ten deseń.... jako to mówią miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok ;)

Oby im się udało, miło się czyta, że są szczęśliwi ludzie.... hahhaha ja jak niestatystyczny Polak zamiast psioczyć na ich szczęście to się cieszę ;)

Gosilek

Gosilek dzięki za relację rolnikową :D

"Marek ale teraz spotyka się z Olą i niby wszystko jest na dobrej drodze. Czyli nie każdej przeszkadzają Muchy :D"
hahahhhaah genialna puenta Gosilek :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak jakoś mi się nasunęło, bo wiecznie był poruszany temat tych much :D
Ale dobrze, że już się skończyło bo ten sezon był jakiś nudnawy, no może po za stukniętym Zbyszkiem.

ocenił(a) serial na 8

Dzień Dobry ;)
U mnie dziś słonecznie i miejmy nadzieję, że taka pogoda wytrzyma ;)

Udanego dnia Wam życzę ;)

Do miłego zaś ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemanko.

U mnie też dziś piękna pogoda.
Wiosna po prostu.

Margus piękny Awatar :))Czy to prot z No 309?

Życzę miłego dnia :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello;)
Tak jest to jest turecki kapitan ameryka czyli Onur z No 309 - Furkan Palali;)
A zapodałam Wam jego kaloryfer ;) powspominajmy lato ;)

Margoargo

super avek, jesień, za chwilę zima, a tu taki miły wakacyjny obrazek :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha no właśnie ;) mimo dzisiejszego słońca, za niedługo już będzie ciemno, więc cieszmy oczy fajnie umięśnionym facetem ;)

Margoargo

witajcie :D ja do komplety, bo u mnie tez dziś ładna pogoda :D

Gosilek zdała relację, teraz dodam swoją relację z Rolnika :D

No proszę, więc napalonemu staremu Zbyszkowi i ładnej Irence nie wyszło ;((((
A Bogusia wczoraj jak się ładnie ubrała :D całkiem całkiem wyglądała, a nie tak jak w programie, gdzie łaziła w dresie i wyglądała jak Kopciuszek :D
Nawet Zbyszek był pod wrażeniem i jest chętny na spróbowanie z nią.
Bogusia też jest bardzo chętna, a przecież po odrzuceniu przez niego stwierdziła, że w razie czego jakby mu nie wyszło z Irenką, to ona -Bogusia nie będzie dla niego nagrodą pocieszenia i nie będzie się z nim spotykać.
A teraz całkowicie zmieniła zdanie hahahahha :D

Patrycja się znowu pobeczała :D:D::D
Na koniec programu jak wszyscy się zebrali i oglądali fragmenty filmu, to Łukasz się rozpłakał hahahaha (już raz płakał - gdy wybrał Patrycję) Jakiś miękki gościu :D:D
Może i by pasował do beczącej Patrycji :D Razem by sobie beczeli :D

Do Moniki przyjechał ten przystojny samotny ojciec, którego odrzuciła wcześniej i nie zaprosiła na gospodarstwo :D
Możliwe, że chyba przeraziła się, że ma dziecko.
A on całkiem całkiem jest :D od razu mi się spodobał, jak go w pierwszych odcinkach pokazali :D

......................A teraz filmik z moim lubym Serkanem :)) On i Hande Dogandemir byli w sierpniu czy wrześniu na weselu kogoś tam i oto filmik :D hahhhah genialne video, oglądałam kilka razy :D
https://twitter.com/SerkanFans/status/800452974388580352 - Hande jest w czarnej sukience i z kokiem, cały czas w filmiku widać ją koło Serkana :D
- 0:03 Serkan jak wywija paluszkami :D (obok z lewej Hande :D)
- 0:17 Serkan tańczy z panną młodą
- 0:20 hohoho Serkan ciągnie alkohol hahahahha
- 0:28 - to mi wygląda jak egipski malunek - osoba z profilu i rozłożone ręce hahahah https://thumbs.dreamstime.com/z/woman-ancient-egyptian-dress-profile-view-hierog lyphic-pose-pyramids-desert-55978279.jpg
- 0:30 Serkan poprawia sobie włosy :D:D

miłego dnia :D