Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD
mi też, bo biegle angielskiego niestety nie umiem, a przydałoby się :D
najlepiej żeby uczył jakiś przystojny facet hahahha
O tak :)))
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14963309_1004961206279993_78840877 35641155528_n.jpg?oh=775774305885f9511d9cbfb2e3843f30&oe=58B9727D
Ma się ten dar ha ha
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15032701_1799808456975159_24393242 03039144945_n.jpg?oh=9e50b838cbe3ad694952914dec9a89ca&oe=58C63BF9
tak, to https://66.media.tumblr.com/d0368f96c522925f6df5762a4ad6e06f/tumblr_nytxr7XBgM1s 8cyxjo5_250.gif
oki, nie ma problemu :D
a dziękuję Ci bardzo :D:D
tak po prostu mnie zaciekawiło
defne ładną miała kreseczkę czarną eyelinerem na górnej powiece i ładna zieloną sukienkę, jej w ogóle jest ślicznie w zieleni :D
wg mogła się ubrać tak na ostatnią galę, bo jej mysi kolor mi się nie spodobał :D
Nie ma za co :) Te odcinki jeszcze oglądałam to coś tam jeszcze pamiętam haha W tym odcinku Omer się oświadczył Defne.
Tak, chyba każdemu rudemu ładnie jest w zielonym, ale mi się bardziej podobała ta granatowa suknia chyba z 3 odcinka.
Sukienka z gali ładna, kolor już nie bardzo, ale może Elcin się podobał.
w ankiecie na najpiękniejsza aktorkę sezonu co wam podawałam przodują Elcin i Ozge Gurel. Reszta w tyle.
Elcin ma kilka procent przewagi i chyba tak już zostanie
Od tylu lat chce się nauczyć dobrze angielskiego, ale jak zaczynam to nie kończę... Jakiś czas temu oglądam po cudzemu, świetna jest ta dziewczyna, która to wszystko tłumaczy. Nawet w marcu zaczęłam oglądać jakiś serial z napisami angielskimi, ale po tygodniu już mi się nie chciało.
Calkiem niezle, mozna powiedziec... jutro bede miec wystapienie "publiczne" i jestem przerazona tym
hej Wam :DDDDD
właśnie nadrobiłam posty, Vanessa Ciebie i Margo wena poniosła w nocy hahaha, leżę ze śmiechu i nie mogę się pozbierać... odjechaną rolę rozpisałyście mi... dzięki, że ostatecznie nie skończyłam z Parysem i po chyba bym tego nie zniosła :D
ale dziś zimno u mnie było... dramat... nie dla mnie taka pogoda :pp
cześć :D jutro masz wolne? :D
a jakoś naszła mnie wczoraj wena antyczna hahahaah :D
u mnie dziś tez zimno ;((((
tak, dobrze pamiętasz, jutro mam wolne :D
ale chyba idę na praktyki wiec nie do końca luźny dzień:D
wiesz jakie jaja na moje uczelni... nie dość, że zimno to jeszcze założyli blokady na pokrętła od grzejników... studentom zimno a podkręcić nie można, ustawione jest na najniższym poziomie grzania... ja pierdziele...czy to jest normalne? :PPP
a wiesz, że niektórzy siedzą... śmiech na sali :PPP
ale oczywiście w pokojach pracowników uczelni temperatura na maxa... oszczędzają sobie naszym kosztem... ciekawe co następnie wymyślą heh.
trzymam kciuki za Ciebie :)))
nie stresuj się, publiczne wystąpienia wydają się tylko straszne a wcale nie są :D
Taa w koncu to tylko kilakanascie par oczu,ktorym musisz powiedziec o zmianach w fukncjonowaniu pracy...
psychologowie radzą żeby wtedy podczas przemówienia wyobrazić sobie słuchających nago i stres zniknie haha :D
ale Ty tak nie znosisz wystąpień? czy po prostu przed tymi konkretnymi ludźmi nie chcesz przemawiać?
To nie jest tak...ot, to takie pierwsze wystapienie po zmianie "chwilowej" stanowiska... i mimo wszystko troche sie stresuje,zeby nie palnac czegos...bo wszyscy sie znamy i w kontaktach jeden na jeden mysle calkiem niezle mi to wychodzi... wiecie musze sie przedstawic,powiedziec jakie zmiany nastepuja w zwiazku z ta zmiana oraz ustalenia tego co sie dalej wydarzy...czyli niby nic strasznego,ale stresik jest
ooooo, mam rozumieć, że awansowałaś? ;DDD
może to taki stresik, który podziała na Ciebie motywująco :D