OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
cześć :D
hahaha jaką mam fuchę :D:D
a może 28, 29, 30 lub 31 marca masz urodziny ?? :D
skoro prawie miałaś się urodzić 1 kwietnia :D
Dobrze :D czyli 8 :D
Kochana i tak Ci podałam miesiąc :P Chyba wystarczy, miałaś jakieś 31 szans na zgadniecie
A jak niektórzy znają konkretną datę, to już kaplica... jak wypomną ile konkretnie lat mija...
oj tak ;((( niby robią to żartobliwie, ale trochę złośliwie jednak ;((
a faceci to w ogóle, dla nich baba po 25 r. życia to muzem ;(((
kobiety to w ogóle mają gorzej w życiu i już ;((
haha znajdź i dla mnie :D
ja tez już po 25 r,., więc jedziemy na tym samym wózku :D
raz ty pchasz mnie, raz ja ciebie :D
hahaha :D dobre, dobre...
teraz to już tylko zostało wybrać pochować czy skremować :D
jeszcze mamy, no niby jak ma byc w październiku koniec swiata... to moze mus wybrac
ostanio na internetach pisali :D podobno tak ma być,ale wiesz intrnetom nie ma co wierzyć
hahah już nie raz podawali daty i potem nic z tego :D
także nie wiesz, bo możesz się rozczarować buhahhahah
już nieraz podawali daty apokalipsy i nic z tego :D
ostatnio miał być w 2012 bo Majowie tak wyliczyli :D Majowie oszuści jedni :D nie było hahahaahhahaha
właśnie specjalnie nic na to nie poradzimy... będzie co ma być... a straszenie się wchodzi ludziom w nawyk i łatwiej manipulować bojącymi się ludźmi...
Wiesz pocieszłam się tym,że będę krótko bez pracy :D Jak tylko żyjemy do października
kiedyś ksiądz nam opowiadał na religii w gimnazjum, że jakaś sekta kiedyś wyliczyła sobie datę końca świata :D
w ten dzień poszli na jakąś górę i czekali. Czekali, czekali, czekali i nic :D
w końcu jedzenie im się skończyło i wrócili do domu :D
ahahahhahhha nie mogę z tego :D
Zgłodnieli i poszli do domu :D Życie... czekali się nie doczekali... pewnie im się daty pomyliły :D
też cos o tym słyszałam... oj co się martwimy do końca świata dożyjemy albo nie..
z jakimi myślami się wijesz czy bijesz.... chcesz rękawice bokserskie:)))) hahhaha sorry głupawka :)
może powinnyśmy założyć :D byśmy były w pierwszej trójce ulubionych kabaretów PL xD
hahaha leże dziś z Waszych tekstów ;)
gołąb puk, puk w szybe.... margo wpuść mnie do toalety, bo Ci na parapet narobię... a ja do niego leć tylko się o drzwi nie zabij ;)
A właśnie nie wiesz czasem czy dodali 19 pokoju bo nie chce mi się na twarzoksiążce sprawdzać ;)
Myślę,że nie bo tam tylko często dodają inne seriale... dwa odcinki może w przyszłym tygodniu dodadzą...
PS.piszą,że korekta
a propos koncertu Arasa w YS - śpiew śpiewem (chyba nie jego), ale tanecznie ruszał się fajnie, no nie?? :D
lepiej niż Serkan hahahahha :D
Ja też noszę okulary, kiedyś ubolewałam and tym faktem, ale już sie przyzwyczaiłam i nawet na ulicę z nimi wychodzę, co kiedyś było nie do pomyślenia :) ale wzrok mi sie trochę pogorszył i wymieniłam na nowe, tez mam minusy.
witaj w klubie :D
najpierw nosiłam złote oprawki, ale potem przestały mi się poodbać, bo zupełnie mi rysów twarzy nie było widać i wstydziłam się w nich chodzić.
Więc kilka lat temu zmieniłam na inne - na delikatne oprawki nie rzucające się w oczy i jestem od lat z moich okularów zadowolona :D
A wiecie jak Wam zazdroszczę... Ja od 10 lat nie muszę mieć okularów i mnie czarna rozpacz ogarnia, bo ja je tak lubiłam :D Normalnie studia na zerówkach przeszłam, tylko po to co by mieć coś na nosie :D
Bo musiałabym sobie nowe zakupić i who know może kupię... matko muszę iść do okulisty czy tak,czy tak jak już piszemy o okularach