Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD
Trzaskacie tymi elabusiami o rolniku.... a ponoć trwają castingi do czwartek edycji....
Vanessa piszesz się....wiem, że nie , nie ma tureckich ciach szkoda sobie głowę zawracać ;)
hahahha ale zrobiłaś analizę filmiku hahaha;)
nie mogę Serkan nawet do rytmu tańczy hahahhaa;)
lepiej zrobimy nasza wersję rolnika, będą tureckie ciacha, gigantyczna oglądalność i forsa dla nas :D
tylko czy oni się zgodzą wystąpić ????
widzisz jak serkan się podszkolił tanecznie haha :D
specjalnie do HA pobierali nauki z Hande w jakiejś szkole tańca, a potem w HA tańczyli razem wiele razy no i są efekty :D Serkan jest doedukowany w tańcu :D
oj dokładnie turecka wersja lepsza, tylko musiałybyśmy seriale z naszymi ciachami sabotować wtedy nie mieli by wyjścia i musieli by przylecieć do Polski hahahhaha odpowiednia gaża i są ;)
w zasadzie Serkan obecnie bez roli w serialu, Berk to samo, Engin coś chyba kręci, Baris też ale kiralik chyba będzie do stycznia, Burak z nim będzie problem, bo dalej gra w KS....
No patrz tańczy do rytmu, tyle się utańczył z hande w HA... a i tak w naszych myślach pozostanie tylko magiczny taniec z 5 odcinka KM ;)
hello :D
u mnie tez była dziś świetna pogoda... po prostu idealna, jak dla mnie mogłoby tak być jeszcze cały grudzień ;)))
ja też podzielę się przemyśleniami na temat rolnika... choć nie będą one pozytywne :DDDD
jak dla edycja była najsłabszą ze wszystkich... nie udało się stworzyć żadnej pary, co więcej większość rozstała się w nieprzyjemnej atmosferze i nie chciała nawet na siebie patrzeć... to tylko pokazuje, że szukanie miłości w tv to kompletna głupota :P
najwięcej zarzutów mam jednak do rolników, panowie okazali się mięczakami bez jaj... charakteru i czegokolwiek... nie mieli nawet odwagi by powiedzieć kobiecie prawdy twarz... babeczki musiały przejmować inicjatywę... takie duże niezdecydowane z nich dzieci... wymoczki... ręce opadają, co to się dzieje z facetami buhaha.
Co do tej niespodziewanej pary... jestem pozytywnie zaskoczona... mam nadzieję, że im się ułoży... choć na pierwszy rzut oka nie pasują do siebie :D Ona duża silna kobieta a on taki drobny, nieśmiały chłopak...ale niech im się wiedze, sympatyczni są ;))))
Merhaba :D
U mnie też dziś słoneczko świeci :D
Ale niestety wstałam z bólem głowy i nic mi się nie chce.
Miłego dnia Wam :)
Do potem :)
Cieszę się, że wszędzie rządzi słońce ;)
Wieź tabletki na ból głowy.... bo to nic innego tylko migrena.... znam ten ból :(
A rozumiem, ja mam za silne bóle głowy, żeby nie brać tabletek ;)))
Piękny avatar ;) znudził Ci się Baris;) Widzę, że Cagatay Ulusoy rządzi ;)
Wygląda na tym zdjęciu jak ojciec chrzestny ;)
Sarp z Icerde boski on jest :)
Oglądnęłam właśnie 9 odcinek Icerde :)
Świetny, a chyba szybko będzie Kiralik w tym tygodniu bo już jest w trakcie dodawania napisów :)
Tak, zgadzam się :) Ja jeszcze nie oglądnęłam odcinka z napisami pl, ale mam nadzieję, że jutro obejrzę. I może znajdę czas na obejrzenie 10 odcinka po turecku.
