Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
I jeszcze raz ja;)
Tym razem podrzucam wpis Wiśni o Królowej jednej nocy
http://cojaogladam.blox.pl/2016/10/Gecenin-Kraliccedilesi-Krolowa-jednej-nocy.ht ml
wpis jak zwykle rewelacyjny ;) chyba się skuszę na obejrzenie chociaż kilku odcinków ;)
Siemka.
Widziałam ten wpis,ale nie mialam jak wrzucić.
Ja może tez luknę z ciekawości jak gdzieś będzie w necie.
Na razie jednak muszę ponadrabiać te co ogladam :))
Życzę milego dnia.
Czesc widze nikogo nie ma... no trudno, dzis z racji tego,iz pozbylam sie mojego "jet lagu" przejrzalam interneta i wiecie co wam napisze... Meric powoli traci zainteresowanie i widzow ;) usmialam sie dzis na twiterku... fakt faktem nie wiem konkretnie jakiej narodowosci fanki psiocza,ale psiacza...
hello ;) Ja właśnie wpadłam przelotem ;) jak pilot oblatywacz hahaha;)
Nie dziwi mnie fakt, że fani psioczą na Meric nic specjalnie nowego nie wymyśliła... Defne dalej idiotka do potęgi... ja kiedyś wielka fanka kiralika, oglądałam każdy prawie odcinek kilka razy po turecku, albo same sceny Defom.... potem po angielsku i po polsku odcinki, a teraz po turecku za chiny ludowe nie mam ochoty patrzeć... nawet scen DEFOM... po polsku na razie mam obejrzane półtora odcinka bo 53 i kawałek 54.... 55 jak będzie chyba obejrze już z 56.... razem... a zrobię sobie zbiorówkę... co się będę rozdrabniać...... hahahha bardzo dobrze, niech jej psioczą może się ogarnie, bo na razie kiralik duuupy nie urywa...
Hello ;)
Fatycznie ;) Nasz ulubieniec ma urodziny ;)
Sto Lat dla niego ;)
Teraz w GF coraz bardziej go uwielbiam ;))))
Do miłego zaś ;)
P.S. U mnie zimno, gorzej niż w listopadzie....
W GF Jest kochany , a Fatma coraz bardziej o niego zazdrosna :)))
Muszę nadrobić dzisiejszy odcinek :))
O tak kochany jest ;))))
No cóż Fatmie zaczyna zależeć coraz bardziej... w końcu jesteśmy na 34 odcinku tureckim, do 39 i potem do 48 już nie wiele...
W 39 odcinku tak mi się wydaje Kerim scałowuje łzy Fatmy po nieudanym procesie.... wieczorem nad brzegiem morza, a później jest rano aresztowany.... chyba tak to będzie...
Faktycznie będzie ta scenka.
Że Fatma mu na to pozwoliła to jestem w szoku.
Mustafa zabije Vurala?
Pewnie Kerim będzie o to oskarżony,bo wcześniej się z nim widział.
Siemka.
Ja tez oglądałam ,ale na razie sobie odpuściłam.
Też na Seriale z Turcji :))
Siemka
A jestem na 7 odcinku troche rozpierducha że tak powiem jest na tej stronie i myślałam że gdzieś jest bardziej przejrzyście i dlatego pytałam.
cześć siostry ;)))
ale tu ciszej ostatnio.
wybaczcie, że ostatnio nie wpadałam... przeziębienie kompletnie mnie rozłożyło... do tego zajęcia do wieczora.
pozdrawiam Was cieplutko ;DDDD
do zaś ;)))
Hejka;)
Jak widać Siostry siedzą pod ciepłymi kocami i nie wychylają nosa na forum ;))) Faktycznie straszna bryndza tutaj panuje... cisza jak nie u nas.... oj żeby to tylko nie była cisza przed burzą;)))
Mam nadzieję, że już Ci się poprawiło i wróciłaś do zdrowia ;)))
Udanej reszty dnia ;)
Do miłego zaś ;)
Hello ;) Właśnie nie pasuje.... martwię się trochę naszą księżną polsko- turecką Vanessą , nie zagląda na forum.... czyżby Berk ją porwał ;))))
hejo, ja też się właśnie martwię... mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku ;)
Siemka ;)
No faktycznie jakoś tu pustawo ostatnio..
Ja się wzięłam za oglądanie Iliski... spoko serial
Ze wszystkim jestem na bieżąco więc nie mam co oglądać...
U mnie zimno ale przynajmniej nie pada...
A jak tam u Was?
Siemka.
Ja nadrabiam zaległe seriale.
Ogladam Ezel i Sile.
W GF jestem na bieżąco :)))
Hello ;)
Ja niestety mam tyły....
GF 2 odcinki do nadrobienia, Sila to już 3 tygodnie...ale z cda mam nadzieję szybko nie skasują to obejrzę...
Kusi mnie skończyć iliski, bo mam do obejrzenia 7 odcinków, a 40 ma być do końca tygodnia..... miałabym jeden sezon skończony..... jest i kiralik do ogarnięcia.... ale debilizm Defne który widziałam w zwiastunach i kawałku 54 odcinka... coś mnie skutecznie zniechęca....hmmmm chyba obejrzę 54,55 i 56 odcinek kiralika razem... pomyślę...
hejooo ;)
ja niestety mam straszne zaległości... Sile sobie odpuszczę bo nie mam kiedy odcinków nadrabiać.
GF też jeszcze w tym tygodniu nie widziałam..
mi się z kolei bardzo wciągnęło seviyor sevmiyor, naprawdę zachwycił mnie ten serial (ale wiadome każdy ma inny gust) , oglądam na bieżąco odcinki lecące w Turcji, dla mnie bomba ;)
pozdrawiam Was kochane ;)))))))))))))))))))))
Siemka.
Jakoś nic mi się nie chce.
Taka pogoda do du...
Właśnie oglądam dzisiejszy GF :)))
A u Ciebie co słychać?
U mnie raczej stara bieda...nic sie nie dzieje, dzis mialam wolne,to bylam na imieninach... coz juz za chwile nowy odcinek kiralika,a ja znow nie obejrze
No wiesz mnie tak ciekawi,ze skreca mnie iz tego nie zobacze ;) rozpacz mnie ogarnia,kochana rozpacz hahha
O jeszcze jak ha ha.
Spać przez to nie mogę :))
Nadrobiłam już dzisiejszy GF i Silę .
Teraz oglądam Ezel :))
Hej :)
widzę coś się z pisaniem ruszyło...
Kiralik za 45 minut a nawet więcej, ja raczej będę oglądać żeby sobie przedłużyć na później odcinki Iliski bo mnie wkręcił
Defo się złapała na tym że robi jedzenie dla Omusza po tym jak zobaczyła jego pustą lodówke
Ze razemm go stworzyli ;)
Sorry ,ze sie nie udzielam ale szukam tatuazu, mam ambicje go sobie uczynic