Moja mnie tak polubiła,że twierdzi,iż nie może mnie ot tak zostawić... No i nie chce się odczepić... a ja proszę, zostaw idź do innych,a to uparte jest i siedzi ze mną
Mam w planach,ale muszę znaleźć dobrego adwokata,co bym nie przegrała... bo gotowa powiedzieć,że ja ją do tego zmuszałam,żeby ze mną została rozumiesz...bo ona chciała już dawno...
Właśnie, właśnie szkoda,że faceci tak nie chcą,bo mi by się jakiś przydał,bo na wesele idę
ale macie wene twórczą;D u mnie zamuła, spiąca sie robie,na dodatek szukam pracy,ale ogladam Icerde,przynajmiej mam czym mysli zająć:Dna okragło Merta i Eylem,nie moge napisać prywatnej wiadomości,wiecie dlaczego?
Witaj nowy człowieku tu w naszych wątkach :D
Trzymam kciuki za znalezienie pracy.
By wysłać wiadomość, musisz być z kimś znajomym o ile dobrze pamiętam wtedy możesz pisać
Mercik95, żeby napisać prywatną wiadomość do kogoś, musisz mieć tą osobę w gronie znajomych :D
mnie już masz, więc piszemy sobie na priv :D
jak chcesz jeszcze z jakąś dziewczyną, to ją też musisz zaprosić do znajomych :D
Odcinek nawet nie najgorszy wątek Koray mały Iso świetny i jakie ładne ciuszki jemu kupił...
A koszmar Omera trwa nadal oj nawet gada przez sen :D
nie wiadomo.... to tajemnica tysiąclecia... ale wszyscy twierdzą, że to wątek z duuupy strony.... i nie tylko ja mam takie zdanie....
Szkoda co gadać.
Nieźle się rozpisałyście.
Jeden dzień posuchy i znowu szaleństwo.
skończyłam ufff...
fajniej mi się ogląda teraz Pamira Sede i Sinana a nawet Koraya niż Omera i Defo ciągle Drama
hahaha właśnie.... drama i chemii brak.....
a rodzinka na końcu dała czadu..... ja mam wrażenie, że meric nie pamięta co wymyśliła w pierwszym sezonie....
Serdar i Nihan świętojebliwość im się włączyła... no i babcia.... która dalej prawdy nie zna a jedzie po Omusiu... hahhaha co to będzie jak już cała prawda wyjdzie na jaw.....
tam jedyna normalna to Esra.... ta ma poukładane w głowie...
Ta i też focha na Defne miała bo niespodzianke zepsuła :D
E tam Kiralik 4 Medcezira mi wrzucili :D Młody Cagatay mnie wzywa a jeszcze mam 1 odcineczek Icerde zostawiony na deserek :D
hahaha czyli kiralik zmęczyłaś.... a teraz będziesz oglądać z entuzjazmem ;) hahahhaa;) dobre :)
No ba :D
Nie mogłam się doczekać 4, tak smutno się 3 skończyła Medcezira, że jak teraz zobaczyłam że jest kolejny odcineczek to aż miałam "Cagataya" w oczach hahaha
Właśnie ogladam.
https://youtu.be/PH08juTOruY
"Czy Pani jeszcze może? Moge ,moge :)) "
często w tv dawali skecze kabaretu Tey i wiele ich tekstów znam na pamięć :D
genialni byli :D po prostu genialni :D
"to wyprodukowała firma SPOŁEM
- społem i zapomniołem :D"
wiem , mnie tez jest przykro....
oj oglądało się te kabarety ;) a ile się człowiek uśmiał....
ja kabaretu tey to nawet na kasetach słuchałam... hahhahah ':) z tyłu sklepu :)
Zmarł też Andrzej Wasilewicz - ten co grał w "Nie ma mocnych" męża Anny Dymnej.
Ludzie się zabierają ;((
właśnie na interii widziałam....
cóż chyba anioły remanenty robią ..... i sprawdzają kto tam jeszcze pomyka po ziemskim padole...
Też uciekam.
Padam na twarz.
Dziś ogarnęłam resztę chałupy i ogłaszam koniec porządków.
Miłych ciasteczkowych snów.
Dobranoc.