9 odcinek super, ale czytałam trochę relacji z 10, Sarp BOSS Mafii way way way :D
Mi się 9 odcinek bardzo podobał mimo, że niewiele zrozumiałam, ale jak oglądnę z napisami to pewnie jeszcze bardziej mi się spodoba. 10 odcinek też się ciekawie zapowiada.
fajny... taki męski... mój typ zdecydowanie ;))))
ooo, to fani kiralika się na pewno ucieszą, ja niestety do nich nie należę haha :DDD
Męski , męski fajniutki ;)
Co do kiralika no, no się im spieszy spoko ja mam do obejrzenia jeszcze 7 odcinków zanim 61 obejrzę hahahha jakie ja mam tyły w kiraliku niebywałe ;)
A ja mam zamiar oglądać icerde jak tylko obejrze KPA... ten serial ma pierwszeństwo po czeka i czeka aż się zbiorę w sobie ;)
Szczerze polecam :D
Nie masz się co śpieszyć im więcej odcinków przetłumaczonych tym lepiej się ogląda nie trzeba czekać z tygodnia na tydzień, chociaż icerde ma mieć coś powyżej 30 odcinków mimo że Ratingi mają świetne, no ale lepiej nie spieprzyć dobrego filmu tylko zakończyć go w dobrym momencie :D
A podobno Meral będzie tłumaczony ale nie chce herezji głosić :D
Siemanko.
Przybywam do Was z nowym quizem :))
http://samequizy.pl/czy-uda-ci-sie-rozpoznac-tureckie-gwiazdy-z-seriali/
Ja aktorów znałam wszystkich,wśród aktorek pomyliłam się w jednej.
Miałam Fatme na końcu :)))
Ja na końcu miałam Mahidevran z Ws hahahha nie pamiętam jak się nazywa hahahha;)
No to jeszcze 2 quizy z GF :))
http://samequizy.pl/grzech-fatmagul-co-wolisz/
http://samequizy.pl/jak-dobrze-znasz-postacie-z-grzechu-fatmagul/
ojjj, mi średnio poszło :D
jakoś tak wyszło, że tylko panów mniej więcej kojarzę po nazwisku, hmm ciekawe czemu... haha :DDD
Nad zdjęciami pojawiają się imiona i nazwiska aktorów/aktorek, a Twoim zadaniem jest kliknięcie na odpowiednim zdjęciu, gdy będzie poprawne pojawi się zielony "ptaszek", a gdy nie czerwony "krzyżyk". Odgadnięci aktorzy/aktorki zostaną "wygaszeni".
słoneczko, dalej nie kumam jak jest z tym quizem :D:D
jak nacisnę źle, to pojawi się czerwony krzyżyk i co wtedy ??
a jak nacisnę dobrze, to pojawi się na zielono i co dalej?? bo nacisnęłam dobrze, pojawiły się gwiazdki, ale nic mi się dalej nie przesuwa ;((
Kochana.
Masz imię i nazwisko aktora/ki.
Naciskasz na zdjęcie danej aktorki lub aktora. Jeśli odgadniesz dobrze,to będzie zielony " ptaszek ".Jeśli źle czerwony "X". Masz 3 próby.
Jeśli pomylisz się 3 razy komputer sam wskaże daną osobę.Dopiero potem wskoczy Ci inna osoba.
Spróbuj tak :)))
Witajcie ;)
dziś kolejny cieplutki dzień za nami... cudowna ta pogoda... tylko ból głowy coś mnie dopadł ;(
widzę tu spokojnie, a więc miłej końcówki dnia ;)))
Hello, trup powraca :D
Trup przejrzał internety i wiecie co, podobno jest nowe promo naszego ulubionego serialu :D I nie uwierzycie, będzie drama :D I omusia chcą jak to zwykle bywa w jakaś chorobę wpakować :D
Hello
Zdycham, normalnie zdycham :D Mam wrażenie,że płuca wypluje już za chwilę
Biedaczko.
Masz kaszel?
Ja też.
Brzuch mnie boli od tego niemiłosiernie. Również mam wrażenie ,że płuca wypluję.
Dziś byłam u lekarza i przepisał mi antybiotyk.
Mam nadzieję ,ze pomoże.
Byłaś u lekarza ja nie... nie mam czasu nawet co by iść do niego... za dużo na głowie za mało czasu... to jest chore normalnie, chore... ale cóż mogę poradzić
Hej, ja nie wiem, czy tam jeszcze coś ciekawego zostało :D Ewentualnie internety mogą kłamać... Choć jeśli w tym odcinku mają biegać po markecie i kupować warzywka :P A później ma być coś i tu internety mają zagwozdkę,czy Omuś będzie miał wypadek na końcu odcinka, czy gdzieś w środku... I czemu mu coś z rąk poleci
aż z ciekawości obejrzałam fragman :D
https://www.youtube.com/watch?v=AK7ewwkmW64
mam kilka teorii, co stało się Umusiowi :D