Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
A takie buty.... może w końcu moja rodzicielka nadrobi ale chyba ma już ponad 40 odcinków do obejrzenia;)
oj znając puls nie nastawiaj się ;) raczej znowu coś taniego tureckiego kupią ;)
Nie będzie powtórka OHB xD z tego co wiem, chyba nawet nie od pierwszego odcinka :D
na tym to polega,że może trzeba zajrzeć w głąb siebie i się zastanowić nad tym wszystkim. a nóż siebie odnajdę
hahaha no jesteś jesteś :) już pisałam Marg, ze CIA, FBI KGb i Mosad to Ci mogą buty czyścić ;)
hahahha Ty jesteś lepsza niż Bond nie obniżaj lotów jaka dziewczyna Bonda ;) hahahaha powinnaś mieć swojego speca od gadżetów ;)
no może trzeba się bać, skoro się zgadzam....
może się żegnam i chcę pozostawić po sobie miłe wspomnienia
kurde, ja nic nie czaję co ta MArg_ dziś do nas mówi :D
gada jak filozof :D jak Gokhan ALkan hahhaha :D
ja też prowadzę rozkminy..... wpuszcza nas w maliny.... a tu jeszcze liści nie ma.....
hahahhha liści nie ma i się całe pokłujemy gałęziami :D:D
potem zarośnięty Berk pokłuje mnie jeszcze raz i będę wyglądać jakby mnie szarańcza pogryzła :D:D
mi się tak od czasu do czasu robi tak mega filozoficznie i jakoś tak się dzieje,że mam takie nie tyle,że wszytko na czarno widzę ale na pewno na szaro... nie wiem przesilenie wiosenne
Nie ogladam.
Jakoś mnie nie zainteresował.
W ogóle ostatnio mam niezłe tyły w serialach. Nie wiem kiedy to nadrobię.
Widze, że Cesur cię wkręcił. Kivnac jak dla mnie to jeden z najprzystojniejszych aktorów tureckich. A jego stylóweczka w Cesurze bardzo mi się podoba. Blondyn, na dodatek nie turecka uroda, czego chcieć więcej :D
Tak Cesura ogladam na bieżąco. Dziś dali 17 odcinek,który jutro albo pojutrze zobacze.
Fajnie się go ogląda. Dużo zwrotów akcji a Kivan i Tuba to świetny duet.
A ty oglądasz?