Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
hahaha a wena twórcza mnie dziś dręczy..... a powiadomienia doprowadzają do szału.....
hahaha dobre pytanie...
może mu się nie przelewa i zamiast na Seszele to na Ukrainę pojechał :D
tak ludzki śmiertelny :D fajnie się lucusia ogląda :D
taaa, plusy,plusy :D cóż wymagasz
dokładnie wart grzechu :D
uwielbiam sceny między lucyferkiem a trixie super są :D
maze tyż lubię
mówicie o tym serialu co leci na tvn7?
słyszałam o nim dobre opinie ale sama nie oglądałam :ppp
widziałam aktora :D wygląda trochę jak Turek :D ciemne oczy, włosy, karnacja... i oczywiście mroczny :)))) jest ciacho :D
a oglądacie na necie z napisami, czy tylko to co w tv? :)
oj tak u mnie plusuje strasznie, bo brunet a ja takich ubóstwiam ;)
ja tylko w TV
no widzisz ;) czyli Kivanc nie ma u nas szans a o Enginka albo Lucyferka byśmy się pobiły ;)
mój Berk w ostatniej ślubnej scenie 1 boluma Guzel Koylu wygląda jak brunecik, o czym już pisałam hahaha :D
Fajnie by było jakby naprawdę mu włosy na czarno ufarbowali do jakiegoś nowego serialu haha :D:D:D
hahaha ale masz pomysły :) ja jakos nie trawię farbowania włosów przez facetów ;) tylko naturalny kolor....a berk Cankat ma w sobie to coś ;) więc niech się nie farbuje ;)
a pewnie że jest ładny z własnymi włosami :D
ale sobie tak fantazjuję jakby wyglądał w roli bruneta :D:D
ciekawe co myśli na tym zdjęciu co wstawiałam wam :D
https://www.instagram.com/p/BSLpy3wgdvE/?taken-by=berkcankat&hl=pl
Może jedzie tym pociągiem do mnie :D:D:D:D
hahaha jedzie i myśli.... czy Vanessa mnie przyjmie z taką brodą czy jednak muszę zainwestować w żyletki ;))))) hahahhaha
dokładnie tak hahaha :D
patrzę przez okno na podwórko........... co to za menel się szwenda tam ??
wychodzę............... ej, a ty tu czego ??
- To ja, Twój Berk !!! :D
hahahha dobre.... a Ty zaskoczona.... noż kurczę Berk czemu się nie ogoliłeś??????? dostanę wysypki od Twojego zarostu ;) jak mnie będziesz całował ......
ojoj, to ja jakaś zacofana , bo myślałam, że ten serial dopiero wystartował w tv :DDD
ja zazwyczaj wpraszałam się do kuzynki co ma nc+ i u niej drugi sezon oglądałam :D
tak ten, choć ja już drugą serię oglądam :D
fajnie napisany a to rzadkość ostatnio :D
jak widać, od czasu do czasu trafiają się jakieś ambitniejsze produkcje na szczęście... inaczej człowiek już całkiem by zgłupiał od tego chłamu :D
witaj nasze słoneczko :D
dziś wielki dzień, spotkałyśmy się pod długiej przerwie prawie wszystkie i gadamy jak najęte :D
No właśnie widzę :D
To dobrze.
Ja tez wczoraj oglądałam Kocham Cie Polsko.
Najbardziej lubie Kalambury i Polszczyznę :)
Odnosnie twojego postu o sobowtórze Serkana.
Nie wiem czy to ten sam aktor,ale chyba gra też w Gorzkiej miłości (Aci Ask )
Jesli chodzi o te maile, to mam pocztę na wp juz od dwóch lat i trochę się pozmieniało ;) Nawet ładowanie do poczty jest inne, ale nie jest żle.
hej,
ja ?
ja nie....
chyba nie...
choć może właściwie...
ale nie, ja raczej nie :D
za resztę nie odpowiadam
Cześć Siostra ;) ano słońce wiosenne nas ogrzało się obudziłyśmy ze snu zimowego ileż można spać ;)
Mnie od tego słońca głowa boli.
Mój organizm się na to nie przygotował. Za szybko to sie stało. Taki skok.
Przepiekny avek.
Oglądasz OK? Ja skończyłam na połowie czwartego i dalej nie mogę ruszyć.
Na bieżąco jestem tylko z Cesurem.
Sila się już kończy to zobacze hurtem jakieś 30 odcinków.
A takie mocne słońce wcale dobre nie jest wie o tym moja szanowna głowa co szalała na początku tygodnia.....
Dziękuję ;) postanowiłam odświeżyć avek, a że ostatnio jestem monotematyczna nie mógł być nikt inny tylko Engin ;)
Nie oglądam OK , bo na razie brak czasu, ale przymierzam się ......
Cesura też nie oglądam....
a kiedy się Sila kończy?