OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
my myślałyśmy, że Aras będzie pokazywał pazurki do Haziran, a on od samego początku jest dla niej milusi, słodziusi i chyba już zakochany
Ciekawy zwiastun, tylko niech nie ubierają Ozge w jakieś chustki jak dla starej baby, bo to przecież młoda dziewucha jest :) Fatmę ubierają w chustki i mi to przeszkadza
dokładnie u Turków na wsiach daleko od Stambułu czy Ankary rządzi folklor i tego się trzymają ....
Cześć. Widzę,że już mnie obgadujecie; człowiek na chwile się wyłączy i od razu na niego wjeżdżają haha
Wchodze,patrze nie ma nikogo to se poszłam
Hejka ;)
ajjj tam my z dobroci serca ;)))) o Tobie gadamy ;))))
znasz nas przecież dobrze ;))) hahhaha pozytywne wariatki jesteśmy ;)
hahaha wiemy, wiemy ;)))
czy widziałaś ile już tutaj natrzaskałyśmy różnej maści wątków ;)
my tu prowadzimy pogaduchy o wszystkim tylko nie o kiraliku.... chociaż raz na którąś setkę komentarzy zdarzy się post o kiraliku hahahha;)
szczerze mowiac nawet nie próbuje ogarniać wszystkich wątków bo tyle tego jest że nie dam rady.
poł życia mi zejdzie żeby wszystko przeczytać hehe
Kochana ja CI nie piszę, żebyś wszystko przeczytała, bo szkoda czasu ;) ostatnio mamy fazę na ostrzeganie co wrażliwszych fanów kiralika co by nas jednak nie czytali hahahha;) bo mogą tego nie zdzierżyć, a nie od dziś wiadomo, że podczytujących z ukrycia mamy wielu ;)
a wiesz, że w piątek 20 stycznia godne pożegnałyśmy kiralik ask... ja, marg i gosilek miałyśmy w avkach całujących się Omera i Defne takie byłyśmy grzeczne ;)
wczoraj jak mi napisałaś na priv że pożegnanie kiralika nastąpiło to uwierzyć nie mogłam. nie spodziewałam się. Liczyłam,że pociągną wątki jak w modzie na sukces a tu koniec :D
czyli 17 odcinków doczekała II seria-to więcej niż zakładałyśmy
jak obstawiałam max 15 odcinków czyli pomyliłam się o 2 , a chodziły słuchy, że II serii miało być 30 odcinków.... no nie wiem o czym... jak i tak pospiech w zamykaniu wątków był taki sam jak w KM.... jakoś Turcy sobie z sensowym zamknięciem poradzić nie mogą.
Chociaż i nasze produkcje nie lepsze... o mnie się nie martw chyba będzie kolejna seria, ja w poprzedniej obejrzałam chyba 2 odcinki... tylko Krzyska jeszcze jestem w stanie oglądać reszta mnie już męczy...
to samo w przyjaciółkach...pierwsze sezony w miare spoko,ale to co się teraz dzieje to żenada. A 9 sezon ma być niedługo
właśnie chyba przyjaciółek już 10 sezon będzie... ja mogę oglądać z zainteresowaniem max 3 do 5 sezonów potem się męczę....
ahahahaha nie oglądałam :D
ale podglądałam komentarze na teleforum :D
oraz tu na fw trochę gadałam z dziewczynami o KA i o innych rzeczach.
