PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Widziałam :))
Taki sobie ten zwiastun :))

sloneczkO_1

my myślałyśmy, że Aras będzie pokazywał pazurki do Haziran, a on od samego początku jest dla niej milusi, słodziusi i chyba już zakochany

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Otóż to.
Miłość od pierwszego wejrzenia.

Vanessa100

Ciekawy zwiastun, tylko niech nie ubierają Ozge w jakieś chustki jak dla starej baby, bo to przecież młoda dziewucha jest :) Fatmę ubierają w chustki i mi to przeszkadza

kisma

witaj :D
jaką Fatmę ??

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Pewnie chodzi o Fatmagul z GF...

Margoargo

aha :D
cóż, chcą żeby było tradycyjnie - mała miejscowość, itp.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie u Turków na wsiach daleko od Stambułu czy Ankary rządzi folklor i tego się trzymają ....

Vanessa100

Cześć. Widzę,że już mnie obgadujecie; człowiek na chwile się wyłączy i od razu na niego wjeżdżają haha
Wchodze,patrze nie ma nikogo to se poszłam

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hejka ;)
ajjj tam my z dobroci serca ;)))) o Tobie gadamy ;))))
znasz nas przecież dobrze ;))) hahhaha pozytywne wariatki jesteśmy ;)

Margoargo

spróbowałybyście coś zlego napisać :P
ale byłby foch :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha wiemy, wiemy ;)))
czy widziałaś ile już tutaj natrzaskałyśmy różnej maści wątków ;)
my tu prowadzimy pogaduchy o wszystkim tylko nie o kiraliku.... chociaż raz na którąś setkę komentarzy zdarzy się post o kiraliku hahahha;)

Margoargo

szczerze mowiac nawet nie próbuje ogarniać wszystkich wątków bo tyle tego jest że nie dam rady.
poł życia mi zejdzie żeby wszystko przeczytać hehe

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Kochana ja CI nie piszę, żebyś wszystko przeczytała, bo szkoda czasu ;) ostatnio mamy fazę na ostrzeganie co wrażliwszych fanów kiralika co by nas jednak nie czytali hahahha;) bo mogą tego nie zdzierżyć, a nie od dziś wiadomo, że podczytujących z ukrycia mamy wielu ;)

a wiesz, że w piątek 20 stycznia godne pożegnałyśmy kiralik ask... ja, marg i gosilek miałyśmy w avkach całujących się Omera i Defne takie byłyśmy grzeczne ;)

Margoargo

wczoraj jak mi napisałaś na priv że pożegnanie kiralika nastąpiło to uwierzyć nie mogłam. nie spodziewałam się. Liczyłam,że pociągną wątki jak w modzie na sukces a tu koniec :D
czyli 17 odcinków doczekała II seria-to więcej niż zakładałyśmy

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

jak obstawiałam max 15 odcinków czyli pomyliłam się o 2 , a chodziły słuchy, że II serii miało być 30 odcinków.... no nie wiem o czym... jak i tak pospiech w zamykaniu wątków był taki sam jak w KM.... jakoś Turcy sobie z sensowym zamknięciem poradzić nie mogą.
Chociaż i nasze produkcje nie lepsze... o mnie się nie martw chyba będzie kolejna seria, ja w poprzedniej obejrzałam chyba 2 odcinki... tylko Krzyska jeszcze jestem w stanie oglądać reszta mnie już męczy...

Margoargo

to samo w przyjaciółkach...pierwsze sezony w miare spoko,ale to co się teraz dzieje to żenada. A 9 sezon ma być niedługo

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

właśnie chyba przyjaciółek już 10 sezon będzie... ja mogę oglądać z zainteresowaniem max 3 do 5 sezonów potem się męczę....

madzik_867

ja też byłam z dziewczynami na finale KA ;))
spędziłyśmy ten wieczór razem :D

Vanessa100

Vanessa,Ty na finale kiralika? nie może być ;p

madzik_867

ahahahaha nie oglądałam :D
ale podglądałam komentarze na teleforum :D
oraz tu na fw trochę gadałam z dziewczynami o KA i o innych rzeczach.
Oraz oglądałam 1 odcinek "Królowej Wiktorii" na jedynce :D
także wiele czynności naraz :D:D

Vanessa100

kobiety maja podzielną uwagę :P

madzik_867

tak są stworzone - żeby robić 100 czynności naraz :D
dlatego to kobiety są gospodyniami domowymi oraz to kobiety zajmują się dziećmi hahahha :D a nie mężczyźni :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oki a teraz z innej beczki która idzie na nowego greya... widziałyście grzeczny zwiastun w TV....

