Ty mu powiedz, to Twój gość :D
patrz co Ci przyniósł ajjjj ;)
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/63/c9/f7/63c9f7cbde2ca174108d63b6650f1 1b6.jpg
o matko ja naprawdę jestem zalana :D
Ty napisałaś "haha, wiem ;dddd"
a ja myślałam że o berku piszesz :D:D:D
hahahhha
haha spoko :DDDD
oj siostra faktycznie, trzeba się trochę ostudzić :)))
wezwałam posiłki :)
http://oi68.tinypic.com/2edocd2.jpg
taaa ostudzić :D
chyba rozgrzać do czerwoności tym gifkiem :D:D
hahhhhhahha super :D
Berk jaki umięśniony strażak :D:D jedzie do mnie, ach :D
i pewnie na sygnale :D
oczywiście, że na sygnale :D i przypakował specjalnie dla Ciebie :D dla Twojego bezpieczeństwa zostanie do końca imprezy :DDD
:D:D:D:D:D:D::D:D
super, czyli jednak jest jakaś szansa, że Burak się nie ożeni z tą fahriye :D
wow ile mma kandydatów na męża :D
Berk, Serkan z tabliczką, teraz Burak jeszcze się waha :D szał :D
wszystko zależy od Ciebie czy się nie ożeni ahaha ;D
kobieto... Ty to masz branie :D
o to nie byle kto, tylko ciacha z najwyżej półki :D
muszę się z nimi trzema spotkać, poznać i zdecydować który najbardziej do mnie pasuje :D
normalnie jakaś seksbomba ze mnie hahahaha
racja :D
ahahah, to szykuje Ci się owocny okres ;dddd
niech się panowie wykażą :D bo dwóch z nich odeślesz z kwitkiem haha.
a jak :D w końcu się poznali na Tobie :DDD
"niech się panowie wykażą :D bo dwóch z nich odeślesz z kwitkiem haha"
hahhahaha to mi przypomina Rolnik szuka żony - kobieta i 3 kandydatów :D
mogliby nagrać program - "Vanessa i 3 ciacha" ;)
o Jaki ten Enginek urocy.... a kotecek jaki supraśny hahahha;))))
chyba mi mowę chwyta.... coś za mocny był ten drink ;)
ajjjj Vanessa i kto teraz Cię będzie niósł do łóżka jak Berk już zalany ;) i jaki z niego pożytek będzie w nocy....
Berk w ogóle w tym wywiadzie w Beyaz Show rewelacyjnie wyglądał (powinni go tak stylizować w HA, to Demira by szlag trafiał :D:D:D) i był bardzo sympatyczny :D:D
tak zgadzam się super tam wyszedł.... a w HA.... co oni z niego zrobili.... nawet mu na koniec odjazdowej laski nie przygruchali.... tylko musiał na motor wskoczyć i wyjechać.... a Vanessa do Ciebie jechał..... i jak dotarł, czy fanki w Bułgarii go zatrzymały????
hahhahhaha rozwalacie mnie dziś swymi komentarzami :D
nie ma to jak dyskusje albo wspólne imprezy z siostrami filmwebowymi :D
nie dojechał ;(((
bo przecież to był wrzesień, a teraz grudzień i ni ma go u mnie hahhahhaa
hahaha a wenę mamy i to w dodatku na jakimś speedzie bo już 600 komentarzy w 4 dni walnęłyśmy..... co za agentki z nas ;)
o Kochana nie ma jak imprezy z nami...ile się człowiek dowie ciekawych rzeczy ;)
a to france .... dopadły do i puścić do Polski nie chcą....
oj,oj.... Berk krzyczy... dajcie mi już jechać dalej... Vanessa na mnie czeka... dziś są jej urodziny.... a one ne i ne
ja Ci zrobiłam, proszę :D
http://www.cruisin.me/info/royal-caribbean-international/beverage-recipes/images /sex-on-the-beach.jpg
Ja i tak będę jedyną bez procentową osobą tu :D Mogę was później odprowadzać ;)
O jak fajnie będziesz nas odprowadzać;)
Ja tez mam do Świąt taki sobie stosunek... generalnie nie przepadam za rodzinnymi spędami... wolałabym leżeć i nic nie robić... nigdzie nie jeździć....
