Płuca chcą mnie opuścić... A jutro mam latanie po sklepach po prezenty, bo jestem w proszku... z nimi drama jak mawia koris....
A jeszcze mnie dziś głowa bolała...
ehh w tym roku dałam ciała z tymi prezentami
do świąt to ja się boję,że marnie skończę
nie przejmuj się prezentami, zdrowie najważniejsze ;d
wgl wirusy w tym roku to jakiś koszmar.
A wiesz,ze ja jestem taki zwierz,ze nie lubię świat ? Nie przepadam za świętami, nowym rokiem... dla mnie zabawa w prezenty, to męka... Jak byłam mała to do tej pory, pamiętam,że się rozryczałam jak dostałam jakiś prezent i na cały regulator,że jak Mikołaj mógł mi to zrobić, hahaha
no coś Ty? ;ppp nie lubisz świąt? o ja cieee ;ddd
masz uraz, bo mikołaj nie potrafił trafić w Twój gust haha ;ddd
Jakoś specjalnie się nie ekscytuję, tym,że są świeta... jestem jakaś takaś inna cóż poradzę... ale z drugiej strony kevina samego w domu, tylko w święta mogę oglądać,bo ma swój urok :D
spoko, jest wiele takich osób haha ;dd
wiesz o czym piszesz... jak kevina co roku oglądam haha :DDDD
ja te kwestie z kevina znam prawie na pamięć i tak już jest :D
to dobrze,ze nie tylko ja mam,ze az tak nie czuje swiat
ja tak samo :D wiem dokładnie co za chwile powiedzą a i tak mnie to bawi :DDD
hah, mnie z kolei w ogóle nie rusza Sylwester, dla mnie dzień jak co dzień :ddd
Ja zazwyczaj swojego sylwestra spędzam w domku od 20 pod pierzynką :D Ostatniego spędziłam na "domówce"...
a wcześniejsze dwa na jakiś lichych czatach :D sylwestry genialne :D przed ekranem
haha, piona ;)
u mnie nie lepiej ;d z taką różnicą, że zawsze kupuje sobie dużo śmieciowego żarcia ;dddd
coś nie mamy szczęścia do sylwestra :)))
Ja w końcu idę na dietę :D W tym roku bez śmieciowego żarcia :D To w tym roku będziemy tu we dwie ;d Impreza zamknięta :D
Ja szczęścia nie mam, a nie dziś znów padło pytanie a ty to kogoś masz ? Normalnie szczelić sobie w łepek zostało
oo, podziwiam, brawo :)
na codzie tak nie jadam oczywiście :D ale raz do roku można sobie pozwolić :D
oczywiście, że impreza zamknięta, tylko dla elity :DDDD
haha... ja Cie rozumiem... ile razy ja to słyszę, jak nie od rodziny to na uczelni i tak w kółko, już mi się nawet odechciewa cokolwiek mówić... :)
Napiszę sobię na czole, singielka... może się co ulituję i przyganie :D bo się zaczyna, zawsze wszyscy młodsi mają kogoś, a ty... i to wymowne spojrzenie... masz takie kurcze poważnie ? musze ?
hahaha
czasem mam taki wyraz twarzy,a co mam z tym zrobić ? wyjść na ulicę z kartką przygarnij mnie ? czy co ?
ojjj ja nie wiem czemu innym tak ciężko pojąć, że znalezienie odpowiedniej osoby nie jest łatwe, zamiast tego wolą krytykować i głupio patrzeć... cóż poradzić, trzeba się nie przejmować i robić swoje , tak sobie mówię ;)
taaa,a w pewnym momencie to się robi takie, matko znowu ? dajcie sobie siana czy cos :D ileż można
dokładnie :D
niestety, nie popuszczą choćby nie wiem co ;dddd
ja bym tam nigdy nie wierciła komuś dziury w brzuchu z takiego powodu ;ppp
nie no prosze cie, nie załamuj mnie :D mam nadzieję, że stanę się takim babsztylem hahaha ;d
wiesz ja nie wiem,ale wiadomo co to może być później :D lepiej liczyć się z najgorszym i być happy,że się taka nie jest
Marg ja tez sylwestry zwykle spędzam w domu przed tv ;)
witaj w klubie :D
patrz ile nas łączy :D
w tamtym roku tu Margoargo, słoneczko i któras jeszcze spędziły sylwestra tu na filmwebie :D
serio :D
ja akurat nie wpadałam, spędziłam przed tv :D::D
No jak to zwykle bywa jak siostry to na całego :D
Ja z przyjaciółką swego czasu miałyśmy nawet skręcone kolana dzień po dniu :D jedna lewe druga prawe obie nogi do wymiany :D
hahah a ja kiedyś z koleżanką w liceum miałyśmy w jednakowym terminie okres :D
i najlepsze że akurat wtedy przerabialiśmy na biologii cykl miesiączkowy hahahahha :D
uczyłyśmy się w teorii i od razu miałyśmy też w praktyce :D
W tamtym roku jeszcze chyba Madzik z Nami była na sylwestra i zapodawałyśmy muzę :))
ja tez sylwestry zwykle spędzam w domu przed tv ;)
witaj w klubie :D
patrz ile nas łączy :D
w tamtym roku tu Margoargo, słoneczko i któras jeszcze spędziły sylwestra tu na filmwebie :D
serio :D
ja akurat nie wpadałam, spędziłam przed tv :D::D
piąteczka :D idealnie dobrałyśmy się hahaha :D
ja też przeważnie przed tv, albo jakiś film sobie odpalam... ale to już rzadziej... i szczerze mówiąc nie rozpaczam w tego powodu :D
oooo proszę, extra ;ddd
w tamtym roku w sylwestra skakałam po kanałach tv hahahhaha :D
na jednym trafiłam na tą ładną piosenkę :D
https://www.youtube.com/watch?v=TigtqQl2K8Y
PS. ale fryzurę to miała zarąbistą hahahahha :D ale taka moda była :D
nie znałam tego ;dd
wow... cóż za lwia grzywa ;)))
ja standardowo polsat, tvn, tvp2... choć coraz gorsze te sylwestry mają, odechciewa się oglądać :P
to prawda, coraz słabsze te sylwestry :D
dlatego skaczę po kanałach żeby zobaczyć czy gdzieś nie czegoś lepszego hahahhah
chyba też wrócę do skakania po kanałach ;d
raz w sylwka trafiłam na film o wampirach, nie był najgorszy haha, taki tam badziew ;ddd
ta Twoja wirsuowa choroba może nie tylko Cię polubiła, ale i............. zakochała ?? może na lesbijkę trafiłaś :D
hahahaa Vanessa Ty chyba pijesz od rana hahahhaa;)
a właśnie w którą stronę drink bar ;) coś bym wypiła ;)))))
no ;dd patrz, już nam Berka spiłaś haha
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/fb/54/f0/fb54f01a09ff4d6703ef897057c70 398.jpg