a pewnie że byśmy wszystkie grały :D
a co gorsze jakies jestemy czy co ??
jak koroniewska czy zielińska mogą, to my też hahahha
Kornoniewskiej to ja już dawno nigdzie nie widziałam czyżby Maciej ją w domu zamknął :D
Ależ oczywiście cały nasz team filmwebowy będzie grał, a ja się będę kłócić z Jagodą o Cagataya :D
o tak, Ty i jagoda walczące o cagataya - świetne :D
a powyżej ja i margo już piszmemy zarys scenariusza hahaha
witaj wykąpana rudowłosa piękności :D
możesz teraz grać w tureckich serialach :D
będziesz się wyróżniać spośród potoku czarnowłosych tureckich aktorek :D
mnie włosy siwieją odkąd skończyłam 20 lat ;(((
jest ich coraz więcej, nawet fryzjerka zauważyła i się zdziwiła że już mam siwe ;((
ale u mnie nie genetyka, tylko nie wiem co ;((
bo moi rodzice osiwieli normalnie - po 40-tce.
Nikt z rodziny też nie miał takiego problemu ;((
nie wiem co mi jest, mam pecha ;(( jakieś słabe cebulki ;))
Moja kumpela miała 15 lat i na całej głowie pojedyńcze siwe włoski, genetyka...
Moja mama też miała szybko siwe, ja pierwsszy siwy włos zobaczyłam jak miałam 18 lat masakra...
moja koleżanka ma teraz 40-tkę, spytałam ją jaki ma właściwie kolor włosów, a ona mi wyznała że jak miała zaledwie 23 lata, to całkiem osiwiała. I od lat farbuje.
Z tym siwieniem to podobno coraz powszechniejsze ;((
Gosilek z nas prawdziwe siostry filmwebowe :D
dobrałyśmy się jak w korcu maku :D
Marg_ też ma taki problem :D siwieją jej już odkąd skończyła 18 lat i farbuje :D
Za dużo stresów człowiek ma na głowie,to włosy nie wytrzymują.
Ja na szczęście nie mam siwych włosów,ale może nie zauważam,bo mam blond włosy , a na nich podobno nie widać.
hahaha spoko my się przecież znamy jak łyse hahaha w naszym przypadku siwe konie;)))
otóż to hahahahha :D
w głosowaniu na najpiękniejszą turecką aktorkę sezonu zakończono 1 turę i teraz trwa 2 tura głosowania, w którym jest tylko 10 aktorek
Oczywiście przodują Elcin Sangu i Ozge Gurel
http://www.televizyondizisi.com/anket-2016-2016-sezonun-en-guzeli-kim/329795/12/
Na dole strony jakaś fanka Elisabetta Lorusso nawrzucała masę pięknych zdjęć Ozge Gurel ;))
ale odezwała się też Bo-zenka Laru - fanka Elcin Sangu -- tez wrzuciła kilka fotek :D
w tym zdjęcie DefOm z polskim napisem "-dzisiaj jesteśmy troszkę słody? - narzekasz?"
to chyba Polka jakaś :D
Dobry po kilkudniowej absencji...
Margoargo podniosałaś mnie na duchu, tym,że zauważyłaś ze mnie nie było https://media.giphy.com/media/IcGkqdUmYLFGE/giphy.gif
Jakoś przeżyłam ostanie dni
heja;)
ja tu robię za kwokę i jak widzę, że mi się kurczątka rozłażą.... to reaguję ;)
hahahhaha zajebisty gif ;)
Czyli już u Ciebie lepiej..... cieszymy się niezmiernie ;)
Aaaa, miło ze zauważyłaś,że Ci się kurczę zapodziało :)
tak myślałam,ze ci się spodoba :D
Myślę,że to światełko w tunelu to wyjście a nie pociąg... Przestałam zdychać jak stary samochód a moje płuca, wreszcie nie chcą mnie opuścić
widzisz jaka ze mnie dobra kwoka ;)
To dobrze, że Ci się poprawia, niestety choróbska ostatnio są bardzo wredne i trzymają człowieka i puścić nie chcą ;)
Ja wiesz jakoś się super nie czuję niestety... ale jest lepiej niż było, bo ostatnio tylko była praca i spanie bez mała.... aaaa i kaszel, kaszel też był
Niestety wiem jak to jest jak Cię kaszle i kaszle tak, że masz uczucie, że CI płuca wyrwie... a tu jeszcze wyleżeć się nie da, bo trzeba do pracy chodzić masakra....
Ja do tej pory przetrwałam, dwa antybiotyki, 5 syropów na kaszelek i ostanio tabletki z kodeina dopiszcie sobie co to jest :D A w pracy nie lepiej, bo też ciągle kaszle, katary dookoła mnie
no,no to się ujadłaś tabletek ....
właśnie sezon na wszelkie wirusy się rozpoczął wszyscy kaszlą kichają i jak tu człowiek ma się wyleczyć .....
Taaa ale wolałam tabletki niż zastrzyki, bo sorry nie bardzo lubię kłucie...
Te ostanie tabletki bomba :D Jak czytałam skład to zdechłam i znalazłam tę substancję
cytuję wikipedię :D
"Kodeina, metylomorfina (łac. Codeinum) – organiczny związek chemiczny z grupy alkaloidów fenantrenowych, wchodzący w skład opium (0,7–2,5%) .. (...)
W LECZNICTWIE stosowany jest fosforan kodeiny, który łatwo wchłania się z przewodu pokarmowego – czas przechodzenia do krwi to około 60 minut[potrzebny przypis].
Okres działania kodeiny wynosi 2 do 6 godzin. W śladowych ilościach przedostaje się do mleka matek karmiących. Rzadziej od morfiny prowadzi do uzależnienia, przeważnie po dłuższym i częstszym podawaniu.
Kodeina wchodzi w skład wielu leków złożonych – najczęściej z kwasem acetylosalicylowym, paracetamolem, ibuprofenem, sulfogwajakolem i kofeiną. Najsilniejszym lekiem dostępnym bez recepty jest Antidol 15[11]. Jest on lekiem opioidowym i zawiera 15 mg kodeiny w połączeniu z paracetamolem. Jako lek OTC (bez recepty) z tak dużą dawką kodeiny jest stosowany w wyjątkowych sytuacjach bólowych: po urazach, zabiegach chirurgicznych, operacyjnych, silnych bólach kostno-stawowych, po ekstrakcji zęba oraz bólach nowotworowych[potrzebny przypis]. Kodeina obecnie jest substancją ogólnie dostępną w Polsce (...) "
hahaha i zrobił nam się jeszcze kącik farmaceutyczny hahahhaha ale mamy rozrzut ;)
limity ajjjj limity pamiętam te czasy ...... hahaha a teraz.... hulaj dusza diabła ni ma ;)
Znaczy się norma ;D my o wszytkim... trochę o wiśle trochę o przemyśle, czasem o farmaceutykach...
ja jeśli będzie trzeba mogę robić za ręcznik gdyby ktoś chciał się wygadać
my jesteśmy wszechstronne ;) hahahha :) w końcu kwiat inteligencji tu siedzi;)