Hello ;))) blog poczytam jak będę mieć troszkę czasu... nawet GF i Sili nie oglądałam od poniedziałku, będę nadrabiać jutro ;)
Ok.
Ja Sile oglądałam .
Jutro sobie Boran nagrabi.
GF dzisiejszy muszę nadrobić,ale to jutro,bo dziś nie dam rady :))
A czyli jesteśmy na 6 odcinku tureckim... chyba sobie nawet hurtem obejrzę przez weekend Sile, prawie będzie 2,5 odcinka tureckiego, czyli 6,7 i kawałek 8 .... tylko nie wiem czy to będzie ta część co Boran ratuje Sile... z pola minowego...
No też właśnie nie wiem :))
Widziałam ten fragment.
Prawdziwy bohater :))
Ojj ciężko będą mieli,bo on raz jest dobry ,a raz zły.
jak będziesz w wolnym czasie czytać ten blog, to szczególnie przeczytaj recenzję Sezonu na miłość :D uśmiałam się :D
http://cojaogladam.blox.pl/2016/08/Kiraz-Mevsimi-Sezon-na-Mi...
"Ayaz - młody biznesmen, nosi fryzurę à la młody Ridge Forrester :D" hsahhaaa
"Cem - młodszy brat Öykü, ma burzę rudych kręconych włosów, gra w piłkę w osiedlowym klubie, zgodnie z zasadą gruby na bramkę" to też dobre D
"głowna bohaterka powinna mieć na imię Ojejku" - no no ciekawe kto ten blog prowadzi :D albo nam ktoś znajomy, albo po prostu tu czasem zaglądała i obserwowała :D
"Oyku zachowuje się jak wariatka" - to tez racja :D
hahah właśnie przeczytałam recenzję kiralika i płaczę ze śmiechu... będę czytać dalej... ona jest rewelacyjna....
Margo znasz tą piosenkę Dan Balan "Chica bomb" z kosmatym teledyskiem ? :D
https://www.youtube.com/watch?v=16N8Zhhhins
właśnie obejrzałam.... ja wiem nie znam się ale dla mnie taki sobie... gostek ma trochę śmiszną grzywkę...
mniejsza o teledysk, ale mnie się piosenka podoba :D
chodzi mi o to, że przed chwilą znalazłam na yt remix tej piosenki w wersji chilloutowej i jestem nią zachwycona ♥
Pięknie wyszła, i oczywiście pasuje mi do jakiejś miłosnej sceny :DD:
https://www.youtube.com/watch?v=yKaZNt5685A
.................. a znalazłam ten remix dzięki Burakowi hahaha :D
powiem Ci, że w tej wersji zdecydowanie lepsza.... i teraz zamknij oczy.... w tle ta piosenka.... Berk wchodzi do sypialni a tam pusto.... pokój oświetla tylko księżyc.... Berk rozgląda się i widzi otwarte drzwi balkonowe i w poświacie księżyca odwrócona tyłem stoisz TY....w szlafroku, przez który widać Twoje sylwetkę.... Berk wciąga głośno powietrze... Ty odwracasz się i powoli wchodzisz do pokoju..... Berk szybko pokonuje dzielącą Was przestrzeń, dopada Twoich ust.... itd., itd... mam kontynuować....
aaaaaa Twoje wizje jak zawsze genialne !! D:D
cud miód, jestem na tak :D:D
bo na dzień dzisiejszy ja jednak wolę berka ♥ niż buraka :D:D
ma coś w sobie, czego nie mają nawet ci olśniewająco przystojni :D
dzięki temu buraczanemu filmikowi dziś napotkałam ten piękny remix :D tu pocałunek buraka z tą Fahriye Evcen (z którą jest też w realu) w jakimś serialu. Ozcivit ma tu wąsy ale trudno :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=PIUzceMZgeU
Twoja wena ma ADHD hahahahah ;))
jak pięknie opisałaś tą scenę :D mogłaby się nazywać "Księżycowa miłość" :D
hahahah właśnie jakieś turbodoładowanie moja wena włączyła.... hahaha tyle czasu w uśpieniu a tu bach....