Margoargo

haha widziałam w tv ;)
i jeśli się nie mylę - nie było tam sceny pod prysznicem

ja nie idę buhahhah :D 1 jeszcze nie widziałam

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahah dlatego się nabijam, bo sceny nie ma a o scenie z majtkami w restauracji nie wspomnę ;)

hahah witaj w klubie tez nie widziałam pierwszego hahaha a mam go na płycie hahahhaa;) dalej lezy nie rozpakowany nawet :)

Margoargo

ja zwiastun obejrzałam z ciekawości,żeby mieć jakieś pojęcie o temacie. W końcu najbliższe 3 miesiące wszędzie będą o tym trąbić tak jak 2 lata temu. Zenada

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

ja tez obejrzałam z ciekawości i już tutaj chyba nawet obstawiałyśmy ile złotych malin mogą dostać ;)

Margoargo

jedno jest pewne-każda złota malina zasłużona XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zgadzam się ;) chociaż nie widziałam filmu, ale czytałam książkę i też mnie nie porwała.... ale słyszałam też opinie, że tak naprawdę trylogię o greyu trzeba czytać od 2 części potem 3 a na końcu 1 bo jest ponoć najgorsza.... hahahha

Margoargo

czyli całość się musi trzymać kupy skoro od drugiej części się zaczyna haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaa wiesz jak czytałam te 50 twarzy to doszłam do wniosku, że czytałam duże lepsze książki o seksie...tu infantylność iście hamerykańska....

Vanessa100

nie widziałaś 1 i nic nie straciłaś. Przeciwnie,oszczędziłaś nieco swój mózg :)
A 2 nie obejrzysz i też nic nie stracisz

madzik_867

tak myślałam :D

jak patrzę na zwiastuny czy framenty na yt, to ten dornan to drewniany kołek w płocie, gdzie on się nadaje na uwodziciela ?????? chemii między nimi też nie ma

Vanessa100

Vanessa,co Ty gadasz.on jest taki boski i w ogole hot tylko my jakieś dziwne jesteśmy i się nie znamy. Nie wiemy że tacy faceci są pożądani haha

madzik_867

hahahahahaahah :D

słabo go dobrali :;((( lepsze ciacha są wśród tureckich aktorów.

ale co poradzić, nie my produkowałyśmy ten film hahaha :D

ja dalej jestem singielką :D tymczasem oyku z i mój Ayaz z KM naprawdę są razem :D
teraz Ozge gra w nowym serialu z przystojnym Berkiem Cankatem .

Vanessa100

my byśmy lepiej film zrobiły i z lepszymi aktorami oczywiście.
Dakota też mi tam nie leży

madzik_867

pewnie że byśmy lepszy zrobiły :D
my to zdolniachy jesteśmy haha :D

Ta dakota wygląda staro, jak jego ciotka buhahahha :D

Vanessa100

kto wie,może z ciotką romansuje :D
to jest dobry pomysł na 4 część trylogii haha
ukochana okazuje się ciotką głownego bohatera

madzik_867

hahahhahah pasowałoby :D przecież Grey to trochę zboczeniec, więc Ana jako ciotka pasowałoby do tej trochę dziwnej relacji hahaah :D:D

Vanessa100

patologia na całego
może taka relacja bardziej go kręci

madzik_867

możliwe hahaha :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

haha ja już kiedyś napisałam, że Dornan to się nadaje na kaznodzieję, a nie na niebezpiecznie seksownego faceta to tego z tendencją do dominacji ;)

Margoargo

kiedyś przeczytałam komentarze, że ogolony Dornan jako Grey wygląda "jak miś koala"
albo "jak ksiądz pedofil"

ahahahahhahahhaha leżę z tego :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dobre , też leżę.... właściwie on jako grey kompletnie nie wywołuje dreszczyku emocji u mnie... ale już jakby w tej scenie pod prysznicem zagrał Berk Hakman albo Burak Ozcivit hmmmmm

Margoargo

o ja cięęęęęęęęę, Berk Hakman to mój idealny wymarzony Grey :D
w jednym jego spojrzeniu jest tyle ognia, że nie wiem, ile wody by trzeba, żeby ugasić :D:D::D:::D:D:D
ale on kurcze nie chce grać głównych ról, ech ;(((( dziwny człowiek ;(((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no Berk leniuszek nie będzie chciał grac greya...
a czy widzisz scenę w restauracji jak hipnotyzującym wzrokiem wpatruje się w Ane ( oczywiście w tej roli nie dakota) i ona ściąga te majtasy hahhaha;)

Margoargo

ona nie ściaga tym majtek, tylko same jej spadają hahahhha :D
taką moc mają oczy hakmana :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha oki niech będzie ;) gorący wzrok Berka guma sama pęka ;)

Margoargo

albo scena w windzie z nowego zwiastuna - tłum ludzi, ono oni z tyłu stoją i on ją mizia po nogach, a tamci nie widzą bo z przodu stoją :D:D:D
ach berk, berk :D