Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
Idę sobie, gubię się w tym co jest pisane z resztą do mnie nikt nie pisze, to sobie idę obejrzeć jakiś serial albo film
ja nie wiem, nie wiem :P nie powinno mnie tu być :D
tak myślę,czy by na dłużej się nie ulotnić
gdzie chcesz się ulatniać jak gaz ?? :D:D
tu jest miejsce twe z rodziną :D
ta melodia azjatycka co podesłałaś ładna :D:D
aaa motyw psychopath xD serial killer też jest fajny :D
ten serial był zryty xD
ale aktor grający czarny charakter zagrał to bardzo dobrze :)
ja pisałam akurat o motywie serial killer czyli seryjny zabójca :D z serialu Sensory Couple czy też inaczej nazwanym the girl who sees smells nie ma co ambitny tytuł :D dziewczyna,która widzi zapach :D
ja ostatnio zamiast nadrabiać tureckie produkcje :D oglądam filmy i seriale made in asia xD
hahahhaha chciałaś się ukryć przed superagentką filmwebową Vanessą ;))))) powodzenia życzę ;) ale nie masz szans ;)
Kochana przed CIA , FBI, Mosadem przed KGB już o naszym kontrwywiadzie nie wspomnę się ukryjesz.... przed Vanessą ni ma szans ;)
A gdzie leziesz..... właśnie do Ciebie napisałam.... bo musiałam 3 strony sprawdzić kto do mnie pisał..... naprawdę szlag mnie trafi z tymi powiadomieniami..... co za beznadziejne programisty na tym filmwebie..... prostego interfejsu zrobić nie potrafią...... taki bag..... powinni im potrącić z wynagrodzenia.....
a pisałam Ci o lucyferku czy oglądasz.... to tu mi odpisz nie będziemy się szukać.....
hahahahha Siostry po 50 powiadomieniu mam 50+ zamiast 51 hahahhahaha padnę zaraz czy jest na sali lekarz.....
hahaha raczej nie ;) bo programisty filmwebu nie potrafią ścieżki napisać powyżej 50 hahahahha ;)
hahaha :D może tym 50+ coś ci chcą zasugerować :D
tak lucusia oglądam, jedyny serial z którym teraz na zero jestem xD
hahahha no tak limit masz na 50 potem już tylko ++++++ mhahahhaha dobrze, że nie minus...... nie oni mnie rozwalają ;)
fajny ten lucyfer..... taki się ludzki staje hahhahahaha;)
spoko ja Twój przewodnik filmwebowy mówię Ci za chwilę będziesz mieć liczone od nowa...... inteligencja programistów filmwebowych skończyła się na 50 +
no widzisz hahaha wracamy do normy.... chyba nas adminy zaczęły podczytywać ;)
patrz gdzie Gokhan jest :D
https://www.instagram.com/p/BSY5CAbhpjP/?taken-by=gokhan_alkan
ode mnie to jak rzut beretem do tego kraju...
poza tym zaczyna się obijać jak Berk, tylko podróże i podróże...
uuuuuuuuuuu na Ukrainie :D
no pewnie, ale do Polski nie zajrzy, oni nasz kraj mają za dziurę :D:D:D
Serkan rzekomo po wakacjach ma wystąpić w jakimś projecie :D
głupek z niego, Ukraina to niby nie dziura... eee jego strata... w Polsce tyle pięknych miejsc.... i kobiet haha :)))))
oooo, w końcu... bo ostatnio to tylko siłka i siłka...
Gokhan niech tyłek ogarnie, protka z SS ma nowy serial, z tego co widziałam z Tuną też jakiś będą kręcić... a on nic...
marzy mi się wejście takie jak Deniz gdy przeszła metamorfozę :D
wchodzimy obie (ty i ja), wyglądamy jak boginie i idziemy do stolika, przy którym siedzi kilku tureckich przystojniaków i oni wszyscy patrzą na nas z zachwtyem :D:D
hahhahaha :D
dobre, dobre :D jeszcze się będą o nas zabijać :D
to ja rozumiem... normalnie królowe życia :))))
każdy będzie chciał, żebyśmy usiadły obok nich :D:
pomarzyć dobra rzecz :D:D
tylko ja ubrałabym się bardziej skąpo niż Deniz :D taką mam wizję :D jak szaleć to szaleć :D:
sukienka bardzo krótka, ledwo zakrywająca nogi. I jakiś ładny dekolcik.
Jakby w ogóle nie zrobiło to na nich wrażenia, to chyba by byli pedałami :D:D:D
oczywiście... marzyć trzeba... a co :DDDD
hahahahha, myślę, że to zrobiłoby wrażenie nawet na pedale :DDDD
a co Gokhana tak wzięło na byłe republiki radzieckie jak nie białoruś to ukraina..... przodków szuka czy co?
hahaha w końcu Turki zalały pół Europy swego czasu wiadomo ile nasienia zostawili..... i gdzie.....