Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD
do nich to wszystko dochodzi z opóźnieniem... teraz selfie... ciekawe co kolejne... snapy pewnie kręcić będą ;ddd
a potem będą nas oglądać w necie jako jajcarski filmik :D
i ludzie będą komentować hahaha :D
wątpliwa sława :D
chyba nie o taką sławę nam chodziło :D
po czymś takim to stare panny jak nic :DDDD
hahahahhahaahah :D
ja i MArgoargo ustaliłyśmy obsadę naszego filmu o Troi :D
Helena - Vanessa100 ;))
Parys - Serkan Cayoglu
Hektor - Burak Ozcivit
Andromacha (żona Hektora) - Margoargo ;)
Achilles - Kivanc Tatlitug (też niebieskooki blondyn jak Achilles Brad Pitt w Troi :D zresztą Kivanc zwany jest tureckim Bradem Pittem :D)
Odyseusz - Berk Hakman
no pięknie to sobie wymyśliłyście :DDD
obsada super... budżet chyba tego nie wytrzyma :D ewentualnie wszystkie sceny będą kręcone w greenboxie haha :D
brakuje mi tylko mojego prota z SS ;( może niech chociaż coś zaśpiewa do ścieżki dźwiękowej, proszę :DDDDDD
spoko, prot z SS może zaśpiewać :D
A Ty możesz tu zagrać Penelopę (zonę Odyseusza), która żegna się z mężem przed jego wyprawą na wojnę trojańską i może to być bardzo namiętne pożegnanie :D
pasuje ? ;)
zabrakło miejsca dla twego yigita oraz dla Engina :D
ale to nic, weźmiemy ich do następnego antycznego filmu :D:D
no to extra :DDDD
hahahaha, pasuję, nawet nie marzyłam o takiej roli... co za wyróżnienie... jeszcze z takim Odyseuszem przy boku... zaszczyt przeogromny hahah
trudno, nic się nie dzieje :D niech się mój Yigit nie przemęcza... co do Engina, ojjj słoneczko Ci nie wybaczy :D
........ żeby tylko pięknooki i seksowny jak diabli Berk znowu nie ukradł show Serkanowi (Parysowi) hahahhahha :D
no sorry, nie ma tu miejsca dla Engina :D:D
hahah, nie zdziwiłabym się... :D
moje drogie, ja już lecę spać... jutro od 8 do 19 na uczelni ;((
Dobranoc Wam ;)))
słodkich snów :)))))))
Oj Siostra Słoneczko znów nas zabije za ilość komentarzy hahahaha;) coś ostatnio nie mamy umiaru ;)
Witajcie.
Własnie Was ogarnełam.
Cieszę się ,ze tak dużo piszecie,bo dzięki Wam miło zaczynam dzień :))))))
hahahha właśnie jak znowu się okaże, że Serkan to aktor jednej roli ;) Ayaza ;)
jeszcze będzie tak, że Helena będzie się napalać na Odysa bardziej niż na PArysa hahahhaha :D
gapię się maślanymi oczami na Odysa, a PArys do mnie :Helena co to ma być ???? "
- oj , patrzę tylko :D
a Parys.....no właśnie widzę ten twój wzrok..... normalnie rozbierasz go oczami.....
hahahhaha to będzie zupełnie nowa zmodyfikowana opowieść trojańska :D
że helena z wzajemnością zakochała się w Odyseuszu :D:D:D:D
ale się narobiło :D:D
hahaha i żona Odyseusza... umrze ze zgryzoty....oj Gina nie nagra się w tym filmie....
a kontynuując dialog...
TY do Parysa.... cóż chciałabym go normalnie rozbierać...ale zostały mi tylko oczy....
eeeee Gina przyjedzie i będzie mnie szukać "gdzie ta zdzira Helena??? " :D
znajdzie mnie i weźmiemy się za łby :D:D:::D
film będzie wzbogacony - nie tylko walki herosów, ale i bab hahahaa
do parysa dalej - ............. a propos oczu, to jakie piękne on ma oczy :D
hahaha czyli damski boks tez przewidziałaś ..... hahahahhahaa leżę nie wstaję ;)
a Parys a co on takiego ma w tych oczach... a Ty .... lepiej, żebyś nie wiedział ;)
Parys przyłapał mnie z Odysem in flagranti :D i krzyczy na mnie "straciłem dla ciebie głowę, porwałem cię i przez ciebie wywołałem wielka wojnę!!!!! wszystko dla ciebie!!! A ty tak mi się odpłacasz?????"