A jeszcze jedno widziałaś.... rating kiralika.... i jeszcze odcinek skrócili o 25 minut hahahhaha 64 miał 2.20 a 65 ma 1.54 co za powaleni producenci... niechże to już kończą.... ja nawet nie mam ochoty obejrzeć początkowej sceny i co końcowej, żeby zobaczyć co jest cliffhangerem......
Ktoś musi zimno na dworze się robi :D A ja nie mogę...to zrobię za odprowadzacza ;)
Ja w tym roku mam free święta, jedynie mam większą wigilię w pracy :D A domku cisza spokój nic się nie bedzie dziać, żadnych obcych, gości itp...
Tak widziałam, widziałam rating normalnie marzenie każdego serialu :D Idą w górę jak kolega to dobrze podsumowuje https://media2.giphy.com/media/cucrusPw3JO2Q/200w.gif#9ja widziałam jedną scene z polskimi napisami, jak to pamir zrobil za detektywa,ze omuś miał wypadek... i ogólnie jakoś mnie więcej nic nie ciekawi... wiesz ja bym Cię mogła zamęczyć, jakimś elabusem co ja myśle o tym serialu teraz
Bardzo dobrze, że nas będziesz odprowadzać,... zamarzniemy i z kim będziesz gadać na filmwebie ;)
O to masz fajnie... ja goście, goście całe święta.... ale za to sylwester i nowy rok..... luzy luzy.... achhhh wybyłam bym na nartki....ale w tym roku nie dam jeszcze rady....przyszły rok będzie mój ;)
wiesz ja na razie nie mam nawet ochoty na zastanawianie się o co chodzi z tą dramą u Omusia.... gdzieś podskórnie czuję, że meric teraz na chybcika wymyśliła ten wątek....hahahha i nawet fryzura i broda Omusia nie będzie pasować to początku tej dramy...... tak było w KM z zakładem metego ilkera i ayaza.... niby w 35 czy którymś odcinku było pokazane, że ayaz się założył, że poderwie Oyku, a fany wypatrzyły, że nijak to się ma do początków serialu, bo Ayaz miał inną fryzurę.....Turki myślą, że z uważnych fanów można idiotów ciągle robić....
Polecam się :D
Tak zdecydowanie przyszły rok będzie też mój :D
nie ja się nie zastanawiam się co tam się stało, bo będzie wielkie nic... ot, widziałam scene... i na internetach napisali,ze pamir odszedł... ohh, jak mi przykro, a byli fani seriala się smieją,że już wiedzą jaki będzie clifhanger w kolejnym odcinku :D
hahaha Kobieto byli fani kiralika jeżdżą po meric jak po burej suce.... nawet fany ruskie co tak zacięcie na zamkniętych grupach na żywo oglądały odpuszczają... i wszędzie piszą, żeby już skończyli tę siarę.... hahahhaha
hahahha że niby pamir odchodzi.......
mnie wątek z wynajmem po raz kolejny nie leżał od początku ale meric zrobiła ksero lepszych odcinków i zapodawała odgrzewane kotlety raz za razem to ma.... pamir też mi nie leżał od początku... jak odjedzie krzyżyk na drogę.....
ale przecież jest w czołówce serialu.... to pewnie niestety nie odejdzie.... a jak już skończą serial.... a widać że ledwie dyszy...to zobaczę ten " wybryk natury" w całości i wtedy....mój elabuś nie będzie miał końca.....
ja pewnie tez obejrze całość... okey nie tyle obejrze ile się zastanowię co z tego hiper seriala zobaczę :D pewnie też napiszę elabus o tym dziele :D
sorry miałam rozmowę z dwulatką :D
w tamtym roku wy tu imprezowałyście w sylwestra na filmwebie :D
a ja w sylwestra skakałam po kanałach tv hahahhaha :D
na jednym trafiłam na ta ładną piosenkę :D
https://www.youtube.com/watch?v=TigtqQl2K8Y
PS. ale fryzurę to miała zarąbistą hahahahha :D ale taka moda była :D