PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD

Margoargo

hahahhah :D

jak tam angielski? zdobyłaś nową porcję wiedzy?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ano trochę ;) coś tam już więcej wiem;)

Margoargo

nie bądź taka skromna :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahahha a skromność mi się włączyła... i się przycisk nie chce wyłączyć ;) hahahha;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Widzę, że nie próżnowałyście jak mnie nie było...

zdjęcia z Serkanem te z zegarkami też mi się podobają...

no i pisałam, że chciałabym, żeby Serkan był czarnym charakterem i patrz na zdjęciu nawet nieźle wyszedł jako gangster...

Margoargo

no super wyszedł na tym zdjęciu jako gangster :D:D (hmmm..........tylko czy umiałby to jeszcze zagrać ? :D)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahhaa ale my się pastwimy nad tym Serkanem ;).....
villanką zrobimy Ozge i zaraz będzie wiedział jak grac ;)

Margoargo

po prostu mamy obawy co do gry Serkana po HA ;)
choć ja nadal mam nadzieję, że to była jednorazowa wpadka mojego lubego :D :D:D:D

tak, w parze z Ozge mógłby być super villanem, okrutnym i seksownym :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

My dobrze wiemy, że Serkan tylko z Ozge coś może zagrać... przy innych protkach... robi się z niego drzewo.... sztywne po całości a nie tylko gdzie nie gdzie ;)

Margoargo

ahahahaha jakby był gdzie ni egdzie sztywny to by mi nie przeszkadzało :D wprost przeciwnie :D chcuałabym żeby dali zbliżenie kamerą :D:::DD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha wiedziałam..... najazd kamery na wiadome miejsca ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

i znowu zostałyśmy my nocne gadaczki filmwebowe ;)

Margoargo

tak :D nocne kłapaczki a raczej stukaczki w klawiaturę komputera :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha co my mamy tych ksywek... nie idzie ogarnąć ;)

Margoargo

więcej niż więźniowe w kiciu hahhhha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie ;)))

Kuźwa właśnie padłam ze śmiechu hahahahha;) bo lukam w tle na dzisiejszy odcinek pokoju 309 hahahha i masz ci los... Onur i Lale będą wynajmować dom nerinam z kiralika hahhahaha leżę nie wstaję...tylko wystrój zmienili.... no nie wytrzymam z tymi turkami ;)

Margoargo

tam mają wypożyczalnię domów :D:D::D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ja kiedyś zrobię analizę który dom był w ilu serialach hahahhaha;) no padłam... po prostu....

Margoargo

o haaa kolejny punkt do twojej pracy doktoranckiej :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj tak normalnie profesurę zrobię przy tych turkach ;) hahahahha

zamierzam zacząć oglądać kiralik i pisać elabusie o tym co mi się nie podoba.... hahahahha;) dobry mam pomysł na analizę.... dlaczego odgrzewane kotlety prowadzą... do szybkich zakończeń drugich serii magicznych seriali.... na podstawie....KM, KA.... itd...

Margoargo

nie wiem czy dotrzymasz postanowień :D:D, bo miałaś pisać felietony z KA, temat założyłaś, napisałaś wprawdzie jeden elabuś długi, ale potem cisza hahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Spokojnie to tylko chwilowa awaria mojej weny stwórczej ;))) '
hahaha a poważnie napisałam, że zamierzam zacząć oglądać kiralik po 60 odcinku przetłumaczonym i pisać co mi się podoba albo nie.... a wiesz w związku z ratingami , może poczekam do końca II serii hahahha , może się okazać, że będzie jeszcze 5 odcinków.... i koniec i bomba ;) hahahha ależ jak złośliwa jestem.....

Skoro fani tureccy się wściekają na meric i jej odgrzewanie kotletów... to znaczy, że nie tylko my tak myślimy....
a wiesz jaki ubaw mieli dziennikarze tureccy, że Baris dostał nagrodę za rolę komediową.... hahahhaha

Margoargo

hahhahaha mówisz? stwierdzili że nagroda dla barisa za rolę komediową to .............istna komedia :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie... hahahha no wiesz za co oni dostali narody za role komediowe.... przecież kiralik już dawno przestał być komedią romantyczną..... przegadane wątki neriman i korisia przyprawiają o ból zębów.... a to co ostatnio zapodaje meric... to bardziej serial z pogranicza psychozy niż komedia w dodatku romantyczna...