A ja - kochany, dla mnie większość mężczyzn traci głowę :D
nie na darmo jestem heleną trojańską :D
a porywać mnie i wywoływać wojny ci nie kazałam :D sam chciałeś :D:D:D
ahhahahaha a parys.... skoro przyprawiłaś mi rogi..... żegnam ozięble.... i odpływa.... a wkurzona Gina biegnie za nim... i krzyczy.... stój parys zabierz mnie... ze sobą.... bo ich pozabijam... a nie warto....
ahahahahaaha ja z Odysem, a Gina z Parysem :D
.............kuźwa to się antyczna Moda na sukces zrobiła :D
to pasuje w sam raz do pokręconej mitologii greckiej :D:D
Gina - ach Parysie, nie spodziewałabym się, że będziemy razem :D Jak to dziwnie bogowie piszą losy ludzkie :D
jak oglądałam Cię w HA, to w ogóle mnie nie ruszałeś, wręcz nie znosiłam cię :D
Parys zdziwiony - w jakim HA ??? :D
hahahaha Vanessa you my hero ;) hahaha leżę... nie mogę się podnieść...
A Gina... a niech to jasny szlag trafi... ładne opakowanie w w środku trociny....... Yigit gdzie jesteś właź na plan.... bo nie zdzierżę ;)
biegnie yigit z gołą klatą :D A Gina biegnie do niego i padają sobie w ramiona :D
Gina - kim jesteś? :D nie wiem, ale wiem że jesteś cudowny :D
Yigit - wyrocznia delficka wskazała mi drogę do ciebie i przepowiedziała, że jesteś kobietą mojego życia :D
A Parys stoi w oddali "i znowu mnie kobieta zrobiła w wała :D"
jest jak ten gość w niebieskiej bluzie :D
http://bebzol.com/thumbs/?i=upload//01/brzeziu/0000/samotnosc/1.jpg&nw=580
hhahahhhahahha rozwalasz mnie dziś ;)
a parys.... kuźwa i znowu moje życie.. będzie przypominało garnek świeżego kisielu.... będzie czekało kiedy wystygnie ;)
Parys wyruszył w podróż i spotkał nimfę Oykudriadę (w tej roli Ozge Gurel)
Zakochali się w sobie i byli razem :D tym razem Parysowi wreszcie się poszczęściło :D
Oykudriada miała siostrę - boginkę Słoneczko :D
Pewnego dnia młodzieniec Engin (znalazła się rola dla Engina :D) uratował Słoneczko przed handlarzami niewolnic :D
powiedział, że to jego narzeczona i zostawili ją w spokoju :D
ona mu potem podziękowała, zaczęli ze sobą rozmawiać i zakochali się w sobie i pobrali :D
koniec :D:D
uciekam spać :D
dobranoc :D
Oykudriada - rozwala mnie to imię, które wymyśliłam :D:D::D
PS. Mam uzupełnienie do historii Parysa - Parys z czasem zmienił imię na Ayazon. Jednak ponieważ wszyscy mylili to imię z "Jazon" (tym od złotego runa i argonautów :D - Jazon i argonauci), więc skrócił imię do samego "Ayaz" ;)
I Serkan był tym, co wychodzi mu najlepiej - Ayazem ;)
"Oykudriada miała siostrę - boginkę Słoneczko :D
Pewnego dnia młodzieniec Engin (znalazła się rola dla Engina :D) uratował Słoneczko przed handlarzami niewolnic :D
powiedział, że to jego narzeczona i zostawili ją w spokoju :D
ona mu potem podziękowała, zaczęli ze sobą rozmawiać i zakochali się w sobie i pobrali :D"
Kochana dziękuję Ci za tą wspaniałą rolę życia :))))
Ciekawe tylko co na to mój mąż ha ha ha
( dobrze ,ze on tego nie czyta )
My w Polskim " Mam talent " wejdziemy na scenę i powiemy.
- Witajcie jesteśmy siostry z filmwebu.
No to Augustin wstanie i naciśnie złoty przycisk :))))
i jeszcze Augustin z zachwytem spyta " ach to wy jesteście tymi słynnymi siostrami z filmwebu ??? jam niegodny waszych rąk całować"
:D:D
Siemka.
No to jeszcze ja do kompletu.
Też nie umie jeździć na łyżwach, rolkach i tym podobne.
Tylko na rowerze potrafię :)))
Hejo :) Ja też nie umiem jeździć ani na łyżwach ( w życiu nie jeździłam) ani na rolkach, ale bardzo chciałabym i w przyszłym roku sb kupię i zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)
Merhaba ;)
Witam Was zimowo ;) Halniak jednak nie stopił jeszcze całego śniegu ;)
Życzę Wam udanego dnia :)
Do miłego zaś :)
Siemaneczko.
U mnie dziś pogoda do d.. y.
Pada deszcz ze śniegiem , jest zimno i wilgotno.
Najchętniej weszłabym pod kołdrę i nie wychodziła z łóżka .
Życzę miłego dnia :))))
Kochane zobaczcie jaki dzień dziś jest obchodzony ha ha
http://mypozytywni.pl/obrazek/11766
ahahahhahhaa
jedną z ksywek Margoargo jest wiedźma :D
patrzę na ten obrazek i wyobraziłam sobie Margo w tym stroju i z dynią hahhahaha :D kot się uwiesił na miotle :D:D