PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

hejo;p

ocenił(a) serial na 9

Wie ktoś może ile w sumie będzie odcinków ?;p

Margoargo

ahahahahahah szaleństwo kulinarne :D:D

pytam - jak tam w pracy ?? ile osób zastraszyłeś ? a ile zabiłęś ??
berk - miałaś mnie nigdy nie pytać o pracę !
- sorry
- w każdym razie zarobiony jestem, tyle ci mogę powiedzieć, pełno roboty :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha dobre ;)))

Kaan do Ciebie... Vanesso kochanie nie pytaj mnie o pracę ;)
im mniej wiesz krócej będziesz przesłuchiwana ;)))

Margoargo

hahaha świetne :D

znikam dobranoc :D
jakże cudownie nam się gadało, jak zawsze :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dobranoc ;)))
ja również uwielbiam te nasze pogaduchy do poduchy ;)))

Berkowych snów ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Zmykam.
Dobranoc :)))

sloneczkO_1

dobranoc nasze słoneczko :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobranoc ;))))
Dziękuję za link ;)))) oj chyba wrócę szybciej niż mi się wydaje do KPA ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tu link z samymi oświadczynami :))

https://youtu.be/TlHldJCV4to

Bardzo specyficzną mają tą muzykę.
Tak jakby cały czas się modlili :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Witaj,
Dzięki za link ;)
hahahha zgadza się zawodzą momentami, że nie wiesz czy płaczą czy się cieszą w tej piosence.... hahahha;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Masakra , a taki fajny miał byc serial.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

24 odcinki Kiralika.
Ktoś tu chyba na głowę upadł,że się tak wyrażę :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Cóż KM też miało być 39 odcinków a pamiętasz ile było.... zobaczymy czy scenariusz napisany przez Meric przekona Turków... bo w zasadzie oni są być albo nie być serialu...

Ja nie wiem czy na żywo będę oglądać.... pewnie nie... mam plany weekendowe więc pewnie w tym czasie będę w drodze;)))
zobaczę sobie później jak już przetłumaczą.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie.
Nie chce już nawet dywagować co i jak.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ja nie dywaguję co będzie w kiraliku, powiem więcej nie czytam fejsa ani teleforum... nawet nie wiem co tam się dzieje...
Zobaczyć zobaczę odcinek premierowy.... ale pewnie już z tłumaczeniem, ostatnio nie przepadam za turecką wersją.... jakiś sentyment mi jednak został do tego serialu.... tylko ekscytacji brak....
nawet nie obejrzałam odcinków z I serii, których nie widziałam.... i jakoś mi nie brakuje tych odcinków do całości serialu.....
dlaczego te turki a zwłaszcza Meric zrobiła się taka odtwórcza.... masakra....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Z tego co koleżanka pisała podobno tvp po zakończeniu Kosem ma puścić "Królową nocy " z Meryem Uzerli
Nie wiem za bardzo po co,przecież to też była klapa.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha pewnie dla fanów Meryem , a poza tym jak klapa to tani jest ;)

Margoargo

hahhaa jak klapa, to niech wykupią też HA ;))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ahahha może za rok wtedy będzie jeszcze HA tańsze ;)

użytkownik usunięty
justyna1568

Hej siostry :D
mnie to ostatni pech prześladuje, ile razy chcę wejść na kompa to zawsze jakieś problemy... ;p
najpierw piorunami waliło, na drugi dzień laptop się zaciął na amen, a wczoraj w ogóle internetu wieczorem nie było :P
widzę, że finał HA nie wzbudził ekscytacji... takie to marne, że nadrabiać mi się nie chcę ;ddd
wczoraj leciał też rolnik... ciekawy odcinek, ale się uśmiałam... to lepsze niż niejeden kabaret... polecam ;)))
u mnie dziś depresyjna pogoda ale co poradzić ;pp
miłego dnia ;))))))))))))))))))))

miłego dnia Gino ;))

użytkownik usunięty
Vanessa100

jako, że tak szaro buro się zrobiło, podrzucam nowe fotki Berka jakie znalazłam.. tak na poprawę humoru :ddd
http://www.pictaram.com/media/1330431583257309041_2284765691
http://www.pictaram.com/media/1338681429999189554_2284765691
http://www.pictaram.com/media/1338681598123464104_2284765691
http://www.pictaram.com/media/1336314826472880233_2284765691
piękne oczęta ;))))))))))))

a dziękuję ;))
na tym trzecim linku najładniej wyszedł :D cudownie tu wygląda :D
http://www.pictaram.com/media/1338681598123464104_2284765691

użytkownik usunięty
Vanessa100

też tak uważan :DDDD

:D

ocenił(a) serial na 5

Siemka.
Ty to masz pecha.

U mnie też dziś jesienna pogoda i tak ma być przez cały tydzień.
Masakra.