Oraz oglądałam 1 odcinek "Królowej Wiktorii" na jedynce :D
także wiele czynności naraz :D:D
tak są stworzone - żeby robić 100 czynności naraz :D
dlatego to kobiety są gospodyniami domowymi oraz to kobiety zajmują się dziećmi hahahha :D a nie mężczyźni :D
oki a teraz z innej beczki która idzie na nowego greya... widziałyście grzeczny zwiastun w TV....
haha widziałam w tv ;)
i jeśli się nie mylę - nie było tam sceny pod prysznicem
ja nie idę buhahhah :D 1 jeszcze nie widziałam
hahah dlatego się nabijam, bo sceny nie ma a o scenie z majtkami w restauracji nie wspomnę ;)
hahah witaj w klubie tez nie widziałam pierwszego hahaha a mam go na płycie hahahhaa;) dalej lezy nie rozpakowany nawet :)
ja zwiastun obejrzałam z ciekawości,żeby mieć jakieś pojęcie o temacie. W końcu najbliższe 3 miesiące wszędzie będą o tym trąbić tak jak 2 lata temu. Zenada
ja tez obejrzałam z ciekawości i już tutaj chyba nawet obstawiałyśmy ile złotych malin mogą dostać ;)
Zgadzam się ;) chociaż nie widziałam filmu, ale czytałam książkę i też mnie nie porwała.... ale słyszałam też opinie, że tak naprawdę trylogię o greyu trzeba czytać od 2 części potem 3 a na końcu 1 bo jest ponoć najgorsza.... hahahha
hahaa wiesz jak czytałam te 50 twarzy to doszłam do wniosku, że czytałam duże lepsze książki o seksie...tu infantylność iście hamerykańska....
nie widziałaś 1 i nic nie straciłaś. Przeciwnie,oszczędziłaś nieco swój mózg :)
A 2 nie obejrzysz i też nic nie stracisz
tak myślałam :D
jak patrzę na zwiastuny czy framenty na yt, to ten dornan to drewniany kołek w płocie, gdzie on się nadaje na uwodziciela ?????? chemii między nimi też nie ma
Vanessa,co Ty gadasz.on jest taki boski i w ogole hot tylko my jakieś dziwne jesteśmy i się nie znamy. Nie wiemy że tacy faceci są pożądani haha
hahahahahaahah :D
słabo go dobrali :;((( lepsze ciacha są wśród tureckich aktorów.
ale co poradzić, nie my produkowałyśmy ten film hahaha :D
ja dalej jestem singielką :D tymczasem oyku z i mój Ayaz z KM naprawdę są razem :D
teraz Ozge gra w nowym serialu z przystojnym Berkiem Cankatem .
pewnie że byśmy lepszy zrobiły :D
my to zdolniachy jesteśmy haha :D
Ta dakota wygląda staro, jak jego ciotka buhahahha :D
kto wie,może z ciotką romansuje :D
to jest dobry pomysł na 4 część trylogii haha
ukochana okazuje się ciotką głownego bohatera
hahahhahah pasowałoby :D przecież Grey to trochę zboczeniec, więc Ana jako ciotka pasowałoby do tej trochę dziwnej relacji hahaah :D:D
haha ja już kiedyś napisałam, że Dornan to się nadaje na kaznodzieję, a nie na niebezpiecznie seksownego faceta to tego z tendencją do dominacji ;)
kiedyś przeczytałam komentarze, że ogolony Dornan jako Grey wygląda "jak miś koala"
albo "jak ksiądz pedofil"
ahahahahhahahhaha leżę z tego :D
hahaha dobre , też leżę.... właściwie on jako grey kompletnie nie wywołuje dreszczyku emocji u mnie... ale już jakby w tej scenie pod prysznicem zagrał Berk Hakman albo Burak Ozcivit hmmmmm
o ja cięęęęęęęęę, Berk Hakman to mój idealny wymarzony Grey :D
w jednym jego spojrzeniu jest tyle ognia, że nie wiem, ile wody by trzeba, żeby ugasić :D:D::D:::D:D:D
ale on kurcze nie chce grać głównych ról, ech ;(((( dziwny człowiek ;(((
no Berk leniuszek nie będzie chciał grac greya...
a czy widzisz scenę w restauracji jak hipnotyzującym wzrokiem wpatruje się w Ane ( oczywiście w tej roli nie dakota) i ona ściąga te majtasy hahhaha;)