ahahha chyba pariodia jak nie robić serialu dramatycznego.... GF jednak zdecydowanie lepsze....
Ano lubię.... ostatnio oglądałam GF do 4 rano po turecku.... ja wariat jestem....
Jak mnie Engin tak zauroczył ;))))) co zrobię.... taka zafascynowana jestem i mam nerwa, że kończą w TV akurat w momencie jak Kerim niesie Fatmagul do domu.. i już sceny jak łza mu spada na twarz Fatmy i potem cała jej choroba będzie dopiero we wrześniu....
No właśnie. 

Jak moga skończyc w takim momencie. 

Nie wiem jak wytrzymam do września.
Fatmagul uciekła od Kerima i Mukkadess zatrzymała się u Asu, ale jak Asu pobili to uciekła i wróciła w okolice domu na drugi brzegu rzeki siedziała i widziała jak Kerim w nocy płacze, potem zasnęła i Kerim ja rano zauważył. Pobiegł i ją niósł .... co ja taka dokładna jestem ;)))
A musisz. bo polskie odcinki skończą na tym, że Kerin niesie Fatmagul... a kolejny odcinek z chorobą będzie już w e wrześniu...
Właśnie jak się serial rozkręcił, to go zawiesili do września.... co za porażka... i to teraz jak będą takie odcinki ..... i śpiewająca Fatma i Kerim w 32 odcinku.... u la, la....
e to już wrzesień bo to chyba 20 odcinek turecki a tu kończymy na 17 tym.... czy coś w tym stylu...
Pobicie jest na poczatku 19 tureckiego odcinka. 

Jak chcieli puszczać to mogli od wrzesnia,wtedy mielibysmy ciagłość ,a tak przerywaja w najfajniejszym momencie.
Iso.... hahaha ten aktor może grać tureckiego turka, ale nie bogatego turka .... zupełnie mu nie pasuje ta rola ;)))
hello , był od 76 odcinka ok. 52 minuty .... 
a potem Iso w muszce mnie rozwalił ;))) hahha
Widziałyście już ten skecz? 

Uwielbiam ich. 
Sa genialni :))) 

https://youtu.be/vCJP-nZq3lM
Ja uwielbiam KSM . 
Moj ulubiony kabaret. Jarek jest nie do pobicia. Jego teksty i sposob mówienia...czasem nawet jak nic nie mówi to leje ze smiechu
O ten Madzik chodzi.... no rewelacyjni ;))) i chyba są z okolic Vanessy, bo z Kielc....
tak, kabaret skeczów męczoących sa z Kielc :D 
moje województwo ;) 

nagrali kiedyś fajną wersję piosenki Gangnam style - "Świętokrzyskie style" :D 
https://www.youtube.com/watch?v=6tKc_-RtpT0