PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

właśnie widziałam nowy zwiastun hahaha taka jestem zorientowana , i te scenę w windzie oj Berk i mizianie.... hmmmm już mam gęsią skórkę ;)
a spojrzałam na jakąś angielską wersje też i w polskim zwiastunie wycięli tors greya jak rozbiera się z koszuli a ana lezy na łóżku....

Margoargo

margo gdzie jest ta scena w majtkami w restauracji, bo nie mogę znaleźć na yt ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tu masz
https://www.youtube.com/watch?v=nQeya1kPGLE

Margoargo

aha dzięki :D

najpierw resaturacja i majtki, potem mizianie w windzie, zanim bym dotarła z berkiem do pokoju hotelowego, to mogłoby mi się zakręcić w głowie hahhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj żadna by przy Berku nie wytrzymała do pokoju hotelowego... może po drodze byłby jakiś składzik na szczotki ;)

Margoargo

hahah dokładnie tak :D

berk nie chce grać głównych ról, ale drugoplanowe by chyba zagrał :D
zagrałby u nas - jak planowałyśmy - wykładowcę uwodzącego studentkę :D byłyby też wątki innych par :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

o taki wątek poboczny podoba mi się a główni proci jaką im zapodamy miłość z kłopotami od początku czy trach od pierwszego wejrzenia.... a może kłótnie i docinki i dopiero w piątym odcinku iskrzy... inaczej tak chyba jest w tym serialu co gra hande coś o słońcu kuźwa źle ze mną nawet tytułu nie pamiętam....

Margoargo

Czekając na słońce :D
najpierw się nie lubią, bo on jej dokucza i chce sobie podporządkować, a potem miłość :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

o właśnie cos może w te klocki, bo od tych zakochań od pierwszego wejrzenia mdli mnie ostatnio.... hahahha;)

Margoargo

dokładnie :D niech najpierw będzie ostro :D

u berka i studentki też :D mogą się najpierw nielubić i lekko kłócić na wykładach np. literatury :D:D:D:

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak zrobimy będą się kłócić przez 5- 6 odcinków dopiero potem będą mieć przebłyski... hahahha

oj tak studentka będzie punktowac Berka hahahha;) a on będzie chciał ja oblać na egzaminach ;)

Margoargo

dokładnie, najpierw nie będzie chciał jej zaliczać, a potem będzie zaliczał intensywnie............ hahahhah :D

mam fajny soundtrack do berkowego hot romansu :D (od 1:07 do końca) https://www.youtube.com/watch?v=0GA0opkby4U

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

o podoba mi się ;)
a Berk będzie wykładowcą na ostatnim roku tej studentki i doprowadzi do egzaminu komisyjnego ona zda śpiewająco ;)
potem obroni pracę magisterska i już jako absolwentka dostanie gratulacje od Berka ... a ona zacznie na niego wrzeszczeć a on ją pocałuje... hahaha wiem standard ale mi się dziś podoba ;)

Margoargo

super wizja :D brawo :D
a wiesz, też myślałam o tym, żeby oni poszli do łózka ze sobą już po zakończeniu jej studiów :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

widzisz jakie mamy wspólne pomysły hahaha ja się nas boję ;)

dokładnie po co ma być chryja, że nepotyzm i inne takie... hahahha;)

Margoargo

nasze seriale byłyby hitem hahahhah :D

już widzę - Turczynki biegną na złamanie karku lecą z kuchni do pokoju do kompa, bo ma być kolejny zwiastun super serialu "tych Polek" :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha padłam leżę ;)

" te Polki" rządzą w Turcji ;) a scenarzystki tureckie rwią włosy z głowy jak im się to udało ;))))) hahahha:)

Margoargo

i co tam dalej oprócz seksu hahahaha będzie się działo w romansie berkowym ? masz jakiś pomysł ?? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

coż waham się ;) może nasza absolwentka dostanie możliwość otwarcia przewodu doktorskiego i będzie jej pomagał inny doktorant ;) żaden przyjaciel naszego wykładowcy a wręcz " prawie wróg" a dodajmy jeszcze nieco pieprzu do tej historii ;)

Margoargo

niezłe :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaa a takie dziś mam wizje...

Margoargo

może jednak obejrzymy ten film...idzie się pośmiać haha
potem będziemy miały o czym gadac

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

haha to jest myśl... podejdziemy jak do parodii hahahha nie wiem czy wytrzymamy tyle hamerykańskich idiotyzmów...
ja zwiastun obejrzałam i zęby mnie bolą od grania Dakoty i min Dornana .... musiałabym się znieczulić hahahha;)

Margoargo

a ja może obejrzę :D
przebrnęłam przez 1 część to i z 2 dam rade. Większość przewijałam,ale ok,coś tam widziałam

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

ja nie twierdzę, że też nie obejrzę, może akurat nie czytałam II części to chociaż film zobaczę....

