Na razie jeszcze nie wiadomo, pewnie pod koniec tygodnia;)
Dziewczyny przetłumaczyły zwiastun 18 odcinka.... kto ciekawy odsyłam do spoilerów ;)
Już zapodaję ;))
http://www.telenowele.fora.pl/telenowele-pozostale,91/kiralik-ask-milosc-na-wyna jem,30938-855.html
Proszę .... to teraz już wiesz, że prawdopodobnie w weekend będą 2 odcinki przetłumaczone 4 i 5 ;)
Ja też a jeszcze zamierzam obejrzeć 18 odcinek po turecku, bo jak oglądam te zwiastuny to odpadam ;)
Tak wszystko wskazuje na to , że spędzę weekend z Omerem ;))) hahaha a w zasadzie noce z Omerem hahahha ;)))
Dobry wieczór ;))) przyszłam wcześniej gdyż nie miałam co robić ;)))) hahahaha a cholera o goździkach zapomniałam ;))))
Słoneczko 3 wątki zajechane na maksa od października 2015 r;))) BRAWO MY :))))
Mistrzyni jak będziesz mieć chwilkę wpadnij do nas i pogadaj z nami o głupotkach, bo jeden wątek już zajechałyśmy teraz będziemy działać w tym, co się nam będą wątki marnować ;))))
Tak jest grunt to porządek po kolei żwawym krokiem idziemy na wykończenie.... tutaj nam chwilę zejdzie jakieś..... hahahhaa 2 tygodnie ;))) tyle obstawiam;))) w zależności jak dużo linków muzycznych z Madzik zapodacie ;)))
Ha ha
Ja przeżyłam dzis szok.
Patrze a tu przeszło 2200 postów.
U la la.
A tak z innej beczki.
Pada u mnie śnieg :D
W koncu się doczekałam.
Margo chciałam ci odpisać w poprzednim poście, ale już nie dałam rady bo wykończony do zera ;d
życie nie daje za wygraną, non stop coś na głowie...
Oj niedobrze Siostra .... zatem życzę, żeby życie w końcu odpuściło i dało Ci pożyć ;)))) hahahha
ale ja dziś tworzę ;)))
I jak tylko będziesz mieć ochotę wbijaj do nas ;)))
Jak widzisz wesoły z nas filmwebowy autobus ;))))
jak zwykle ;p
na was zawsze można liczyć ;d
jak aktualnie stoi forum pod względem statystyki? ;P
nowe dane już zebrane? :D :D
A oczywiście na nas można liczyć w końcu muszkieterki filmwebowe jesteśmy ;))) hahha do tego aniołki charliego też - mamy to pogadania z jednym takim szogunkiem i ostro sobie na niego ząbki ostrzymy ;)))
a statystyka ..... na naszym stosunkowo młodym forum kiralikowym wynosi 4293 posty czyli od nowego roku walnęłyśmy ponad 400 postów..... nie wiem czy się cieszyć czy przerażać nami ;)))) hahaha
hahahhahahahahaahah "Zabiją cię, jeśli zginiesz" :D
Portman miała mega dziwaczne stylizacje w Star Wars, szczególnie właśnie w "Mrocznym widmie" ;)
Jej stylizacje to po prostu.... kosmos ;)
no ale w końcu przecież w kosmosie się akcja toczy hahhaa ;)
No kreacje mieli genialne ha ha
Takie własnie kosmiczne.
A wiesz jak po śląsku są " Gwiezdne Wojny " ?
hahahah ;) tak podejrzewałam, że będzie brzmieć śmiesznie :D
aż boje się pytać o inne tytuły :D
A jest parodia starej trylogii Star Wars - "Kosmiczne jaja"
http://www.filmweb.pl/film/Kosmiczne+jaja-1987-6853
Oglądałam, fajne :D
Chciałabym, żeby sparodiowali też nową trylogię, wg mnie najłatwiej możnaby sparodiować "Atak klonów".
Zresztą w radio mówili niedawno, że przymierzają się do kontynuacji "Kosmicznych jaj", ale zobaczyny, czy zrealizaują pomysł.
Ja tego nie widziałam ,ale słyszałam o tym :D
Chop-luftmysza – Batman
Kaj leziesz – Quo vadis…
Gryfno dziołcha – Pretty Women
Chopy w Czornych Ancugach – Men in Black
( Ancug- garnitur )
Jo żech to już kajś widzioł – Deja vu
Po ptokach - To już jest koniec
Karlik, Ty pieronie! – Och Karol
Hello Madzik jak rozumiem Adi już rozjechałaś jeśli chodzi o polskie odcinki.....
Ja właśnie weszłam na kanał Star i zobaczyłam fragment nowego serialu z aktorką co grała Hiurem..... tak na nią patrzę i widzę Hiurem...... oj mnie ciężko się przestawić :)
Hej ;)
Adi rozjechalam prawie do reszty. Został mi 1 odcinek. Taka miła odmiana po kiraliku. Serial naprawdę świetny, szczerze polecam. Chyba będę oglądać po turecku dalej ;)
Spoko będę oglądać i chyba zacznę w środę , na razie ..... nie zaczynam bo jak zacznę to nie będę mogła skończyć ;)))) a jutro muszę być wyspana.... jadę na Podhale ;)))
A spoko nawet nawet ;)))
w czwartek pewnie znowu będę ;))) jak rozjazdy to rozjazdy ;)))
Ja też lubię Podhale, tylko teraz mnie trochę wkurza, bo mróz stoki ośnieżone a ja na nartach jeździec nie mogę wrrrr
Ja jeździłam na nartach jak byłam dzieckiem. Teraz już nie jeżdżę. Ale często lubię po górach pochodzić ;)
A ja góry lubię w zimie zwłaszcza jak sobie jeżdżę na nartach w innych porach roku góry mi nie służą ;))) moim żywiołem zdecydowanie jest morze ;)))) zwłaszcza Bałtyckie uwielbiam ;))) i nawet zimno mi nie straszne.....
hahahahhahahahhaah padnę zaraz :D
a oglądałaś "świętą wojnę" z bercikiem? bo to jeden z moich ulubionych seriali komediowych
Tak oglądałam :D
Wogole lubię " Kabaret Rak "
Tu macie jeszcze więcej tytułów:D
http://gryfnie.com/kultura/tytuly-filmow-po-slonsku/
Jak nie będziecie znali słowa to pytac ha ha
Lubicie oglądać kabarety?
Ja bardzo lubię " Ani Mru Mru " ," Kabaret młodych Panów",
" Kabaret Rak "
Mogę Wam coś zapodać jak chcecie :D
zarabiste te śląskie tytuły ;)
uśmiałąm się ;)
pewnie, że uwielbiam kabarety ;)
jak najbardziej lubię moralnego niepokoju ;)
ale i inne - te co wymieniłaś, skeczów męczących (z Kielc - moje województwo), paranienormalni, limo, ciach, jurki, K2