szalejecie dziś ładnie ;d
właśnie sobie czytam posty ;d
13 stron już w sumie mamy .. wracamy do formy ;DDDDD
dokładnie ;)
haha siostrzana moc robi swoje :DDD
poza tym przyda mi odpoczynek od nauki, prezentacji itp :ddddd
Gina kisma
dziś ogromnie spodobała mi się ta piosenka Aydilge "Ask Lazim" i sam ten filmik też fajny ;)
tylko mogłoby być więcej Kaana ;)
https://www.youtube.com/watch?v=eRmKVoua-64
ja też.. ale jakieś pojedyńcze ;qq
a 17 czerwca, ale będą w niej tylko 2 duże egzaminy.
większość zaliczam na zajęciach w tym i przyszłym tygodniu ;(
Ojj parę rzeczy by sie znalazło ha ha
Czy Wy widzicie do jakiej liczby postów się zbliżam?
O matko i córko i córko :))))
Widzimy TY torpedo ;)))) napęd masz kosmiczny ostatnio tak mnie wyprzedziłaś, że Cie już nie dogonię ;))) hahaha czyli dziś 7 tysi padnie ;))))
Jak to co będziesz robić liczyć barany ;)))) hahaha żartuję ja czasami jak się przeciągnę to też nie śpię w nocy... i buszuję na filmwebie o 3 w nocy ;)))) hahahhaa
Tylko,ze ja sie wyspałam... I to jest błąd...
Heh,bydzie drama jak w fragmencie..
https://www.youtube.com/watch?v=sOWakzwqS6o
Dziadek go wystraszył,ale sie obrączka wymienili....
Bo na teleforum,już widzieli jak ucieka bez wymiany obraczkow...
Weź mnie nie denerwuj.... bo mam takiego nerwa na Meric za spieprzenie postaci Defne, ze mi normalnie ziemniaki w piwnicy gniją....
Na teleforum ekscytacja na maxa... nawet tam nie byłam wieczorem... to nie wiem...
A ponoć z opisu wynika, że gdzieś Omuś zwiał.... wcale mu się nie dziwię....po takiej akcji na zaręczynach to mnie by z miesiąc nie było....
ahhaha ja też .... ile jeszcze ludzi go będzie w balona robić....a ta durna Defne tylko skuczy i powtarza, że go bardzo kocha....
Ja nie wiem, czy na fb nie widzialam opisu odcinka... i podobno ma byc konfrontacja... i czy Omer Defne wybaczy... to przepraszam w jeden odcinek jej wybaczy...czy wyjdzie,ze Omer tez jakos malo stabilny emocjonalnie jest i teraz wybaczy a w dniu slubu, bedzie sorry jednak nie ?
Yigit ma wielkie wyrzutu sumienia, że spał z Iclal.
Poza tym Nazan wyznała Iclal, że Dżahit wcale nie jest bezpłodny.
Hafize dowiedziałą się, że Elmaz jest w ciąży i uderzyła ja w twarz, krzyczała, że nieślubna ciąża itp.