hahaha tytuł może być ;)))
musimy jakieś erotyki pisać, to się forsy zarobi przynajmniej :D
a co, lepsze jesteśmy niż ta autorka Greya :D
hahaha mówisz , no chyba tak... a autorka Greya to nam może buty czyścić hahahaha;))
pod pseudonimami będziemy pisać :D tak jak tu na forum hahahha :D
teleforum dalej nieczynne bo prace administracyjne :D
no oczywiście, że pod pseudonimami.... tylko gorzej będzie jak nam jakąś nagrodę będą chcieli wręczyć i co.... ujawnimy się hahahaa nie wyślemy naszych menadżerów.... Berka i Engina... hahahahha;)))
taa hahhaaha :D
a jak będą chcieli zekranizować nasze książki, to my wybierzemy obsadę :D oczywiście wiadomo jakie są nasze typy hahha :D
kurcze stęskniłam się za tym teleforum :D człowiek chce tam zajrzeć, ewentualnie coś napisać, a tu nie da się hahahaha :D
choć nie ma co tam ostatnio komentować, bo HA skończone.
\ No wiadomo obsada: szeroko rozumiane tureckie ciasteczka oczywiście te najbardziej HOT :))))
hahaha spoko zrobią porządki to wrócisz na teleforum...
właśnie co teraz będzie tam komentowały jak się Wam HA skończyło..... ahhahaha a sądząc po klapie.... tego serialu.... Serkan na razie nie będzie brany pod uwagę do nowych seriali ;))) a może się mylę ;)
hahaha a tak się ostatnio rozkręcam.... wena wróciła z banicji hahahaha;)))
Dobranoc Siostra kuruj się ;)))
Nie przepadam za remixami,ale ten wyszedł im wyjątkowo nieźle :))))
Zgadzam się,że pasowałaby do hot sceny miłosnej :)))
Pokazuje sie kolejny raz,zaszczyt mnie kopnal na fb mnie dodali do grupy teleforum...
ohohohoho widzisz jak cię doceniają :D:D i pamiętają :D:D
teleforum od wczoraj nieczynne, bo prace administracyjne :D
Tylko,ze ja sie tam nie pchalam....zostalam wmanewrowana,ot...
Normalnie chyba jakies s e p p u k u popelnie,bo mam dosc
genialny ten blog z recenzjami :D
uwielbiam taki sarkastyczny sposób pisania :D
ahaha nieźle pojechała po kiraz mevsimi... ale się uśmiałam... trafione w punkt :D
z Ayaza to mam najwiekszą beke :DDD
udanego dnia siostry ;))))))))))))))))))))
uff dziś teleforum już czynne :D otworzyli bazarek hahahaa :D
poza tym słońce u mnie świeci, ale chłodnawo jest
pozdrawiam i miłego dnia życzę :D
hello siostry :D
muszę przyznać, że serial Sila, o którym wspominałyście, wciągnął mnie na maxa :D
dziś nadrobiłam odcinki i jestem na bieżąco... no naprawdę interesujący serial... dawno takiego nie widziałam :))))))))))
postać Borana bardzo mnie intryguję... mam nadzieję, że dalej będzie tak ciekawie ;)
proszę, proszę, jak Cię wciągnęło :D
film z Berkiem
https://pp.vk.me/c627231/v627231401/47533/pGj4Snfu4mI.jpg
Wygląda tutaj jak superbohater z tą opaską na oczach :D Jeszcze mu brakuje peleryny hahahhahaha :D
Jak miałam to zdjęcie na ekranie laptopa przed chwilą, to ojciec ukradkiem spojrzał i pyta "to ten aktor co grał zorro ?"
hahahhahahaha leżę, nie wstaję :D
wieczory robią się coraz bardziej chłodne ;(((( jesień jak nic ;((( ciężko się przyzwyczaić ;((
teraz będzie można się niestety łatwo przeziębić ;(((