Margoargo

tu gif z teleforum :D
Sinan pstryka selfie sobie i śpiącym DefoOm hahahha
http://files.tinypic.pl/i/00839/ah7ks2ycxoz5.gif

Vanessa100

Powiem Wam, że Sinan z brodą podoba mi się. Pasuje do niego. Ogólnie nie podobają mi się brodaci faceci, ale akurat jemu pasuje.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

widziałam tę scenę ;)
To właśnie Salih powinien dostać nagrodę za rolę komediową ;)

Margoargo

a kto to Salih? :d

Vanessa100

Sinan, tak nazywa się aktor Salih Bademci.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha widzę, że już Ci Jagoda wyjaśniła... kto to Salih ;)

Margoargo

Witaj Margoargo :) Jak tam po "kursie", długo się już uczysz?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Heja;) ja się uczę indywidualnie, jak mam czas. Tej nauki jest prawie rok.

Margoargo

Hej :) Indywidualnie, czyli ty i nauczyciel, czy jesteś samoukiem?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Hej ;) ja i nauczyciel...

Margoargo

I jak jest, stresujesz się coraz mniej? Dużo dają takie indywidualne lekcje, rozmawiacie tylko w tym języku, czy coś p polsku mówicie?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Spoko uczy mnie moja znajoma więc jest inaczej,
Mówimy po polsku tez, bo ja w zasadzie uczę się od podstaw. ale teraz już coraz więcej mówimy po angielsku.

Margoargo

Aaa to fajnie :) Ja się przymierzam do indywidualnej nauki angielskiego, ale jeszcze się nie zdecydowałam.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Jak dla mnie taka forma jest fajna, bo ze względu na moją pracę nie zawsze mogę być na zajęciach, a tak mi nie przepada.

Margoargo

Też uważam, że tak jest najlepiej.

Oglądam, jak to moja mama mówi "Jaworowicz" i jest tam Rutkowski i zobaczyłam jego fryzurę :D Co to jest???

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

hahaha to jest lotniskowiec - fryzura... na 8 stronie siostra Sloneczko zapodała teledysk gdzie Rutkowski występuje ;)

Margoargo

Widziałam i usłyszałam, ale całego nie dałam rady oglądnąć haha

Vanessa100

Ja tak samo nie miałam pojęcia, a teraz nawet potrafię czytać niektóre słowa. Aczkolwiek nie sądzę, że mój turecki kiedykolwiek będzie na takim samym poziomie jak hiszpański, czy nawet angielski.

jagodajulia

Ana Brenda Contreras pięknie tu wygląda :D
https://pbs.twimg.com/media/Cvyl-myUAAAUVcj.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cvvby5nWcAApBsV.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cvvby5mWcAAd6HE.jpg

a tu zjawiskowo :D https://pbs.twimg.com/media/CvzxV02XYAAesb8.jpg

Vanessa100

Tak, pięknie wygląda.
Ale powiem Ci w sekrecie, że od wyjścia prawdy na jaw nie przepadam za nią. I chyba się już to nie zmieni. Kiedyś ją lubiłam, miałeś jakieś tam zastrzeżenia do jej gry aktorskiej, ale od paru (może) więcej miesięcy nie mam ochoty jej w niczym oglądać...

jagodajulia

jakiej prawdy na jaw?
takiej że jest z ivanem Sanchezem? czy innej jakiejś ? :D:D

Vanessa100

Tak, tej...:/ Nie podejrzewałam, że będzie kochanka żonatego mężczyzny i rozbije rodzinę... I jeszcze odboje ukrywali swój "związek"...

jagodajulia

wiem że Ivan z żoną mieli się rozwodzić, długo byli w separacji, ale potem nagle wrócili do siebie, ale nie na długo, bo się okazało, że Ivan z Aną jest

Vanessa100

Nie to nie było tak. Ivan i Elia poznali się w 2005 roku na planie serialu hiszpańskiego Hospital central. W 2011 roku rozstali się, mieli już wtedy Olivię i Jimenę. Ivan grał za oceanem, ale z Elią utrzymywali dobre relacje. Po dwuletniej rozłące postanowili do siebie wrócić i 17 października 2014 wzięli cichy ślub w ratuszu miasteczka Pozuelo de Alarcon. A przesłuchania do Lo imperdonable zaczęły się koło 5 listopada 2014 roku. W związku z tym Ivan był z Aną po ślubie z Elią. Wszystkie plotki dementował, dopiero gdy dziennikarze zrobili mu foty na plaży z Aną to się przyznał...

jagodajulia

pomieszałam jeden szczegół, ale ogólnie to mnie więcej tak hahaah ::D:D
ech w show biznesie pełno takich sytuacji ;((

Vanessa100

Wiem, ale ja akurat takiego czegoś nie akceptuje, a jak tak zachowują się osoby, które lubię to jeszcze bardziej jestem rozczarowana.