Margoargo podziwiam tą naszą słoneczko :D
jaka pracowita kobieta :D już zrobiła porządki świąteczne :D
....................a ja nawet nie zaczęłam hahahhaha
czyli obydwie stoimy w tym ciemnym borze :D
Dokładnie ;) prawdziwa perfekcyjna pani domu z naszej Siostry ;)
ja zawsze sprzątam tuż przed świętami.... i wszystko robię wtedy na biegu.... hahhaha taki już typ ze mnie....
u mnie tak samo, jak za prządki świąteczne wezmę się w przyszłym tygodniu, czyli tak jak zawsze -tuz przed :D wtedy mam najlepszą motywację hahaaha :D
sprzątanie powinno robić się samo !!!!!!! :D
hahaha masz tak jak ja jak mam nóż na gardle to się sprężam;)
właśnie porządek jak bałagan powinien robić się sam ;)
ja tam nie lubię sprzątać hahhhahaah :D
ale trzeba co jakiś czas, bo by człowiek sam zginął w bałaganie :D
haha piona :D
dokładnie, trzeba ;((
a kto w ogóle powiedział, że kobieta musi lubić sprzątać ???
w końcu jest równouprawnienie i feminizacja hahahah :D
hahha piona :)
właśnie.... Burak będzie sprzątał ;) hmmmm chyba tylko w samym fartuszku :)
hahaha ajjj rozmarzyłam się ;)
Niestety mój kregosłupek nie podziela mojej chęci siedzenia przed kompem.... i już wrzeszczy..... kobieto do łóżka....
Znikam jak zwykle super się gadało ;)
Do zaś ;) pewnie jutro ;)
Dobranoc ;) seksownych snów ;)
a wiecie że nowy serial z Ozge Gurel zmienił reżysera oraz tytuł ???
hahahaha same pechy ten serial prześladują :D
hahhaha co za pechowy serial....
jeszcze nie wystartował a tu ciągle problemy...... niech ich reżyseruje Yalcin ( Deniz z KA) dobry jest :)
Serial z Ozge ma problemy, a niedawno dali zwiastun nowego serialu z Keremem Bursin, który rusza w styczniu :D
produkcja ay yapim, Bu Şehir Arkandan Gelecek / "To miasto podąża za tobą"
chciałam wam wrzucić zwiastun z napisami ale niestety yt zablokowało
Tak, jak po pierwszym odcinku okarze się fajnym serialem to będzie tłumaczony, czyli można rzec kolejny oglądany serial na mojej liście, ale odpadnie mi YS, bo zostało 7 odcinków do przetłumaczenia :D
oj masz tego Kobieto masz.... ja na razie na diecie beztureckiej jestem, bo nawet GF nie oglądam....może w święta coś ponadrabiam.... zobaczę ;)
Siemaneczko.
Witam w piątek.
U mnie dziś słonecznie ,ale mroźno.
Życzę miłego dnia :)))
Hej.
U mnie dzisiaj też słońce świeci :D
Nawet już placki ziemniaczane po smażyłam na obiad :D
Miłego popołudnia Wam :D
ostatnio jest popularna piosenka Charlie Puth & Selena Gomez "We don't talk anymore" :D
uwielbiam ją, a od wczoraj jeszcze bardziej, bo znalazłam super filmik z tą piosenką oraz z Serkanem :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=r_3xFR421PA
Ciesze się, że mój avatarek wam się podoba :D mam pytanko,jeśli pisze do kogoś post to jak mam oznaczyć daną osobe?
Siemaneczko.
Ja nadrabiam sobie Silę.
Wcześniej oglądałam GF.
Strasznie nerwowy ten Kerim.
Potargał Fatmie suknie ślubną.
ok,dzieki,przetłumaczyli 64 odcienk kiralika,ale nawet nie chce mi sie ogladac scen Defne i Omera,juz mi przeszlo,ale fajne były scenki z małym Iso i Korisiem :) ten mały jest taki podobny do Omera,jak dawali fotki promujacy drugi sezon to sie zastanawiałam czy to nie będzie syn Omera i Defne
Widzę,ze u Ciebie jest zniechęcenie KA.
Ja oglądałam tylko do 23 odcinka. Potem przestałam,bo zaczynał mnie denerwować.
Z początku scenki między DefOm były fajne,teraz zrobiło się dno.
nie powiem,na poczatku to się jarałam ich scenami,ale teraz ni to grzeje ni to parzy :D ja dzisiaj ogladalam powtorke Grzechu Fatmagul, i Fatma chce wycofać zeznania,zeby Rachmiego wypuscili,szkoda mi tego brata,taki pocieszny się wydaje :) ta żonka w ogole do niego nie pasuje niech sapada i dzieci mu zostawi
Mercik95 spróbuj napisać jeszcze jakiś post, bo może teraz zlikwidowano limity :D trzeba sprawdzić :D
Ojj Mukaddes to bym na księżyc wysłała.
Mustafa mnie strasznie denerwuje.
Ja oglądam GF na bieżąco.
Uwielbiam Engina :)))
Oglądałam też KPA :)))
Ja oglądłlam Ezel i uważam że jest to najlepszy turecki serial ever,polecam wszystkim,teraz ogladam Icerde, ktory jest u mnie na drugim miejscu, Fatme tez oglądam i tez lubie ale nie zawsze mam czas, Mustafa to zwykly ch... typowy sprzedawczy,niby ma jakies wyrzuty sumienia,ale za chwile i tak cos spieprzy