Margoargo

Noo.Buraka to ja widzę w tej roli. Ale w Turcji o scenach rodem z greya możemy tylko pomarzyć

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O patrz jaka zgodna z nami jesteś ;)

właśnie turecki grey to się w głowie nie mieści ;)

madzik_867

ale mógłby zagrać w zagranicznej produkcji przecież :D
tylko nie wiem, co na to turcy.........

madzik_867

tak sobie o tobie piszemy z sympatii, a nie obgadujemy hahhaha :D

Vanessa100

obgadywać też można z sympatii :D
ale to dobrze,nie mam nic przeciwko

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Pięknie to wygląda tylu Polaków ;) co trzeci to Polak ;)
Kamil jest stabilny i wie, że cały czas się dobrze skakać nie da... to raczej taki mały pstyczek w nos naszym komentatorom.. bo sorry, ale momentami przesadzają....
a Ziobro dziś był świetny w pierwszej serii jak wystrzelił ;)

Margoargo

Hej,dokładnie przesadzają wczoraj rozwalił mnie jeden tekst komentatora że Kamił na pewno będzie pierwszy ale nie wybiegajmy daleko w przyszłość. Chłop przeczy sam sobie :)

ocenił(a) serial na 8
kisma

hejka ;)
właśnie takie komentarze mnie strasznie wkurzają... już był w ogródku już witał się z gąską... a tu bach dziś 5 miejsce....

Margoargo

Kiedyś mama Kamilą wypowiadała się na ten temat, i też miała o to pretensję do komentatorów, za bardzo podjudzają publiczność, a potem kibice za bardzo się podniecają :)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Dokładnie.
Wczoraj też powiedzieli,że dzięki ostatniemu skokowi Kamila wygralismy.
A reszta polaków to co?Kamil skoczył z nich wszystkich najsłabiej.
Denerwuja mnie tymi komentarzami.
Cała drużyna jest bardzo mocna .

Margoargo

już dawno to zauważyłam, że polscy komentatorzy tak się ekscytują i takie nadzieje sobie robią jak chyba żadni inni na świecie :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dlatego strasznie mnie to denerwuje... nasi w tym sezonie skaczą świetnie... niech forma im wypali na mistrzostwa świata... bo może się zdarzyć, że pojadą do Lahti i wrócą z niczym....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak Janek świetnie wypalił.
Trochę mi było szkoda Stefka,bo świetnie skoczył, a dostał mało punktów i nie wszedł do 30.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak masz rację nasi dziś naprawdę dobrze skakali... są w pędzie oby dalej tez im tak dobrze szło ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Już się boje co będzie się działo na MŚ :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Właśnie chodzi o to, żeby dali rade do MŚ ,bo to jeszcze chyba 3 tygodnie... czyli różnie może być....

Margoargo

dowiadywałam się w T-mobile, czy mogę zmodyfikować umowę i sobie zrobić nieograniczony net :D
powiedzieli, że mogę, ale dopiero 4 miesiące przed końcem umowy :D czyli w kwietniu, bo zawarta w sierpniu

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj to się jeszcze pomęczysz Kobieto :)

Margoargo

hahaha tak, muszę czekać :((((((((
ale jakoś wytrwam :D
i tak za dużo czasu spędzam w necie, a przecież mam poważną wadę wzroku (powyżej minus 3 dioptrii) buhahhaha :D
kiedyś chyba całkiem oślepnę............

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj może nie będzie tak źle, a wada postępuje szybko, da się ją zoperować?

Margoargo

od gimnazjum noszę okulary :D bo jestem krótkowzroczna (czyli widzę z bliska w miarę ok, a dalej widzę niewyraźnie)
Najpierw było chyba minus 1,5, potem się zwiększało.
Okulistka powiedziała, że to normalne, i że powinno zatrzymać się koło 18-20 r. życia.
Ostatni raz miałam stwierdzone powyżej minus 3. Potem byłam jeszcze raz, ale nic się nie posunęło na szczęście, jedynie zmieniałam oprawki okularów i po to mi badanie zrobiła.
ale gwarancji nie ma, że dalej trochę się nie będzie pogarszać.
teraz wielu ludzi ma wady wzroku

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a takie buty ;) hahah to ostatnio moje ulubione hasełko :)
ja tez mam wadę raczej delikatną bo mam nadwzroczność ale w sumie niecałe 0,5

Margoargo

o, 5 to malizna :D:D

pisząc "kiedyś chyba całkiem oślepnę............"
to sobie żartowałam, spoko :D nic mi takiego nie grozi na dzień dzisiejszy :D
co nie zmienia faktu, że jednak powinnam bardziej dbać o wzrok.
Ale jak??????, skoro w necie dzieje się tyle ciekawych rzeczy ???? haahhhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

właśnie tyle się dzieje ciekawych rzeczy i jak tu nie oglądać, czytać chociaż ja ostatnio mniej oglądam n TV.. po co skoro większość co mnie interesuje jest w necie hahahha;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Czesc kierowniczko imprezy szybkie pytanie 8 moze zostac,czy dalej szukamy ?