Życze miłego dnia.

ocenił(a) serial na 8

Hello ;))) uprzejmie donoszę, że u mnie listopad w pełnej krasie.... mgła, deszcz, zimno;)))
Pogoda barowa, po prostu.... ciepły kocyk, herbatka, może jakaś nalewka i latanie po necie, albo oglądanie filmów.... to moje marzenie, a rzeczywistość..... robota i wyjazdy i powroty czyli pęd codzienny ;)))

Do miłego zaś ;)))

Margoargo

siostry u mnie też dziś pogoda depresyjna ;(( całkowicie jesień ;(( można się załamać ;((
oświadczam kategorycznie, iż nie podoba mi się taka sytuacja i żądam powrotu lata hahaahha :)
ciężko się przestawić, bo przecież jeszcze tak niedawno cieplutko było ;(( jestem w szoku termicznym oraz psychicznym ;(( dopiero co człowiek sobie chodził po mieście w szortach i skąpej bluzce, a po domu nieraz w samym staniczku, a tu teraz nagle zimno, trzeba się gacić hahah :D

teraz chciałam zajrzeć na teleforum, a tu lipa, bo trwają prace administracyjne, ech hahahaha :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah i zamiast pomykać w samym staniku... teraz musisz reformy ubrać, żeby Ci tyłek nie zmarzł ;))))

Ja na teleforum nie byłam ze 2 tygodnie.... więc nawet nie wiem, że prace trwają ;)))

Co porabiasz ???? oprócz tego, że piszesz petycję o powrót lata;))))

Margoargo

hahahhaah ale nie w tym sensie, ja w samym staniku i w szortach, spódniczce albo długich spodniach, a nie że goła od pasa w dół :D:D:D

nic intrygującego nie porabiam :D aktualnie siedzę w necie jak widzisz hahaha :D
przeglądałam komentarze po wczorajszym odcinku rolnika i ubaw miałam :D ludzie to mają teksty :D czasem złośliwie piszą, chamsko do przesady,ale czasem to można się popłakać ze śmiechu z ich tekstów :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha przecież wiem, że bez majtek nie latałaś hahahha;)))
skróty myślowe stosuję, że przedtem lekko ubrana chodziłaś, a teraz musisz szukać ciepłych ubrań.....
hahahha to mi przypomniało, że muszę w szafie poszukać....... hahahha nie reform tylko jakiegoś swetra, bo trochę głupio latać w podkoszulkach ;)))

Margoargo

a wiesz luknęłam sobie kilka scenek z buraczkiem na yt ;))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no i???? czysty sex nie??? a te oczy ło matko następny ;))))) czarne jak smoła a jak patrzy to kolana miękną ......

Margoargo

Ozcivit piękny facet jak malowanie :D
i cały czarny hahaah :D lubię takich brunetów :D

https://www.youtube.com/watch?v=Q6r6VIkQGmU
super ta scena :D najbardziej mi się podoba 1:08, jak ona kładzie mu rękę na twarzy, a on taki zmieszany :D

no jak nic byłby naszym Demirem :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Aj , aj zapodałaś takiego Buraka..... słabo mi czy jest na sali lekarz..... boski jest, czy nie mam racji seksowny jak diabli.... i patrz jaki byłby z niego Demir...

Margoargo

mógłby mieć taką scenę z gokce (hazar) :D

hahaha a ile razy mówili sobie "il gedżelar" hahaha nie mogli się rozstać :D

ten burak ma fajny, męski głos :D jak hakman :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj co by to była za scena.... a tak mieliśmy mdłe, sztuczne sceny między protami i żadnej chemii hahahha zero akcji i reakcji ;))))

Z wyglądu seksowny do tego głos.... i orgazm gotowy ;)))

Margoargo

wiesz bo GokDem byli ekologiczni, dlatego zero chemii :D:D

burak i jego rywalem kaan - no nie, ekran spływałby testosteronem hahaah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha rozwaliłaś mnie tym tekstem zero chemii hahahaha;))) leżę nie wstaję.....

tyle testosteronu.... ło matko.... gdzie moje sole trzeźwiące.... odpływam....

Margoargo

nie wiem, po co w HA wymyślili ten wątek że Demir dowiaduje się, iż jest adoptowany :D tak ni z gruszki, ni z pietruszki :D
taką zapchajdziurę scenariuszową sobie zrobili .

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ja obejrzałam tylko 1 odcinek i pewnie kiedyś obejrzę, albo będę oglądać tylko sceny z Kaanem hahahha;)))

niekonsekwencja w scenariuszach tureckich i pisanie na kolanie to standard .... jeszcze się nie przyzwyczaiłaś ;))))

Margoargo

dobranoc :D:DD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dobranoc ;)))
Seksownych snów o Panach B ;)))))

Właśnie skończyłam oglądać o mnie się nie martw.... Krzysiek jest the best ;))) jego tekst : zamężny facet lepiej znosi niewolę mnie rozwalił ;))))

Do miłego ;)))

Margoargo

kiedyś na teleforum Alice pisała że w 2 serii KM przydałby się adorator dla Oyku, żeby Ayaz był zazdrosny, przestał być ciapą i maminsynkiem i zaczął dbać o Oyku.

Zastanawiałyśmy się, kto mógłby go grać.
Padła propozycja m.in Burak Ozcivit ;)

hahhaa już to widzę - wpieniony Ayaz do Oyku "co to za burak cię podrywa ??!!!"
:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha z tego imienia Burak to już się z Paula kiedyś śmiałyśmy, że dziewczyna przedstawia swojego chłopaka rodzicom i mówi mamo, tato to jest burak.... a ojciec to nawet widać ;))

Margoargo

pamiętam :D
nasza paula zaginęła ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hiszpański Omer wygrał z nami ;))) co poradzisz... zniknęła też Madzik... co ci faceci wyprawiają z nami Siostrami....
ale pamiętaj jak Ty znikniesz ..... znajdę Cię nawet w piekle i za włosy przyciągnę na forum hahahaha;)))

Margoargo

o matko, będę pamiętać :D hahahahhahah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha no myślę, nie mówię, że masz tu siedzieć długo, ale raz na czas się odzywać ;)))

Margoargo

oki oki :D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

Vanessa, a nadrabiałaś już rolnika czy czekasz na powtórkę w sobotę ? :)