Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
Co prawda tu piszę ale jak Ci się widzi pokoik zwiastun 41 odcinka.... prawda wyszła chyba na jaw.... sądząc po płaczącym procie...
napisałam :D
swoją drogą ostatnio widziałam zwiastun OHB... nie wiem,co się dzieje w tym serialu,ale aż zaczęłam w tym zwiastunie współczuć tej "złej" siostrze :P
masakra, że OHB jeszcze ciągną i nadal ma sporą oglądalność.
Turków nikt nie zrozumie, bo oni sami siebie nie rozumieją :D:D
Turcja w sprawie seriali to stan umysłu jak Rosja....nawet nie ma co się męczyć nie zrozumiesz ich..... jak widziałam kilka odcinków i kompletnie mi cała fabuła do gustu nie przypadła....
tak dobrze piszesz :P
nie wiem,co się tam dzieje,ale podobno prawie jak w modzie na sukces :P ale jak tak popatrzyłam, to sobie myślę no szlag by to... jak ta ma być zła, to dawaj rzućmy jej kłody co chwile pod nogi
OHB to chyba już 3 seria leci.... i już chyba jak w modzie na sukces każdy z każdym się spotyka.... o łóżku nie piszę, bo oni cnotliwi..... hahahhaha;)
jak pisze,ze znajomymi to siłą rzeczy często o tym serialu słyszę/czytam, ot lubią dziewczyny :D to jak tak posłuchałam, to poważnie szkoda jej :P ciągle coś
Są fani OHB.... samo to jaki robią raban na fejsie pulsa.... ta stacja niezmiennie mnie zadziwia..... taki chłam puszcza w godzinach najlepszej oglądalności a seriale które jako tako ciągną puszczają o 6 rano...... brawo puls....
dokładnie tak ja już nic nie oglądam na pulsie.... bo 13 posterunek po raz 128 widziałam 129 raz już nie muszę oglądać ......
Oglądałaś może serial co leci na tvn w środy wieczorem "Belle Epoque" z Małaszyńskim, Cielecką, Lubosem i Lubaszenką ?
ja lukałam trochę
nie oglądałam .... ale ponoć nie powala..... i jak widzę Małaszyńskiego w tym cylindrze i jeszcze przy kości.... to jakoś na detektywa mi nie pasuje..... hahahha;) a ponoć ci co oglądają twierdzą, że w Belle jest za czysto i grzecznie....że XIX wiek w Krakowie tak nie wyglądał....
ja lukałam trochę i ............... nudy ;(((
serial nudny, zagadki kryminalne banalne, na poziomie Ojca Mateusza.
Nawet nie ma żadnego przystojniaka. Niestety, Małaszyński od dawna nie jest ciachem, tu trzeba naszych tureckich przystojniaków, to by go zepchnęli w kąt :D
Co najgorsze - gra też słabo ;((( A np. w Czasie Honoru jego gra ogromnie mnie zachwycała. Ale u niego tak jest - raz gra ok, a innym razem słabiutko :D
Małaszyński jest jeszcze całkiem przystojny, ale od kilku lat zarósł się strasznie i robi się na drwala. A Serkan chyba się na niego zapatrzył :D:D
Skandal żeby przystojniacy się tak oszpecali ;(((((
Serkan to chociaż dba o ciało, bo chodzi na siłownię, a Małaszyński, to nie dość że się zarósł, to jeszcze przytył ;((
I pomyśleć, że Pawełek kiedyś był taki śliczny. Niedawno powtarzali Magdę M na jakimś kanal, luknęłam i wow, jak on tam wyglądał ♥ (mógłby wtedy grać polskiego Ayaza w polskim Sezonie na miłość :D)
Albo w Twarzą w twarz albo w Skrzydlatych świniach ♥
A teraz wygląda beznadziejnie, gra też licho i jego seksapil też gdzieś wyparował ..........................
Znikam na razie życie realne mnie usilnie wzywa....
do zaś :) może będę wieczorem....
ja tez nie oglądam, sorry wole zagramaniczne, na podstawie których ten powstał
a wiecie co ostanio zauważyłam, normalnie jakieś lepsze produkcje puszczają na puls2 niż na puls...
a weź jak ja pazury nie trawie...
hahaha witaj w klubie też nie trawię pazury.....
coś w tym jest, bo nawet bajki lepsze na puls 2 hahhahaha;)
Dobra miło się gadało, ale musze spadać do życia realnego usilnie się dobija....
Może wieczorem będę ;)
wiesz ja wiem,że ludzie lubią bo po coś serial ma polskie literki nie :D ale jakoś ja nie widziałam pół odcinka,ale z opowieści wiem, co się dzieje tak pi razy drzwi xD i szkoda mi tej zlej
Witajcie wiosennie :)
U mnie dziś ciepło i piękne słońce :) Oby do wieczora tak było.....
Minus pięknej pogody....czas na wiosenne porządki hahahhaa żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ;)
Udanego uśmiechniętego dnia Kochane Siostry i do zaś :))))))
hej :D
Kami Stoch dziś zaszalał, rekord skoczni :D
a ja obejrzałam finałowy (4) odcinek YS ;) Mój Berk jest przepiękny :D:D ale to już wiesz przecież, a ja ci znowu o tym mówię hahhahah :D
a to kulisy sesji Berka Cankata, w tej chuście na twarzy wygląda jak kibol hahhhah :D
najbardziej mi się podoba, jak pali papierosa :D:D
https://www.instagram.com/p/BLTfh0zjbFg/
Berk Hakman chyba będzie miał jakiś recital czy cuś :D
https://www.instagram.com/p/BSDvONuhbq0/?taken-by=brkhkmn
u mnie też dziś trochę słoneczko świeciło :D
wartałoby posprzątać, ale mi się nie chce :D cóż, ze mnie jest słaba gospodyni domowa, nie lubię sprzątać :D
haha ale jestem szczera :D
do miłego :D
Heja ;) a oglądałam skoki :) Brawo Nasi :)
Strasznie fajny ten Berk w tym filmiku ;) mrrrr seksowny....
o Hakman postanowił popracować ;) hahahhaa lenistwo mu się znudziło ;)
u mnie dziś pięknie świeciło słońce ;) i pracowałam ostro w ogrodzie... jutro nie będę się mogła ruszać ;)
hej :D:D się spotkałyśmy wreszcie :D
ja sobie ostatnio urządzam seanse serialowe haha bo mi netu sporo zostało w tym miesiącu :D
w sobotę oglądałam ostatni finałowy odcinek YS, a wczoraj w niedzielę 4 odcinek Czekając na słońce :D
u mnie dziś słonecznie :D
Teraz na fejsie dodali nowy odcinek Czekając na słońce. Ja znalazałam fajny miniserial amer. Ma tylko 1 sezon i 7 odcinków http://www.filmweb.pl/serial/Wielkie+kłamstewka-2017-745557
Może by ci sie spodobał. Niektórzy porównują go do Gotowych na wszystko :)