Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
Hello Marg ;)
i co to będzie za tatuaż.... sentencja... czy wzór... sorry nie znam się ....
Wszystko zalezy na co konretnie bym sie zdecydowalla....bo mam zamysl na nadgarstek wlasnie z alfabetem morsa,albo oklepanie malutkie koliberki...na lopatce tyz alfabet morsa,albo oklepanie dmuchawca... na razie to tylko plany
Planuje jeden na ten czas,tylko sie zastanawiam gdzie by to lepiej wygladalo... czy jestem na tyle odwazna,ze trzasnelabym sobie taki wiekszy naa lopatce,czy jednak zdecyduje sie naniejszy na nadgarstku
A rozumiem.... cóż... może zacznij od nadgarstka.... zobaczysz jak to będzie....
No tylko co z tego,ze jest juz pomysl. jak teraz trzeba znalezc czlowieka co sie na tym zna. i tu sie schody zaczynaja
A może zrób sobie tatuaż alfabetem morsa jak miała Elif w kara para ask.... Omera intrygował ten tatuaż i dowiedział się co tam było napisane.... wieczna miłość czy coś w tym stylu...
Siostra Słoneczko wie lepiej ona jest w KPA na bieżąco...
Skoro już zostałam wezwana do komputera to odpowiadam.
Elif ma na plecach wytatuowane " BEZWARUNKOWA MIŁOŚĆ "
Ojej,czyzby Omus odchodzil/wyjezdzal ? tak wnioskuje z fragmeta... no az nie wierze
Hello ;)
No nie było mnie teraz...... hahahha dał se spokój z Defne... czyli powtórka z 19 odcinka nas czeka.....i słynny tekst Defne " nie waż się nigdzie wyjeżdżać" hahaha a może tym razem Defne nie będzie za nim latać... i weźmie ślub z Pamirkiem....łun taki cudny.... kielo cud.... hahaha sorry wredność na maxa mi się włącza....
Ty no pomysl dobry, tylko jak tu przekonac te fanki-wariatki...ze to,iz ona jest jego zona nie znaczy iz nie ma tam miejsca dla omusia.... okey teraz musze wyobraznie wylaczyc,bo to zbyt latino pomysl...ze pamirek nawet jak maz, to z nim nic...wyjezdzaja do wloch w podroz poslubna a tam omus...i zamiast noce spedzac z mezem defne by sie bawila w daczy omusia...a pozniej bum bedzie omeratko...
ahahhaha podoba mi się Twoja wizja .... fankom pewnie nie.....
wróce za chwilę....
No ja wiem pomysl genialny,a pozniej jaka by byla akcja,jak by walczyli o dziecko. choc nie byloby tak,modzi by wrocili a tu bum omeratkobw drodze defne by nic nie chciala powiedziec omerowi,bo nie(w koncu to defne malo kto ja zrozumie) no a pamir co by nie wyjsc na idiote i takiego co zony w lozku utrzymac nie potrafi,by mowil ze to jego. po jakims czasie pojawia sie omus bo mu uszaty i korys donosza,ze defne urodziala i sibada impreza sie rozreca
hahaha latino po całości wymyślamy.... meric jest dziwna... i tak prowadzi postaci jakby mózgu nie miała.... taka moją opinia... po podobno takiej traumie jaką Defne przeżyła po odejściu omusia.... to ta kobieta powinna punktować takiego pamira i owinąć go sobie wokół palca...a tak Defne idiotka .... znowu wróciła,.... bo jakoś jej ogarnięcia nie widzę..... a może jak inna jestem.....
Teraz to Defne powinna się na ślubie z Pamirkiem dowiedzieć, że został on wynajęty, reszta kompanii powinna od dawna wiedzieć i nie móc jej nić wyznać .....no i co wtedy.... przekonaliby się jak to jest.... a taki sobie odwet wymyśliłam.... bo mnie to męczeństwo tej Defne.... wkurrrr do tego stopnia... że przestałam oglądać i czekam aż przetłumaczą 56 odcinek a może poczekam na 57 kto wie.....
Wiesz mi sie wydawalo,ze po to postac Pamira zostala dodana. co by pokazac defne jako kobiete ogarnieta,ktora potrafi owinac sobie faceta i ma jakis rozum... a tu tymczasem mamy wielkie nic... jak ladnie to ujelas defne menczennica,bo ja omus zostawil...no jak on mogl,przeciez ona mu tylko nie powiedziala,ze go rok oszukiwala...tak i to jego wina... a teraz ona biedna musi sobie z tym radzic...
dokładnie Defne męczennica i jeszcze wszyscy wokół ją ratują i mają pretensje do Omusia...no kurrrrr sorry nerwa mam.....
CO innego gdyby było tak jak jest często w telkach latino.... gdzie dobra protka na skutek intryg czarnych charakterów jest tą złą, a na końcu wychodzi, że ona jednak bez skazy .... jest.... powiedz mi w którym miejscu Defne taka była.... prawie w żadnym..
Doskonale wiedziała, że dla Omera szczerość jest najważniejsza... a ona zamiast być lojalna wobec Omera to oczywiście wszystkim tyłki ratowała..... ja chyba czegoś nie rozumiem w tym postępowaniu....
według mnie najlepszy moment na powiedzenie prawdy o wynajmie był w 23 odcinku nad rzeką.... wtedy wóz albo przewóz....
a teraz Defne jest niekonsekwentna... miała nie przeżyć rozstania z Omusiem.... miało jej serce pęknąć.... a jak widać żyje i jeszcze głupiej się zachowuje.... sorry nerwa mam na Meric bo taką idiotkę z niej zrobiła.... że mnie zęby bolą....
