Napisane mam ze wiadomość przyszła o 22:13 a ja powiadomienie dostałam o 22 : 41. Myślałam ze Ty tak długo nie piszesz i czekałam
No niestety czasem tak bywa..... trzeba się dostosować, bo szkoda walić głową w mur....
U mnie nawet, nawet.... roboty dużo czasu mało.... to standard, a teraz mam najgorszą fazę.... nic mi się nie chce i robota lezy i kwiczy....
Dokładnie tez bym sobie trochę odetchnęła... a tu ni ma szans ;)))
Patrz kto nas odwiedził ;))))
dokładnie ;)) a udziela się trochę Mistrzyni na wątku GF to ją ściągnęłam do nas ;))
My tutaj komentujemy wszystko ;)))) dlatego tak lubię te nasze pogaduchy... żadnej spiny, że nie na temat, nikt nikogo nie poucza ;))))
Ha ha nawet Cię rozumiem, gdzie masz najbardziej wyrozumiałe Siostry ;)))) tylko tutaj ;)))
Dokładnie.
Jak jednej sie cos nie podoba,to reszta sie nie obraża.
A gdzie indziej za odmienne zdanie to Cie linczuja ( patrz teleforum )
bo my siebie rozumiemy zawsze, nawet jak mamy odmienne zdania ;)
a wy jednak oglądacie Grzech Fatmagul? ja utknęłam gdzieś koło 10 odcinka i jeszcze nie powróciłam do oglądania ;(
Tak Ja ogladam.
Jestem na bieżąco.
Jutro ostatni odcinek i trzeba czekac do września.
Kocham Engina :))))
Witamy chleb i solą ;)))))
hahaha jakże się cieszymy, że nas odwiedziłaś ;))))
no tak w sumie to mnie przywołałaś ;)
ale miło jest spotkać stary skład po przerwie ;D
co tam u was słychać? ile wątków wykończyłyście już pod moją nieobecność? :)
NO właśnie ściągnęłam Cię tu do nas na pogawędki o wszystkim a najmniej o kiraliku hahaha ;)))
Cóż chyba już 17 0000 postów mamy, nie wiem dawno nie liczyłam....
o matko ;O dobre jesteście ;D
a ja sobie wspominałam ostatnio, że rok temu trwała nasza przygoda z Sezonem :) wydaje się jakby to było wczoraj...
O Kobieto jakie tu wspominki my robiłyśmy w związku z roczkiem emisji pierwszego odcinka SM.
Tutaj na wątku o kiraliku jak widzisz piszemy o wszystkim... mamy taką naszą siostrzaną kawiarnię wirtualną i przybywamy na pogaduchy....
a widziałaś nowy serial z Serkanem.... HA.... Vanessa jest nasza specjalistką w tej kwestii