jak tak dalej pójdzie to na moim nagrobku będzie napisane....... wykończyły ją tureckie seriale ;))))
Właśnie oglądam 3 odcinek KIralik. dziewczyny z teleforów mnie zaciekawiły i chyba obejrzę od razu 17 ja się wykończę ;)))
Dokładnie ;)))
Ja już nawet tv nie włączam, tylko wszystko na necie oglądam.... no z wyjątkiem O mnie się nie martw ;)))
Kaszuba jak kaszuba cud miód i orzeszki oczywiście mówimy o młodym kaszubie ;) ..... Krzysiu jednak wymiata ;))))
jego ostatnie "Kaszubo spokojnie, wyciszmy się" rozwaliło mnie na łopatki ;>
a i dzisiaj jak z tymi pieniędzmi i ogłoszeniami latał ;) nieprzewidywalny osobnik ;D
Ale komiczne wieszał te ogłoszenia, żeby tez ktoś nie przeczytał ..... normalnie Krzysiu zaklinał los;)))
treść ogłoszenia i miejsce ich rozmieszczania zupełnie przypadkowe
ciekawe czy akurat ktoś stamtąd oddawał lodówkę :D
Podoba mi się piosenka tytułowa
https://www.youtube.com/watch?v=I_Yd02lmS44&feature=player_detailpage
Śpiewa ja znana nam juz Aydilge :D
Etatowa wokalistka seriali tureckich;))) a piosenka fajna , czasem ją nawet nucę;)))
Dobra teraz oglądam 17 odcinek i akcję ze ścianą ;)))) hmmmm
no ;)))
O jasna cholera jeszcze ten zwiastun 18 odcinka ;)))) oj będzie się działo ;))))
ja zawsze padam maksymalnie o 12 :D
sen to moje ulubione zajęcie, szczególnie rano
a dzisiaj prawie 2 a ja niestrudzona ;) ciekawe do której dotrwam
haha ja też lubię spać ;)
jak nie muszę nigdzie wstawać, to mogę gnić rano w łóżku do południa, super zajęcie ;))))
Ja ostatnio chodzę spać ok 4 rano więc jeszcze dużo przede mną ;))) hehehhe myślę, że nie padnę ;)))
jezus maryjo to o której ty wstajesz?! :D
jakbym ja się kładła o 4 to normalnie jakbym miała wstać o 6, to pewnie bym nie wstała :p
Spoko jak ide spac ok. 4 to wstaję ok. 7.30-8 - daje radę jak na razie..... jadę na adrenalinie tureckiej ;))))
No właśnie .... dobrze, że koleżanki z teleforów tłumaczą zawzięcie , zażarcie.... to może już niedługo będziemy wszystko wiedzieć ;)))
a tu mamy ostatnią scenę przetłumaczoną ;)
Ostatnia scena:Omer bey,Necme bey,prosił żebym zabrała jego rzeczy, już wychodzę.
Omer:Dlaczego to robisz? dlaczego to robisz, Defne...ja..nie rozumiem Ciebie
Defne: A co ja robię? teraz jestem winna? nie rozumiem
Omer:Odeszłś..odeszłaś a póżniej wróciłaś,niedawno mi powiedziałaś,że wszystko się skończyło,że jest Ci wszystko jedno.Teraz wracam do domu,a Ty znów jesteś!!Co Ty próbujesz ze mną zrobić?
Defne:nic nie próbuję Ci zrobić!Próbuję tylko chronić siebie!!..Od Iz,od wszystkich wkoło,rozumiesz?. Bo już zwariowałam,zwariowałam!! zwariowałam od tej miłości,od wszystkiego!!Nie jem,nie piję,nie śpię! Głowy też już nie mam OMER!!
Omer;nie odchodż...zostań na noc..
nie mogłam się powstrzymać ;)))
Brawo koleżanki z teleforów ;))) Brawo one ;)))
odcinek się skończył ;)))
Ale sądząc po zwiastunie to Omer padł a ona została go pilnować ;))))
Dziewczyny co te seriale tureckie z nami robią..... 2 w nocy a tu 4 agentki nie śpią tylko komentują ;)))
Poszły spać a ja jeszcze ogarniam 17 odcinek .... oj dzieje się dzieje ;))) dziś wstanę pewnie o 10 w końcu sobota ;)))
Dzień dobry siostrzyczki. U mnie pochmurny i mglisty dzień.
A ty margoargo masz po d... gdzie ty wrzucilas tłumaczenie odcinka . Nie rozmawiam z Tobą.
Dobra juz mi przeszło. Nie potrafię się długo na Was gniewac.
Przepraszam siostro to z nadmiaru emocji ;))) z nocnej sesji z kiralik ask ..... co ten Umuś ze mną wyprawia ;)))