Ja mam wrazenie,ze chyba Meric o tym zapomniala,ze to byla jej wina...i teraz probuje ja przedstawic ja wlasnie protke a'la latino(bielesza niz rzeczy wyprane w wizirze)ale coz przedstawiajac prota dla ktorego najwazniejsza lojalnosc i prawdomownosc...no to sorry....
Mysle,ze 23 odcinek bylby idealny owszem musialaby sie kobieta nagimnastykowaxc,co by na powrot jej wierzyl...jednak mieli by solidne podstawy
jak ja się cieszę, że podzielasz moje zdanie..... a Meric jest cienka w uszach, żeby wymyślić... fajny II sezon.... ja bym to inaczej rozegrała.....
Ja tez sie ciesze :)
Jesli by to bylo dobrze poprowadzone, to serial super... a tak co mamy ? To co bylo,watki na sile przeciagane...przeciez tyle watkow mozna wykorzystac: rodzice defne,inne pogodzenie sie z dziadkiem, nawet slub i problemy po nim... nawet wprowadzenie pamirka bym mogla przezyc i podobny watek... kara dla nero o to by bylo cos...knucie deniza 2.0
hahaha oj nie przejdzie, nie przejdzie a szkoda.....
tak myślę sobie, że już niedługo o kiraliku będzie pisać...." jaka piękna katastrofa " .... czy my tylko jesteśmy inne????? chociaż fany angielskojęzyczne też wkurzone.... fany... ruskie... tak sobie... generalnie też ponoć szału ni ma.... hahhaha
Zresztą produkcja się boi i ponoć dba o fanów bo i Meric i reżyser jakieś tt wstawają.... czyli wazelinarstwo uprawiają na potęgę.... i myślą, ze widz to kupi....
a jeszcze obejrzałam końcówkę jak Umuś pocałował Defne znienacka... i potem ...to patrzenie w oczy.... chyba z minutę... taki ten cliffhanger.... generalnie duuupy nie urywający.... no ja na pewno spokojnie w nocy spać będę i nie będę obgryzać paznokci to następnego odcinka...
Na to wychodzi,ze jesteśmy inne i Nas tak łatwo nie nabiorą na takie tanie reklamy.
Szkoda co gadać .
hahahha dokładnie... powiem Ci, ze bardziej wyczekuję kolejnego odcinka No 309 niż kiralika.... nie wchodzę na fora... jakos nie mam ochoty.... a jak sobie przypomnę siebie rok temu.... to mam ochotę skopać tyłek Meric, że serial nad którym się rozpływałam ...... tak spieprzyła....
Dokładnie.
Jeszcze rok temu byłam wstanie zaryzykować wyrzucenie z domu,żebym tylko mogła zobaczyć nowy odcinek, a teraz... szkoda gadać.
Pamiętam , pamiętam.... jak teraz wracam do naszego komentowania i moich ochów i achów..... to mnie jeszcze większa cholera bierze....
Siostro MY nie jestesmy inne. MY jestesmy wyjatkowe jedyne w swoim rodzaju.... zapamietaj
I jak czytam tych fanow anglojezycznych to mysle,ze nawet calus byl troche dla nich bo przeciez jak ogladaja na zywo,to tez im ogladalnosc podnosza... jednak oni chca czegos super a nie to co maja.... nasi wschodni sasiedzi,tak oni chyba tez powoli zmieniaja preferencje,bo ilez mozna to ogladac...
A Meric coz w koncu obiecala cos ekstra,ze ma pomysl,ze przemyslala...a co tu przemysllaa ? nic powielamy stare dobre sprawdzone schematy.... ba nawet tego nie ubarwia,tylko leci tym co bylo... no to sie kazdemu przejadlo...dostala szanse,ale musi na siebie zarobic,a jak cos co sie nie bedzie podobac ma zaribic ? Noi tu pies pogrzebany,bo odetna ten serial bez mrugniecia okiem
ja się już kiedyś wypowiedziałam w kwestii II sezonu..... będzie odgrzewanie kotletów i jest..... jak dla mnie po całości..... jakiś tak jak piszesz przełomowych... wątków nie widzę..... sorry memory i ciągle nie wiemy, a można by zacząć rozgrywać kwestię rodziców Defne..... bo jak na razie ten wątek czeka na swoje wejście...ale jak ratingi zaczną spadać to raczej ten wątek będzie tak rozwiązany jak pogodzenie się Omusia i dziadka.... sprawa toczy się przez cały sezon.... szastu prastu 2 miniuty rozmowy dziadka i Omera i już wpadają sobie w ramiona..... dla mnie porażka....
Ja mysle,ze Meric chce moze wlasnie nimi to przeciagnac... bo sie pojawia znow nam sie defne w rozpaczy pobiegnie do omusia i ten jej powie ze powinna wybaczyc etc... i dawaj jeszcze raz pogodzenie z dziadkiem i slub
zapodaję fragman po polsku....
zhttps://www.youtube.com/watch?v=K3OCO8UVVxY
wlazłam na mojego fejsa i niestety był....
Niech już lepiej kończą ten serial.
Tak w ogóle to nie wiem po co zaczynali ten drugi sezon.
Knocą go jeszcze gorzej niż KM .
hahaha no nareszcie, bo aż żal było patrzeć jaka cisza u nas panowała.... martwi mnie Vanessa , bo się nawet na priv nie odzywa.... oby znowu tylko o komp chodziło.... a może się zakochała i już nas nie będzie odwiedzać jak Madzik...
Może wkrótce się odezwie.
Myślę,ze jakby się zakochała to pierwsze byśmy się dowiedziały :))