No w końcu ha ha
Mam nadzieję,że długo będzie.
Z powodu mnie nie musi być zimy ,tylko taka pogoda jak teraz.
Wcale bym się nie pogniewała ha ha
"Z powodu mnie nie musi być zimy ,tylko taka pogoda jak teraz."
hahahhahah padłam :D ale dobrze mówisz, od ciebie jako słoneczka wiele zależy :D
Marg_ obejrzy i kolejny,ale to w wolnej chwili...pewnie cos kolo wekendu to uczyni ;)
Hello co by nie bylo,ze swinia jestem i sie nie witam
Siemanko.
Nie ma za co.
Podziękowania należą się Wisience :-D
U mnie też słoneczko świeci.
Życzę miłego dnia :)))
Nasz kochany Enginek mówiący po angielsku :))
https://youtu.be/wIIqNDJy8ow
Mam zagadkę.
Znalazłyście kogoś znajomego ?
Bravo.
Wygrałaś randkę z Enginem :))
Osobiście zawiozę Cię swoim helikopterem :))
A wiesz,że w tym serialu grała również ciocia Kerima z GF ?
hahaha oczywiście gra matkę lalu w No 309 a Lalu gra aktorka z cilek kokusu hahaha;)))
Dziękuję chętnie się wybiorę już idę się umówić do kosmetyczki i fryzjera ;))))
e nie podoba mi się jak smarkacz ok wtedy był młodszy ;)))) hahahah jednak najbardziej mi się podoba w KPA , a potem w GF ale po podcięciu włosów ;)
gratuluje randeczki z enginem :D
z kiralika, HA czy innych seriali tureckich też by wyszły niezłe memy hahhaha :D
Dziękuję ;)))
no na pewno memy jak nic.... zresztą chyba w kiraliku coś już fani tworzą... nawet nasi.... chyba Ty to pisałaś...
tak, kiedyś Jagoda. Julia wstawiała zdjęcia z KA z zabawnymi napisami. Np. Defne wygląda zza drzwi wc, trzyma jakiś papier i pyta "brakło papieru, mogę się tym podetrzeć ??" :D
no właśnie tak mi się kojarzyło, że zapodawałaś link do tych memów... nie czytam teleforum od ponad miesiąca więc nie wiem co tam się dzieje....
ten mem co wam dawałam dziś
http://6.s.dziennik.pl/pliki/7175000/7175923-mem-o-modzie-na-sukces.jpg
skojarzył mi się w Kaanem i Demirem w HA i "rywalizacją" między nimi której nie było i ogólnie słabą akcją w HA ;))
siemanko dziewczyny ;)))
co tak szalejecie z postami? tak trzymać :dddd
czyżbyś my były wszystkie w komplecie ? :dddd
może jeszcze wpadnie ;ddd
oglądała któraś z Was dziś GF albo Sile? bo nie wiem kompletnie co się działo ;ppp
ja oglądałam GF Sile dopiero będę oglądać w piątek bo robię sobie maratony ;)))
W Gf Fatma zobaczyła Kerima i Vurala i się wkurzyła na Kerima, ale on jeszcze nie wie o co... , pojechali wszyscy na kolację do restauracji, Mustafa już prawie wydobrzał i poprosił Ismaela o pomoc w sprawie Asu, matka Vurala się wyprowadziła... i chyba tyle...
dzięki ;)
aaa to nie za wiele ;d
myślałam, że już zrobiła Kerimowi awanture a to dopiero jutro...
no to za niedługo ruszy do przodu i powinni zbliżyć się do siebie... tyle na to czekam ;dddd
hahah jak każda z nas czeka na wspólny śpiew i objęcia i pierwsze pocałunki w policzek .... itd.,itd.....
i bardzoooo dobrze :D
ale dziś memy wyśmienite zapodajesz haha ;ddd
i jak tam wrażenia po rolniku?
ps. nie wierzę, że Marek wpadł Ci w oko haha ;DDDDDD
nie będę się smiać ;dd
po prostu jestem w szoku , wcześniej nic nie mówiłaś ;ddd
już Cię widzę wsród jego stada gęsi... Vanessa gęsiareczka :P
cóż, dopiero dziś o tym powiedziałam hahah :D
Vanessa gęsiareczka ahahahaahah :D
w ogóle zdziwiłam się, że marek dostał się do programu :D
byłam pewna że nie - w odcinku zerowym tragicznie się zaprezentował - byle jak ubrany, nieogolony, burdel na podwórku, dom w ruinie.
myślałam "a któż do niego napisze?"
a tu proszę :D
no ;))) żywe, żywe.... bo jak się hoduje gęsi na jajka, albo na pierze, to się je w lecie skubie, bo im pióra przerastają ;)))
aaaaaaa aha :D
bo ja zrozumiałam, że bierzesz gęś do jedzenia, i żywą oskubujesz, a potem do garnka hahha :D
a wiem, że do jedzenia się zabija najpierw.
i dlatego zdziwiłam się że ty na żywca skubiesz, drastyczne i bez litości dla tych biednych gęsi ahhhaha :D
źle się zrozumiałyśmy - chodziło mi o to, ze drastyczne i bezduszne że na żywca skubiesz i potem do garnka ahahaahah :D
to tylko dobrze świadczy o babeczkach... nie lecą na kasę i wygląd tylko szukaja naprawdę miłości, haha ;dddd
choć w necie widziałam dużo negatywnych opinii na jego temat.. to przez te seksistowskie wypowiedzi chyba ;pp
od przyszłego poniedziałku startuje nowy program na tvn
http://www.tvn.pl/showbiz/slub-od-pierwszego-wejrzenia-slynny-milosny-eksperymen t-jesienia-w-tvn,207550,0,0.html
straszna żenada... skąd oni chetnych wzięli....
chyba z ciekawości zobaczę ten badziew ;pppp